www.sudzibas.lv Statoil Statoil kafija

Statoil - Statoil kafija

Labdien,

nepatīkams pārsteigums, mani šodien 2013.06.13 piemeklēja Juglas Statoilī. Iegādājos kafiju par 1Ls, bet aparāts ielēja man krūzītē drusku virs puses. Par ko izteicu pretenzijas pārdevējam, jo attēlā aiz kafijas automāta ir zīmējums, kur ir nobildēta pilna kafijas krūzīte, bet viņi man atbildēja, kad krūzītē ir tie 230ml, kas par to cenu pienākas, un ja grib viņi var to kafijas tilpumu izmērīt, es nu protams atteicos no viņu brīnišķīgā piedāvājuma.

Beigās viņi uztaisīja vēl vienu kafijas krūzīti, lai pārbaudītu vai patiešām tik mazs kafijas un atļāva no tās krūzītes ieliet drusku manējā.

Bet nu man paliek jautājums, vai tā nav cilvēku maldināšana?

J

Komentāri (4)

E eliotta 14.06.2013

Melna kafija tāda ir. Latte un ar pienu vienmēr ir pilnas līdz malām..

A Anzhelika 14.06.2013

какой маразм. Живут же такие люди. А посоветовать в данной ситуации могу одно, срочно к психиатру на Твайка.

N nautilus 14.06.2013

ja būtu melnā kafija pilna līdz malām un janisk555 nevūtu vietas, kur ieliet pienu, arī noteikti būtu sūdzējies. marasms!

S segik 28.03.2015

Smieklīgi, ja kundzīte bija pasūtījusi espresso :D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes