www.sudzibas.lv Studija-L manikīrs, pedikīrs

Studija-L - manikīrs, pedikīrs

Nekad neejiet uz šo salonu (vai drīzāk-dzīvokli)! Apkalpošana zem katras kritikas! Sākās ar to, ka bijām pierakstītas 2 klientes uz vienu laiku. Man teica, lai uzgaidu 20 min, bet rezultātā nogaidīju 1,5 st., kuru laikā neviens pat necentās paskaidrot, kas notiek vai piedāvāt kafiju! Pēc tam manikīru un pedikīru ar gelish laku man taisīja 2,5 stundas. Pieraksts man bija 17.00, ārā no "salona" tiku 21.00 un vēl piedevām tika izbojāts viss manas dzimšanas dienas vakars, jo biju plānojusi 19.00 doties uz restorānu ar ģimeni. Murgs kaut kāds!!! Tās meitenes, kas tur strādā arī izskatījās nodzītas līdz pagurumam. Parasti man manikīrs turas 3 nedēļas, tagad pēc nepilnas nedēļas jau sāk lobīties nost laka no nagu galiem. Vispār derētu tur uzsūtīt darba inspekciju, jo stundas tur tiešām pārstrādā un arī PVD nekaitētu, lai pārbauda instrumentu dezinficēšanu-man kaut kā aizdomīgi īsa izskatījās to turēšana UVA apgaismojumā.

V

Komentāri (8)

P puuceens 29.05.2015

Varu tikai piekrist. Ļoti vīlos apkalpošanā. Mistisks dzīvoklis, kurā 2 metenes reizē strādā bez maz vai viena otrai uz galvas. Tā kā viņām nepietiek dažādi gēli un materiāli, tad tietiek dalīti. Līdz ar to sanāk gaidīt, kamēr viena meistare pabeidz izmantot attiecīgo līdzekli, lai otra to varētu izmantot.

Laku izvēle arī minimāla. Un lakas pašas par sevi ir jau vecas. Laka arī ļoti nevienmērīgi uzklāta.

Likās, ka vismaz tā meitene, kas mani apkalpoja, šo to iemācījusies pašmācības ceļā un tagad strādā "salonā". Tādā kvalitātē es pati sev nagus varu nolakot. Tieši tāpēc eju uz salonu un maksāju naudu, lai saņemtu kvalitatīvu rezultātu.

NEVIENAM neiesaku tur iet.

O Olala32 12.06.2015

Es brīnos ka ir tik maz negatīvas atsauksmes, laikam tas man tā paveicāc. Nekad nesūdzos, bet šoreiz bija pa traku. Mani pat nemulsināja ka tas ir dzīvoklis, netīras grīdas un t.t. Bet apkalpoja mani meitene kura laikam strādāja pirmo dienu, un diez vai mācījās taisīt manikīru vai pat kādreiz to darija. Nopirku kuponu uz Manikīrs un pedikīrs ar GELISH: Saudzīgs aparāta vai klasiskais pedikīrs + saudzīgs „Eiropas” vai klasiskais manikīrs. Viņa nezināja kā vīlīti turēt rokās, nerunājot par pārēo. Es atteicos no mankīra, paprasiju vienkārši pārklāt man ar gelišu nagus.Noņemot veco gēlišu, bija sabojāta manu nagu struktūra. Nagi izskatās vienkārši briesmīgi nelīdzeni un ar burbuļiem, atnākot mājās es uzreiz visu noņēmu. Par pedikīru kā jau saprotams vispār nav ko teikt. Protams nekādu aparāta pedikīru viņi nepiedāvā, pat klasisko neuztaisīja :(((. Tādu apkalpošanu es nekad vel nesaņēmu, un tiešām nevienam neiesaku tur iet.

G Gjuna 21.06.2015

Объясню почему так получается. Девочки к ней приходят и уходят как на конвеере . Работают они нелегально и получают копейки, либо вообще она их кидает ( что почти всегда и происходит ) . От этого и получается такая текучка и не желание работать . Плюс ко всему прибавьте антисанитарию и ужасные условия труда = результат . В который раз убеждаюсь что погоня за купонной дешевизной до добра не приведёт ... Прежде чем кидаться на дешевизну, будьте бдительными и проверяйте хотя бы отзывы .

Ļaujiet man paskaidrot, kāpēc tas tā ir. Meitenes pie viņai nāk un aiziet, kā no montāžas līnijas. Viņi strādā nelegāli un saņem ļoti maz vai vispār neko ( kā parasti notiek ). No tā izrādās šāds meitenu apgrozījums un vēlme strādāt. Pie ta pievienot antisanitāras nosacījumus un briesmīgo darba apstākļu = rezultāts . Pirms iegādāties lētu kuponu esiet modri un pārbaudīt vismaz atsauksmes .

M Maska28 07.08.2015

Es arī esmu bijusi šajā šausmīgajā vietā, es nogaidīju 30 min, neviens neko nepiedāvāja, ūdeni vai tēju, man bija ieplānots gan manikīrs gan pedikīrs, tas viss pasākums man bija ieplānots uz 2 vai 2/5h, beigu beigās nepaspēja man kārtīgi pedikīru uztaisīt, katrs nagd sava garuma un formas, meitenes, es pati ņēmu nagu vīli šajā salonā un vīlēju sev nagus, kājām nagi bija apgriezti tik īsi, ka novīlēt vairs nebija iespējams, es vispār nesaprotu no kuriem laukiem tās meistares ieradās, es pati sev nevarētu tik slikti uztaisīt nagus, manuprāt viņām sertifikātu arī nav!!!

K krikksis 07.08.2015

Tiešām bija briesmīgi, vēl skatās uz tevi kā uz necilvēku un krāsas lakām nesmukas un vecas. Manikīrs arī nav tas maigais un rūpigais vairāk viens divi un viss.

Z zane3333 08.09.2015

Nevienam neiesaku apmeklēt " Sudiju-L" 'ļoti nelaipna apkalpošana un nekompetentas meitenes. Labāk izvairīties no šī pasākuma, jo nepiekā laba nenovedīs. Atvērušas savu biznesu un tik kaut kā vēlas bliezt, bet kvalitātes nav.

J Jevgēnija Šube 06.07.2017

Ārkārtīgi neiesaku šo briesmīgo vietu (dzīvokli), kas dēvē sevi par salonu. (Studja-L). Vienkārši ārprāts! Pedikīrs ļoti nekvalitatīvs, paviršs, sagrieza pirkstu, gēla laka tika uzklāta šķībi, greizi. Vecais pārklājums netika noņemts kārtīgi. Teica, ka strādā ar Gelish, patiesībā kaut kāda kreisā zīmola lakas, kuras spīd cauri.
Vēl strīdējās par rezultātu, mēģinot apgalvot, ka pie vainas ir mani nagi, nevis viņas nemākulīgās rokas un nekvalitatīvi materiāli.
Par to, ka glāze ūdens netika piedāvāta, domāju nav nemaz vērts pieminēt. Aa, un, kā punkts uz i - kamēr iedarbojās noņēmējs, meistare atlaidās savā ērtajā krēslā un uz datora skatījās seriālu.

I Iveta Bērziņa 05.08.2018

Paldies "Studijai L" par fantastiski skaisto un kvalitatīvo manikīru.
Iespaids bija vnk fantastisks. Lai tiktu salonā vajadzēja atvērt metāla koda durvis un kāpt augšā uz trešo stāvu.
Manikīru man taisīja 16 gadīga meitene, kura bija stāvoklī astotajā mēnesī un kurai diez vai bija serfitikāts par konkrētās profesijas izglītības beigšanu. Meitene bija akurāta, bet galvenā salonā meiteni visu laiku steidzināja un ņēma nost instrumentus, jo pati vienlaicīgi taisīja manikīru, un vēl procesa laikā paspēja atbildēt uz zvaniem un pierakstīt klientus.
Meitene pamanīja, ka gels ir pārāk caurspīdīgs un pasauca galveno, lai palūgtu padomu. Galvenā atbildēja, tas nekas, uzklāj finish gēlu un būs labi.
Pie galvenās salonā atnāca kliente uz vaksāciju, pa cik viss notiek vienā telpā, viņa meiteni sāka steidzināt vēl vairāk, viņa pienāca pie manis, satvēra manu roku un sāka stāvus likt man finish gēlu, kā uz vienas, tā otras rokas.
Kad steigā visu bija pabeigusi, viņa sāka klāt gultu uz vaksāciju un mani ar jauno meiteni, izmeta ārā no salona.
Ejot jau mājās, konstatēju, ka man visi pirksti ir ar gēlu un sāku tik knibināt tos nost no ādas.
Nākamajā dienā pēc salona apmeklējuma devos peldē, pa cik bija karst, un rezultāts redzams bildē.
Lieki izsviesta nauda un laiks.
Nevienam neiesaku uz turieni doties.
Atrodas salons Elizabetes ielā 67(ja pareizi atceros), tieši pretim Vērmanes dārzam.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes