www.sudzibas.lv SS.COM ss izspiedeeji

www.ss.lv - ss izspiedeeji

Sveiki. Nu mers ir pilns tapec rakstu sheit lai varbut kopejiem spekiek kka boikoteetu ss.lv izspieshanu. Jau nedelju man ss administracija nav atsutijusi nevienu atbildi kapec nevar iesniegt bez maxas sludinajumus. Esu vinjiem aizsutijis neskaitamus zinjojumus.
Kaiminjam ss atbildejis kad nu var tik 1 nu sludinajumu likt vienaa sadala un atkartot var tikai kad beidzas terminsh tas ir no divam lidz cetram nedelam...
Tapec aicinu lietot citus(reklamu.lv zip.lv dada.lv vs.lv utt) bezmaksas sludinajuma portalus tada veida nemaxajot alkatigajiem ss pa katru sludinajumu

E

Komentāri (2)

M maybeee 03.03.2014

XA-XA manu sludinājumus izdzēsa bez iemesla. Līdz ar ko arī baikotu pieteicu.

Es turpmāk plānoju likt sludinājumus iekš www.vs.lv, jo reāli sazinājos ar administrāciju ar pāŗis jautājumiem par viņu nākotni un 3-4 h laikā saņēmu atbildi uz e-pastu.

Protams portāls ir smuks, sludinājumi bez maksas, bez reģistrācijas, bez ierobežojumiem + man vēl patīk ka var ielikt vairākas bildes un video. Respektīvi mana izvēle ir www.vs.lv., jo uzzinot to ka viņi plāno realizēt daudz, tad es labak palieku tur, bezmaksas viņš paliks uz mūžu, sakarā ar to, ka projektu veido IT entuziasti kuri to veido prieka un zināšanu papildināšanas pēc.

Tāpēc es visiem rekomendēju www.vs.lv sludinājuma portālu un iesaku arī Jums to darīt, lai jau aug un domāju ka viņi turēs savu vārdu.

M maybeee 03.03.2014

Aizmirsu piebilst, kā man e-pastā atbildēja ka palīdzēt varot ne tikai paziņojot visiem, bet arī uzspiežot "LIKE" un "SHARE" iekš https://www.facebook.com/wwwvslv - Tur būšot visas aktualitātes + arī drīzumā rādīsies jaunākie sludinājumi un būšot konkursi.
https://twitter.com/vs_lv
http://www.vs.lv

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes