www.sudzibas.lv Statoil piedāvājums ir bet ko ēst nav

Statoil - piedāvājums ir bet ko ēst nav

Esmu patstāvīgais Statoil klients regulāri pildos un sanāk arī uzēst vismaz reizi nedēļā noteikti.
Man tuvākais ir Astras iela .
Es īsti nesaprotu kadēļ svētdienas vakaros tur nav pieejamas karstmaizes un burgeri.Prasu pārdevējam -saka ka salāti beigušies .Nu tad kādēļ ir jāliek meņu ka ir bet piedāvāt neko nevarat ?
Bet varbūt negrib taisīt .Sāku īsti domāt kamdēļ ir piedāvājums ,bet reāli to nopirkt nevar ?Varbūt tā ienākot es vismaz košļājamo gumiju nopirkšu.Ieteiktu padomāt par to ko rakstiet piedāvājumā .
Man garšo jūsu hamburgers un es to vēlos svētdienās ,tad kad man ir viena brīvdiena no darba!

Kaspars

Komentāri (2)

A Aivars Kalns 01.11.2013

Kopš laika, kad viņi sāka netīrīt kafijas automātus savās stacijās un kafija sāka garšot pēc vēmekļiem, tur vais nepērku. Lukoilā ļoti laba kafija un tikai par 0.79 Ls

K Katerina1515 30.09.2014

Viņiem ir jābūt tam piedāvājumam, ir prece vai nē, tie ir iekš STATOIL noteikumi. Viņi pasūta preci tā, kā viņiem ir nepieciešams un brīvdienās prece nenāk!!! Viena tava hamburgera dēļ nesūtīs pilnu iepakojumu, ej mājās mamma pagatavos!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes