www.sudzibas.lv STRAUMĒNI naudas izkrāpējs, RAIVIS KRASOVSKIS

STRAUMĒNI - naudas izkrāpējs, RAIVIS KRASOVSKIS

Saimniecības "Straumeni" īpasnieki Marita Krasovska un Raivis Krasovskis ir blēži un krāpnieki, melo un aizdoto naudu pat neplano atdot. Visu savu saimniecību pacēluši uz svešu naudu un krapniecību.
Parāda summu jau sasniedz 300 000ls, un gan jau vēl projām cenšas apkrāpt kādu. Cilvēki, neuzticaties viņiem un neielaižaties nekādās darīšānās Ar Raivi Krasovksi krāpnieku.

A

Komentāri (42)

M micha 23.09.2009

Sie ir vieni no Latvijas intelegentakajiem bleziem.Ar savu itkaa darbigumu mak apkrapt, apvardot cilvekus. Viniem nevar ticet pilnigi nevienam vardam. Tadiem uz zemes vietai nevajadzetu but. Katram sava karta!!!

R RaivisKrasovskis 06.10.2009

Augsti Godātais sūdzības ievietotāj jeb Alda Krasnā kungs, pirmkārt, man ir jautājums, ja jau Jūs esat tik pārliecināts par apgalvoto, tad kāpēc gribat palikt anonīms ? Es atbildēšu Jūsu vietā:Tie ir klaji meli un absolūta nepatiesība, kas liedz Jums atklāt sevi?
Ne man ne "Straumēniem" nav ko slēpt, vai par ko kaunēties, ja vēlaties par to pārliecināties tad sazinaties ar mani un noskaidrojiet, nevis mētajaties ar nepatiesiem apgalvojumiem.

Ar cieņu
R.Krasovskis

D Dmitrijs 16.11.2009

R.Krasovskis!

Gadījumā, ja jūs esat tik godīgs, tad es palūgšu nokārtot visas savas ģimenes saitības arī pret citiem kreditoriem. Runa iet par aizdevuma līgumiem, ko ir saslēgusi Marita Krasovska, un no kuru apmaksas tā tik cītīgi izvairās.

I Iveta 21.11.2009

Par Kaunēšanos
Citāts: Ne man ne "Straumēniem" nav ko slēpt, vai par ko kaunēties.
Paldies, ka iemācījāt, ka nevienam nevajag uzticēties. Domāju, ka ne par velti esat iekļuvuši apsūdzēto rindās. Šeit nevar atrast Godīgu cilvēku vārdus. Šeit brīdina tos, kuri vēl uzticas! Šeit brīdina par negodīgiem cilvēkiem!

J Juris 27.11.2009

Šeit 100% jāpiekrīt!! Uzmanieties no šiem cilvēkiem!!!

J Jānis 05.12.2009

Lielakiee krettini, vel joprjam megina locities atdodt paradus neviens pat jus nepiemines. Appienajamie visi kreditori pret so saldo pariti

A Anna 06.12.2009

Jā, jā, laižas no visa kas kustas, kā sētā parādās kāda dzīva dvēsele tā gaisma nodziest, drīz jau muks paši no savas ēnas!

A aleksejs 07.12.2009

sunni zin ko edusi, , zakpastalas, biezi bikses jamazga

A aivars 14.12.2009

Negodigakie cilveki, Krasovski

J Jānis 16.12.2009

Jā arī man viņi ir parādā par piegādātiem celtniecības materiāliem, visu gadu no Maritas Krasovskas saņēmu visādas atrunas un solījumus par parāda atdošanu, patreiz arī neceļ telefonu. citi kuri ir nonākuši kaut kādās grūtības tās risina, bet Jūs esat negodīga, nekrietna mele, tā kā Marita gaidu Jūsu zvanu

A Atis 16.12.2009

Tā ir ļoti nekrietna ģimene!

A Atis 16.12.2009

Meļi un liekuļi!

M MaritaRaivis 21.12.2009

Esam pasi godigakie apkrapeji.Skatieties ka par Jusu naudu tirgojos Skay. . Gan jau sos ari apkrapsim.

J Jānis 23.12.2009

Beidzamais komentārs ir augstākā mēra nekaunība, vajadzētu tomēr kopīgiem spēkiem pacīnīties par nesamakāto naudu Jānis Saulītis 29296978.

M Marita,Raivis 28.12.2009

Mēs Marita un Raivis Krasovski esam godīgi, jo Mums taču arī vēders prasa ēdienu! Es jau tā neesmu redzējusi maizes kumosu! Ja arī kāds jūtqs apkrāpts vaino pats Sevi.

Ar cieņu,
Marita Un Raivis
No Aizkraukles
Z/S "Straumēni "

G Guntis 04.01.2010

2009. gada maija sākumā Straumēniem aizvedu, ''nopārdevu'' tehniku. Samaksas vietā saņēmu bezgalīgas atrunas par bankām, vērtētājiem, kredītu atteikumiem... milzīgi daudz nopietnu iemeslu, kāpēc vēl nav naudas! Daudzajās sarunās naudu solīja vēlāk, kamēr ar mani vairs vienkārši nesarunājās. VISI solījumi 100% izrādījās MELI! Marita ir saimniecības īpašniece ar paraksta tiesībām, tehniku "pērk'' vai zog -sauciet kā gribat, Raitis. Tagad atklāju, ka šis pārītis ir apkrāpis visus, ko vien bija iespēja apkrāpt! Par visu un visiem reiz būs jāsamaksā! Iespējams, ka daudz dārgāk, kā krāpnieki iedomājas... Izsaku līdzjūtību pēc tam policijas darbiniekiem, jo ''pateikties gribētāju'' ir pilna Latvija!

J Jānis 06.01.2010

Jūs Marita un Raivi Krasovski varbūt arī esat godīgi, kā ir sacīts kādā nostāstā, kad divi draugi atrod podu ar naudu. KĀ TO DALĪSIM -GODĪGI VAI PĒC SIRDSAPZIŅAS.
Aicinu izveidot pēc sirdsapziņas un uz patiesas informācijas balstītu negodīgo privātpersonu un uzņēmēju datu bāzi.
Ar cieņu
Jānis Saulītis

A Aigars 25.01.2010

'Jāizsludina massu mēdijos KRASOVSKI NAUDAS NEATDEVĒJI. Vajag veikalā SKAY KUR TIRGOJAS KORIDORĀ IZLIKT PLAKĀTU AR UZRAKSTU .NEPĒRCIET ŠO PRECI, TĀ IR AR NEGODĪGU NAUDU VEIDOTA..Rafinētākie blēži

A Aigars 26.01.2010

Tas pretīgais mūlis vien jau par to liecina, kas viņš ir, tā čība droši vien tāda pati izskatas, gribētu redzēt

L Linda 27.01.2010

Arī man Z/S Straumeni ir parādā un līdz šim parāda atdošanas vietā saņemu vien solījumus. Zēl, ka uzticējos siem cilvēkiem, jo šķita godīgi. Būšu guvusi mācību, ka saldu runāt jau var katrs, bet izdarīt solīto gan ne.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes