www.sudzibas.lv Studiju centrs Akcents SIA Neatgriež naudu par nenotikušiem šūšanas kursiem

Studiju centrs Akcents SIA - Neatgriež naudu par nenotikušiem šūšanas kursiem

Studiju centrā Akcents plānoju apmeklēt šūšanas kursus sestdienās. Samaksāju avansu, bet kursi visu laiku tika atlikti dazādu iemēslu dēļ. Gaidīju trīs mēnešus, bet kursi tā arī nenotika. Kad pieprasīju samaksāto avansu atpakaļ, centra direktore informēja ka naudu saņēmšu desmit darba dienu laikā. Pagāja gandrīz divi mēneši ar solījumiem atgriezt samaksāto avansu, bet nauda vēl nav atgriezta.

O

Komentāri (11)

O Olesja_W 04.03.2014

Situācija ir atrisināta. Nauda tika atgrieztā nākošā dienā, pēc šīs sūdzības publicēšanas.

S sandrare 14.04.2014

Man ir lidziga situacija ar telpu interjera kursiem.. vienigi mans avanss vel nav atgriezts..

K Krixe 28.05.2014

Arī es joprojām neesmu saņēmusi manis samaksāto avansa maksājumu par AutoCad kursiem, kuriem bija jāsākas pagājušā gada 22.novembrī. Kursi nepārtraukti tika atlikti (varu vien apbrīnot direktores izdomu par atlikšanas iemesliem). Šī gada janvārī prasīju, lai man atdot samaksāto avansu, jo vairs nevēlējos gaidīt, direktore solīja to tūlīt arī atmaksāt. No šī solījuma izteikšanas brīža nu jau būs pagājuši ČETRI mēneši, bet naudu man neviens vēl nav atgriezis. Arī šajā jautājumā, kādēļ viņi man neatdod naudu, Akcents direktorei bija daudz un dažādi aizbildinājumi - grāmatvedes slimība, interneta neesamība birojā u.c. Arī oficiāli nosūtīta pretenzijas vēstule par vēršanos tiesā parāda piedziņai nav palīdzējusi man atgūt naudu.
Tā kā redzu, ka arī citi šeit sūdzas par līdzīgu situāciju, man rodas pamatotas šaubas par to, vai šajā mācību iestādē vispār notiek kādas apmācības, vai arī viņi ir vienkārši krāpnieki.

S S.P. 29.05.2014

Man ir kaut kas līdzīgs. Pieteicos aprīlī uz kursiem Darza dizains. Samaksāju par visu kursu. 2 mēnešus gaidīju kad tiks nokomplektēta grupa, tagad jau mēnesi gaidu, kad atgriezīs naudu. Man rodas pamatotas šaubas par to, vai šajā mācību iestādē vispār notiek kādas apmācības, vai arī viņi ir vienkārši iekasē naudu no cilvēkiem, un pēc tam atrunājas.

D DaMe 01.10.2014

Savus kursus arī nesagaidīju, izturēju pārlikšanas 3 nedēļas, tad apnika. Pēc 3 nedēļām braucu pakaļ naudai kopā ar vīru, naudu dabūjām stundas laikā.

T Transformer 22.10.2014

Neizmaksā naudu ne pasniedzējiem un čakarē studentus! Ļoti nejauki. Stāsts pasakas un liek ilgi gaidīt. Nav goda cilvēki.

T Transformer 22.10.2014

Naudu neizmaksā ne pasniedzējiem, ne studentiem. Čakarēšana un vilcināšanas. Nav goda cilvēki.

P pavasaris73 06.04.2015

Vadītāja šajos kursos ir negodīga, kursantiem neizmaksā naudu par nenotikušiem- atceltiem kursiem, kurus atcēla, jo pasniedzēja aizgāja, jo tai arī nemaksāja par padarīto - visu laiku sūdzoties, ka kursanti nemaksā un kavē savus maksājumus. un regulāri ! Un šādiem kursiem tehnika ļoti slikta un telpā apgaismojums kā pažobelē.
Un kuriozs - ielikusi aizgājušās pasniedzējas personīgos zīmējumus reklāmas lapā !!!
Kā tas kantoris vēl pastāv ??

P pavasaris73 06.04.2015

Par šūšanas kursu nenotikšanu - atcelšanu nav nauda atmaksāta no 2014.g.oktobra, tikai sola un sola, vienmēr atrunājas ar visādiem izdomājumiem.

P pavasaris73 07.04.2015

Jā, direktore ir ļooti negodīga un bezatbildīga gan pret kursantiem - maldinoša mājas lapas informācija, šūšanas kursiem pilnīgi neatbilstošs tehniskais nodrošinājums, apgaismojums un viss pārējais, pat tāda elementāra lieta kā drēbju pakaramie nav !!! - drēbniekam " sirds sāk asiņot ", kad apģērbs - gatavs vai pusgatavs jāpakar uz āķa. Un pasniedzējai par padarīto vēl nav samaksāts no 2014. vasaras !!!

P pavasaris73 12.04.2015

Šajā kantorī vispār nav stabila pasniedzēju grupa, kad piesakās pietiekams skaits kursantu, tad direktore sāk meklēt, kas pasniegs un iet arvien grūtāk, jo čakarē pasniedzējus, tādēļ meklē caur SS, tādēļ jau ir ar to ilgo atlikšanu un ja pasniedzēju nedabū, tad jau iemaksātais avans ir iztērēts ...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes