Starptautiskā manikīra skola

Esli vi xotite pojti u4itsa na mastera po manikjuru i pedikjuru,sovetuju vam ne idti za etimi znanijami v Starptautiskā manikīra skola!!! Ja po6la tuda u4itsa doverev6is reklamnoj statje,po4itala ix informaciju na sajte,mne pokazalos normalnaja 6kola.No uze na4av u4itsa i zaplativ dengi ja ponjala,4to o6iblas...Nekotorie prepodavateli(esli ix mozno tak nazvat)rukovodstvujutsa isklju4itelno svoimi simpatijami,vibirajut sebe ljubim4ikov i tolko im tolkom,4to libo objasnjajut,ostalnim do nix prosto ne dostu4atsa...Ne pomogajut daze razgovori s direktorom 6koli...A sej4as mne voob6e zajavili,4to do ekzamena menja ne dopustjat,t.k.prepodovatel s4itaet,4to eto besmislenno,t.k. ja ego vse ravno ne sdam,xotja rezultati na praktike pokazivajut,4to ja ne xuze delaju,4em ostalnie.I voob6e ja s4itaju 4to zaplativ takie dengi(370Ls 3,5 mes.obu4enija)u menja dolzna bol6e bolet golova kak ja sdam ekzamen,a ja v svoix silax uverena na 100%.I ne tolko odnu menja vozmu6ajut ix metodi prepodovanija,no za drugix ja govorit ne budu.Ix kursi napominajut srednjuju 6kolu:dnevniki pered na4alom kazdix zanjatij na stol :-D,zurnali v kotorije vistavljajutsa ocenki za urok(pri4em ne vsegda objektivnie),pods4eti propuskov(pri4em,4to na eti kursi xodjat zen6ini raznix vozrastov ot 19-40let,i u vsex raznie obstajatelstva bivajut po4emu oni propustili zanjatie,rebenok zabolel it.d.)Vse eto vizivaet smex i dostovljaet ku4u sloznostej...

S

Komentāri (33)

D Dace 08.01.2007

Smiekli jau driizaak naak par tavu raksu, ilgi cereeji sho pasacinju kameer sacereeji?:) kas taas par mulkjiibaam ko tu tur esi sacereejusi??? Pati biju tajaa skolaa un vis tur ir visslabaakaa kaartiibaa, maaciibas notiek augstaa liimenii un iesaku iet arii citiem!

N Nata 25.01.2007

Ja toze ne dovoljna otnoseniem v etoj skole! Delajut vid, cto trebujut mnogo, a na samom dele lisnij raz ne podojdut! Da u pokusatj lubjat sxoditj vo vremja zanjatija! Potom govorjat, cto esli vidjat, cto xoroso vsjo polucaetjsja, ne mesajut rabotatj, a kogda podxodit delo k ekzamenu NACINAETJSJA!!!

D Dace 05.02.2007

Skola ir ļoti laba. Izmāca par īstu manikīra meistaru.Jauks personāls, itīpaši administratorīte un skolas direktore.Arī nadziņus pieaudzēt māca ļoti jauka pasniedzēja Olga.Paldies viņām visām un skolai. Es tagad lepojos ar savu profesiju un to ko daru.

D Dace 05.02.2007

Starptautiskā Manikīra Skola ir pati labākā skola starp visām šādām skolām.Ja nepatīk disciplīna un kārtība mācību procesā tad jāiet uz kaktu kursiem, bet ja vēlas iegūt labu izglītību ājā sfērā tad uz šo skolu.Izpalīdzīgs personāls, kurš visu labi izskaidro,palīdz ar padomu. Nav lepni.Tā vien liekas, ka ši ir vienīgā iestāde kur tevi nevērtē pēc maka biezuma. Skolas direktore nāk pretī, ja esi kavējis, administratorīte vienmēr uzmundrina pirms eksāmeniem. Es tur jutos kā mājās.Paldies

J Julija 05.02.2007

Otu4ilas v etoj skole na akril,frenc ne naucili vikladivat voobse,a v rabote klienti ocen casto prosjat ego i im ne interesno,cto menja etomu ne naucili.Kak i v ljubom meste v etoj skole est i svoi pljusi i minusi.

K Katrina 14.02.2007

Ja toze proxodila obu4enie v etoj skole (klassi4eskij manikjur/pedikjur), i soglasna s nekotorimi otzivami! Pervie 2-3 zanjatija ja bila dovoljna! A potom na4ilosj!To prepodavatelj S. opazdivaet (reguljarno), to pokusatj nado, a potom vo vremja nasego obu4enija i so svoimi klientami rabotatj (- ti tipo rabotaj, a ja v sosednim kabinete, esli 4to zavite!!!) Direktor milo ulibaetsja na vse pretenzii i govorit, 4to u masterov mnogo raboti ne uspevajut!!!Nu ja to oplatila obu4enie i to vremja prepodavatelja, kotoroe on provedjot v gruppe!!!

I Irina 19.02.2007

ja sama bila v 6kole modelju....i neraz nabludala kak mastera ocenivajut rabotu... oni rukavodstvujutsja pomoemu tolko svoimi simpatijami.... ja 4elovek vprincepe pastaronij i mnenie neprevzatoe.... licno sama ja bi tuda nikogda nepo6la i druzjam nesovetovala bi...devo4ek oni pered ekzamenati tak nakrucivajut 4to ...poele takogop e6e god bude6 valerjanku pitj... to 4to vesit privxode bali za ocenki i realno kak oni stavat, sover6enno raznie ve6i.... a za 370 ls vsetaki xotelosj bi pobol6e uvazenija

L linda 20.05.2007

Ja xotela pojti tuda uchitjsaj! no menja otgovarili,i imenno iz za prepodovatelej! Posovetovali shkolu NAILS CITY ja sejchas tam uchusj i ochenj dovoljna! I ceni ne kusachie!

I Igunda 14.03.2008

Skola, vnk draņķīga!
Uzreiz samaksāju visu summu 370,-Ls, uzsāku mācības novembrī, janvārī bija jābeidz, bet beidzām mācības tikai maijā! Manikīra pasniedzēja Oksana, ļoti laba pasniedzēja, bet pedikīra pasniedzēja Vita īstākā maita, vērtē tikai pēc simpātijām, ja nepatīc, tad nenoliksi! Kad mūsu grupai bija ieskaite manikīrā mana modele netika (tika avārijā), diemžēl nevienu citu stundas laikā atrast nevarēju, uzrakstīju iesniegumu, lai ļauj ieskaiti likt citā dienā, manu iesniegumu pieņēma un pateica dienu, kad man jāierodas un ieskaite jāliek, kad ierados noteiktajā dienā ar savu modeli, administratore un manikīra pasniedzēja pie kā man bija jāliek ieskaite, pirmo reizi dzirdēja par to ka man jāliek ieskaite, direktora vietniece brīnījās, sacīja ka nekādu iesniegumu nav redzējusi, bet visžēlīgi atļāva man likt ieskaiti!
Manikīra pasniedzēja Oksana un nagu veselības pasniedzēja Džuljera vnk superīgas pasniedzējas, bet pedikīra pasniedzēja Vita un direktora vietniece nekam nederīgi cilvēki!

A Agnete 24.04.2008

Es Jums ieteiktu nevienam neiet uz šo skolu, jo te nodarbojas ar vistīrāko afērismu...Naudu paņem lielu(350Ls), bet mācīt nemāca neko...Kursi ir no plkst. 15:00 līdz 20:00 bet pasniedzēja pasak čau un aiziet prom jau pulkstens sešos!!!Un šo stundu garumā kamēr viņa ir klasē pat nepienāk klāt un neko neparāda un nepastāsta!!!Gala rezultātā kad jāliek ieskaite un jāsaņem diploms tad atbilde ir vienkārša man nepatīk, es nepieņemu un tas ir viss, plus visam tam man vēl pasaka ka man nav noslēgts līgums lai gan naudu viņi saņēma uzreiz kopā ar līguma noslēgšanuNodarbību laikā nekādas pretenzijas pret mani un manu darbu nebija un visas modeles bija apmierinātas pat ļoti...Vai šādai iestādei vispār var pieļaut pastāvēt!!!???????!!!UN IETEIKTU NEVIENAM UZ ŠO SKOLU NEIET JO ŠEIT TIEŠĀM NODARBOJAS AR VIENU LIELU KRĀPŠANU!!!

D Dina 08.07.2008

Bet uz kuru skolu tad iet?Tās skolas un piedāvātie kursi ir tik daudz un dažādi, ka nezinu ko izvēlēties!

A Andzinjsh 08.07.2008

kur iet? pabeidz normali videni un ej uz augstskolu!

K kkk 08.07.2008

:D Piekrītu Andzinjam! Protams, kādam arī manikīrs ir jātaisa, bet pie mums Latvijā ir tik maz tiešām labu meistaru.

P preila 24.09.2008

Arī es eju kursos šajā skolā. Jāsaka tā, attieksme pozitīva-kad vajag palīdzību izvēlēties preču klāstā-super! Paldies Annai!:)

Par pašām apmācībām-hmz...pasniedzēja Oksana apmāca manuprāt ļoti labi, sniedz visas savas zināšanas un uzmundrina, ja nesanāk! Pamāca, pārāda kā vajag...nu nezinu-man jau patīk!! šeit es par akrila kursiem runāju!!!

Manuprāt kāds būsi tu pats-tāda attieksme būs pret tevi!!!

I Ilze 17.01.2009

Šai skolai ir pārāk daudz mīnusu. Pats galvenais ir tas, ka liek strādāt macību laikā ar savu Kinetics un Epsilon produkciju, kas izrādās ir pilnīgs mēsls. Zinu dažus šis skolas beidzējus, kas strāda ar citu produkciju, jo neturās tas gēls uz nagiem, bet mums stāstā, ka ir vislabākā produkcija ever. Kaut kāda studente bija dabujusi dāvanā dāvanu karti viņu salonā Sakura white, kur stadā skolas absolventes, uzlika nagus, nākamajā dienā kabatas pa pus nagu!!! Tad man rodas tāds jautājums, vai tad 6 mēnešu laikā par samaksu 1000 lati + vēl materiāli nevar apmācīt uzlikt nagus, tad kapēc vispār skola vajadzīga????

S skolasaizstāve 17.01.2009

Ilze beidz dzīt zosis!!! Beidzu skolu 6 gadus atpakaļ. Jā, kautkas nepatika, bet rezultātu novērtēju tagad, kad esmu salīdzinājusi ar citu skolu mācību līmeni. Varbūt var neapmierināt pasniedzējs, bet par to var runāt ar vadību.Protams, varbūt tagad ir citi pasniedzēji, bet zinu, ka vajag atkost tos noslēpumus, lai nagi būtu izturīgi un skaisti, tapēc jāklausās pasniedzējā.Materiālus esmu izmēģinājusi pa šiem gadiem visnedažādos, Kinetics ir labi, tiešām labi materiāli, arī Epsilon želejai nav vainas. Un vēl teikšu, vari strādāt ar jebkuras firmas materiālu-viss ir atkarīgs no Tavas profesionalitātes, ja nepareizi izliksi to vai nepareizi novīlēsi, būs gan kabatas, gan lūzumi.Materiāliem ir viena ķīmiskā formula, tie var atšķirties ar sacietēšanas laiku, smaku(akrils), ar ""dedzināšanas""stiprumu(želejai) un želejas konsistenci. Un Sakura White ir cita tēma, tādi "'kabatumeistari"" ir arī citās nagu studijās.

I Ilze 19.01.2009

Es nedzenu zosis, bet izsaku savu viedokli. Par Sakuru White man jautājums šķiet aktuāls, jo ir 2 varianti, vai nu slikts materiāls, vai nu slikti meistari, attieciigi nekvalitatīva apmācība Starptautiskajā manikīra skolā. 6 gadus atpakaļ manuprāt bija pavisam citi pasniedzēji skolā, tapēc nemāku spriets, kā bija Tavā laikā, zinu, kā ir tagad manā. Par to ka piedāvātā produkcija ir uz kopējā fona nav ne tuvu labāko topā, esmu jau diezgan droša, pazīstu daudz meistarus, kuri man to ir apstiprinājuši. Mana vaina, ja kaut kas nesanāk??? Iespējams, bet tad kādēļ, kad es paņēmu pamēģināt IBD gēlu, viss ir kārtībā???

Z Zannii 19.01.2009

Esmu SakuraWhite kliente, eju pie meistarītes Baibas un vnk apbrinoju viņas māku un dizaini vienmēr ir tādi, ka ne acu atraut. Super! Manas kolēģes darbā no skaudības zaļas par maniem nagiem. takšto nevajag klausīties ko " viena tante teica", bet pašai pārbaudīt...

S skolasaizstāve 19.01.2009

Ā, nu protams...izcilais IBD gēls, kas neprašas padara par izcilām...gēls ir labs, tam ir savas īpašības, lai darbs veiktos labāk, ērtāk, vieglāk.BET...kabatas un lūzumi gan ir atkarīgi no materiāla izlikšanas mākslas(protams arī vīlēšanas). Ir pierādīts, ka arī Oniks betas lētais gēls labi turas, vajag tik prast strādāt ar to. Tā kā praktizējaties, turpinat izzināt un viss izdosies. Esmu atgriezusies pie Kinetics un Epsilon light. Ja būs izdevība iegādāties ko citu labu, pa labu naudu, strādāšu ar to, jo, atkārtošos, katram materiālam ir savas īpatnības, bet izturība atkarīga no meistara prasmes.

I Ilze 21.01.2009

Meistare Baiba varbūt arī ir laba, bet viņa nav vienīgā meistare salonā... :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes