www.sudzibas.lv Statoil apkalpošana

Statoil - apkalpošana

Nekad neesmu sūdzējies, bet mani pārsteidza tas, ka Statoil darbiniekiem pašiem ir jāpērk par savu naudu salvetes, lai klients varētu tās izmantot. Tā man apgalvoja pārdevēja Ventspils Statoilā. Ja nemaldos tas bija 03.04.2014. dienas vidū. Biju paņēmis salvetes ( kādas 8 gb. pie kafijas automāta), lēju kafiju. Pienāca pārdevēja un aizrādija, ka esmu paņēmis par daudz salvetes un, ka viņai ir žēl, ka es ņemu salvetes, jo viņi tās pērk par savu naudu. Pēc tam dzirdēju kā šī pārdevēja lielijās kolēģei, ka "paglābusi uzņēmumu" no mana uzbrukuma salvetēm.

M

Komentāri (5)

N neKārtībnieks 09.04.2014

Es drošvien negribu zināt, ko tu ar tām salvetēm slauki.
Bet skaties no gaišās puses, eksistē mums Latvijā uzņēmumam lojāli, zaļi domājoši darbinieki, kuri nebaidās klientam aizrādīt.

C Chiep_ 10.04.2014

Nevajag grābties visu ko dod par brīvi. Ja vajag vairāk, tad ir tacu iespēja nopirkt.

A amy 14.04.2014

Par "savu"- uzņēmuma naudu pērk...-))))

Laikam jau pārdevēja grib būt "mēneša labākais darbinieks salvešu paglābšanā no nekaunīgajiem klientiem"!!!

Vai arī viņai par to algas pielikumu solīja!!???-)))))

P.S. Pē...Statoil "skopuļi"!!!-))))

N Nervana 24.11.2015

Сегодня в риге на ул Карля ульманя117 та же история с салфетками слу чилась и со мной 9 салфеток на двоих с подругой .купили кофе и хотдог.и испортили настроение с самого утра

R Raimonds21 25.11.2015

Statoils jau drīz būs circleks un tad visi brauks uz Viršiem, vismaz nosaukumu var izrunāt. Svietsts, ja salvetes tiešām jāpērk darbiniekiem par savu naudu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes