www.sudzibas.lv Stylebeat - soma Nekvalitativa soma

Stylebeat - soma - Nekvalitativa soma

Nopirku pirms 3 nedelam somu " Stylebeat" veikala. Melna maza plecu somina ar vienu garo rokturi ( siksna), ar Stylebeat logo. pirmaja dienaa pec 3 stundu valkasanas tai somai ir parravusies cilpa, kurai klat ir piestiprinata siksna. Izradijas, ka cilpa ir uztaisita no plana dermantina ( ka es to nepamaniju pirms pirkt somu!). Un protams, biju parliecinata, ka veikals man atdos naudu, un, ta ka es stradaju sagades jomaa, vel domaju, ka vini piedzis so naudu no kinas razotaja. Nee. Mana sudziba ir izradijusies nepamatota, pec "neatkariga eksperta" sledziena tas nav razosanas defekts, bet mehanisks bojajums!
Zel, Latvija nav liela, un pateretaju seit nav daudz. Stylebeatam vel vajadzeja man piemaksat lai nesaju somu ar to logo. Bet viniem bija zel 7Ls!!! Gan sai firmai sudigi iet.
Del 7Ls es neiesu uz Pateretaju biedribu - mans laiks dargak izmaksa, un esmu parliecinata, ka ari Stylebeat mendzeri to lieliski saprot atsakot man.
Esiet uzmanigi perkot sadas somas, it seviski Stylebetaa.

J

Komentāri (7)

S sviests 07.08.2009

Vai patiešām domāji, ka pa Ls 7, 00 var nopirkt ādas somu???! Man liekas, ka par tādu naudu pat sūdīgu maku iegādāties nevar...

D di 07.08.2009

Man ir soma no Stylebeat un ļoti laba kvalitāte.

P pufa 07.08.2009

Es pat neiesaku pirkt somas pie Maksima Korpa "city bag" Alfā. varat uzskatīt, ka jāpērk ceļazīme uz nervu klīniku, ja konstatēsiet šeit pirktai precei brāķi...

U Uģis riktigais 08.08.2009

Nu nezinu, citi jau te raksta, ka pircējam vienmer esot taisnība.Tomēr dažas lietas tiešām uzskatamas par izstādes exponatu, nevis mantas lietošanai.

D Diana 04.09.2009

Елена, неужели вы думаете, что в наше время можно купить хорошую сумку за 7 лат?Я уже купила не одну сумку в STYLEBEAT и не на одну из них пожаловаться не могу, конечно такие дешевки они не были!!!НЕ ПОЗОРИЛИСЬ БЫ!

A Aleksai 04.09.2009

Arī esmu pirkusi nelielu, lētu somiņu Style Beat, bet nekādas problēmas nav bijušas. Cita lieta pagājušā gadā sanāca nopirkt ādas basenes ar atlaidi tikai par 15 LVL- tur vienai kurpei izkrita metāla kniedes, kas saturēja kopā siksniņas, varētu teikt kurpe izmetama, jo nest labot bija absolūti neizdevīgi, jo nav vēl zināms, vai pazudušās vietā varēs atrast līdzīgu. Pavelkāju tikai pāris reizes. Bet ko var gribēt, cena taču atbilstoši. Drīzāk jāraksta un jāpriecājās par precēm ko iegādājamies nesamērīgi lēti, bet tās ilgi kalpo - kaut kā labo nenovērtējam.

C cilvēks 04.09.2009

Jā, jā, piedzīs 7 latus no Ķīnas ražotāja :D:D nu bāc...noņirdzos.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes