www.sudzibas.lv SS.COM Krāpnieciski auto sludinājumi

www.ss.lv - Krāpnieciski auto sludinājumi

Labdien! Gribu jūs brīdināt uzmanīties! Par cik pati meklēju automašīnu, tad diezgan bieži sanāk apmeklēt SS.lv auto sadaļu - pārdod. Esmu ievērojusi, ka ap 1-2 naktī parādās kādi 4-5 sludinājumi ar jaunām un ļoti lētām automašīnām (pievilcīgas cenas). Pa norādīto telefonu parasti neviens nav sazvanāms, bet uzsākot saraksti ar pārdevēju atklājas brīnumi - izrādās pārdevējs ir Anglijā (sarakste notiek angļu valodā) ar Latvijā pirktu auto un prasa 50% priekšapmaksu, lai nosūtītu to jums ar pārvadājuma kompānijas starpniecību. Visnepatīkamākais ir tas, ka manuprāt to dara latvieši :( Es saprotu, ka SS.lv tur neko nevar padarīt, nevar izfiltrēt normālus sludinājumus un krāpnieciskos - tāpēc jāuzmanās katram pašam.

E

Komentāri (3)

: :)))))) 10.06.2011

nu jā-par mašīnu pārdošanu runājot---ss.lv ir interesanti sludinājumi modē-attiecīga gada mašīnas par dempinga cenām, jocīgi, ka neviens nepērk--bez tehniskās apskates--no Vācijas, kad pazvani, runā negribīgi---dīvaina tauta:)

V vilani 11.06.2011

Esiet uzmanigi ar seginu v.no Vilaniem.Vins parpircejs, Preilos auto noperk TA, masinas nav remontus tuvu redzejusas.Ipasi vins miil grust uz nomaksu, neparraksat, njem nost, tad vel tapat atdod, cilveeki baro so invaliidu, klibo kropli.RENO MEGANE HH4116 jau pabijusi pie 7 oficialiem ipasniekiem, parbaudot caur CSDD, bet segins kadiem 4-5 cilvekiem taa devis so miskasti uz nomaksu, bet tapat atgriezas atpakal.Vinam ir speejas apvardot, pats, liekas, kaut kads puscigans.Esiet modri.

E Elīna 13.06.2011

Visu cieņu ss.lv. Viņi šādiem aizdomīgiem sludinājumiem ir pievienojuši brīdinājuma ziņu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes