www.sudzibas.lv Sporta klubs Bruņinieks apkalpojošais personāls un treniņprogrammas sastādīšana

Sporta klubs Bruņinieks - apkalpojošais personāls un treniņprogrammas sastādīšana

Iesaku sporta klubā Bruņinieks neņemt trenera pakalpojumu, īpaši kas attiecas uz treniņprogrammas sastādīšanu! Kad biju domājusi, ka treniņprogrammas sastādīšana nozīmē, ka tevi nomērīs, uzliks pārbaudījumus un noteiks, kas jādara, cik daudz utt... tad pilnīgi maldījos. Šajā klubā treniņprogrammas sastādīšana nozīmē - izprintēt parastu baltu A4 lapu ar kādiem 10 treniņu veidiem, iekavās vienkārši cik daudz pa cik reizēm pildīt uzdevumu, un viss!!! Pie tam vēl mēs bijām divas meitenes, ar atšķirīgiem augumiem un spēka pakāpi un izturību, mums iedeva pilnīgi vienādas it kā treniņprogrammas!!! Un par to jāmaksā 10ls! Uzskatu, ka tā nav nekāda treniņprogrammas sastādīšana, par ko būtu jāmaksā 10ls!
Tāpat arī apkalpojošais personāls - mūždien ēd saldējumu vai ābolu vai klausās mūziku uz lielām austiņām... nenoliekot nost saldējumu vai ābolu, turpina runāt ar klientiem, vēl iekožas tajos. Drausmīgi!

M

Komentāri (11)

N noverotajs 08.08.2011

Vēlējos izteikt savu viedokli par klubu. Jau no pirmsākumiem apmeklēju "Bruņinieku" un esmu apmierināts gan ar attieksmi pret klientu, gan arī ar kluba atmosfēru. Administratori vienmēr laipni, smaidīgi un izpalīdzīgi. šajā klubā vienmēr jūtos gaidīts. Atšķirībā no citiem Rīgas Sporta klubiem, kuros recepcijā sēž meitenes ar dzelzs sejām un bez mīmikas, tāda sajūta, ka vispār uz tevi dusmojas par to vien, ka esi ieradies uz zāli. Un par to ēšanu, ābolu, austiņām utt.. Pirmkārt, cilvēkam ir jāēd, tas ir tikai normāli, protams to varētu izdarīt arī kādā atsevišķā telpā, taču šajā gadījumā visticamāk ir tā, ka cilvēku nav tīri fiziski, kas aizvieto, tādēļ arī viņam nākas to darīt, visiem redzot. Tas nav nekas peļams, savādāk būtu, ja apkalpojošais personāls sēdētu pieņemšanas telpā ar cigareti zobos un tad runātu ar klientu. Lūk tas būtu drausmīgi! Un par mūzikas klausīšanos...jājautā meitenei, kā viņa vispār var zināt, ko administratore ar tām austiņām dara. Varbūt pavisam ko citu...un ja arī tā būtu mūzika ..vai tur ir kas nosodāms? nedomāju vis...
par treneri arī neko sliktu nevaru pateikt, neesmu pircis programmu, jo tā man nemaz nav vajadzīga...
bet kopumā par klubu tikai tās labākās atsauksmes. paldies par uzmanību!

A anna straupe 18.09.2011

Nezinu, kas tur artām personāltreniņprogrammām-bet aerobikas treninī kurus apmeklēju vakaros ir lielski. Trenere lieliska un rada pozitivu noskaņojumu klientēm izpildot pat grūtus un sarežģitus vingrinājumus. [ja nemaldos treneres vārds Sarmite]. Iesaku.

A Alise 16.10.2011

ļoti labs sporta klubs...Vadība īpāsi laba...jaun i smaidīgi un izskatīgi cilvēki.Viiisss skaopts, tīrs...
Šai meitenei jaiet uz tādu klubu kur par 100ls uztaisiis taadu programmu... bļa cacas... ;D

M metaxa7532 06.03.2013

Šajā klubā apmeklēju aerobikas nodarbības. Par treneri Sarmiti varu teikt tikai to labako, par pašu sporta klubu - pilnīgi pretējo! Vakar, piemēram, aizgāju uz nodarību, sieviešu ģērbtuvēs nebija brīvu skapīšu. Stāvējām vairākas meitenes, gaidījām, kad pārģērbsies meitenes no iepriekšējām nodarbībām, savu, protams nokavējām.
Nodarbībās cilvēku smagi par daudz, jāskatās, ka tik kādai neuzkāpt un gaisa līdz nodarbības beigām nepietiek. Sapārdevuši kuponus uz šīm nodarbībām, tagad netiek galā. Solīts tika, ka nodarībās būs ierobežots skaits cilvēku, bet reāli nāk, cik grib.

E ElitaM 02.09.2013

Neesmu pētījusi administratoru darbu, bet varu padalīties ar iespaidiem apmeklējot karatē nodarbības RTKK klubā!
Treneris Renārs Reimandovs ir profesionālis un meistars ar lielo burtu, viņš neatkarīgi no fiziskās sagatavotības panāk progresējošu rezultātu. Ir labas saskarsmes prasmes, moderna pieeja treniņa metodikai un neizsīktošs azarts darbam.
Pirms sāku trenēties karatē man bija savi aizspriedumu par austrumu cīņām, un cīņām vispār, taču, sākot treniņus RTKK man izmainījās viedoklis par 180 grādiem. Iespēju trenēties es ieguvu nejauši, meklēju karatē klubu centrā kur sūtīt savu puiku un uzdūros lapai www.rtkk.lv kur bija iespēja uz vienu bezmaksas treniņu klubā, padomāju, ka pirms sūtīšu savu bērnu pati notestēšu - un aizrāva!Aizrāva tā, ka esmu iesaistījusi ne vien savu dēlu, bet arī kolēģi, kura bija regulāra aerobikas apmeklētāja, bet pēc pirmā treniņa arī viņa papildināja savu sporta režīmu ar karatē!
Iesaku visiem, trenēties karatē Renāra Reimandova!

H hallo 18.02.2014

Man gan palika negatīvs iespaids par šo klubu. Nopirku kuponu Zizu m.lapā, kurā bija teikts, ka abonements būs derīgs divus ar pus mēnešus, t.i. līdz 30.aprīlim. Atnācu uz klubu, piereģistrējos un man tajā kartiņā derīguma termiņu ielika uz vienu mēnesi, t.i. līdz martam. Es pajautāju, kāpēc tikai uz mēnesi, ja kuponā rakstīts 30.aprīlis. Man saka skaidrot, ka tā esot bijusi reklāma, lai piesaistītu jaunus klientus, bet vispār abonements tiek dots uz mēnesi utt... Vēršos pie kluba administrācijas : Esiet lūdzu godīgi un ja jau esat ievietojuši Zizu m.lapā klubu ar saviem nosacījumiem, tad lūdzu izpildiet tos, nevis čakarējiet klientus. Jā, starp citu, kuponā bija rakstīts ka solāriju varēšot apmeklēt bezmaksas 3 reizes! Par solāriju pagaidām neesmu jautājusi!:) aizmirsu vienkārši, PAGAIDĀM...Vēl nepatika, ka pie izlietnēm nebija ziepju un papīra. Tad aizgāju uz nodarbību ZUMBA, trenere Ināra B. atstāja negatīvu iespaidu. Pirmkārt, atvēra logus, tā kā bija caurvējš visu nodarbību, norādot, ka ja kādam ir auksti, nāciet dejot zāles priekšējā daļā. Bija sajuta, ka trenere atnāca uz nodarbību, padejoja un aizgāja... slikta saskarsmes prasme.

K kisska_iriska 10.03.2014

Gribu padalīties ar savupieredzi apmeklējot šo klubu. Pirmkārt, par abonementu termiņiem, nekur nav rakstīts, ka abonements tiek izsniegts uz mēnesi, visur ir norādītas tikai reizes. Tāpēc nopirkot abonementu 12 reizēm, nebiju gatava tam, ka tās būs jāizlieto mēneša laikā-PĀRTSTEIGUMS!
Nodarbības klubā notiek viena pēc otras bez pārtraukumiem. Nav iespējas izvēdināt telpas. Tas nav normāli, nav veselīgi. Ventilācija telpās vai nu nedarbojas, vai nu tādas vispār nav.
Runājot par trenerēm-viss OK.Ļoti pozitīvas, ar pieredzi.

T truthworthy 20.08.2014

Требовательному клиенту пришедшему по акции Zizu, в клуб, , Бруниниекс" действительно очень сложно угодить! Тот, кто пришёл заниматься Zumba, а не инспектировать свысока...отлично взаимодействовал как с опытным инструктором Инарой в надлежащем обьёме, так с администрацией и другими клиентами клуба.
Великолепный инструктор Zumba -Инара, каждую тренировку делает свою работу более чем на 150%)) НО, она не отвечает за техническое состояние помещений клуба и количество пришедших на занятия по акции!!! Zizu ставит свои условия клубу при продаже купонов акции! Работа инструктора состоит в том, чтобы дать вам на Zumba, такое кардио- психоемоциональное задание, к которому готовы Вы!!, количество пришедших и имеющаяся вентиляция. Нахождение золотой середины при которой получает удовольствие от занятия большинство пришедших, каждый раз сложная, но интересная задача, с которой данный инструктор справляется - блестяще!!! Перечитайте и с лёгким сердцем приходите заниматься Zumba c Инарой.
Данный инструктор- настоящий бриллиант среди инструкторов Zumba)))

L Lynchat 26.08.2014

Klubs savai cenu kategorijai ir pat ļoti labs, par treneriem runājot, Inese, Sarmīte ir brīnišķīgas dāmas. Īpaši paldies zumbas trenerei Inārai - bez lieliskajām dejas prasmēm viņai jāprot izdabāt arī savām dažkārt tik kaprīzajām klientēm... Žēl, ka apmeklētājas, kuras nejūtas labi nodarbībā, to nepasaka uzreiz (laikam slikta saskarsmes prasme), jo trenere patiešām cenšas, lai no nodarbības visi aizietu kaut nedaudz priecīgāki.

T tineidzers 02.09.2014

PĀRDODU
Abonamentu uz sporta klubu Bruņinieks.
Abonamenta ietilpst - 10x apmeklējums uz nodarbībām VAI trenažieru zāli + sauna / pirts + 4 x solārija apmeklējums(katrs pa 9min) Abonamentam nav derīguma termiņš. Nofotografēts ir iesāktais abonaments. Tā ka vairs nav pa ceļam nākas pārdot.
CENA: 27.00 Euro ( uz vietas būtu 40-45€)
epasts- [slēpt]@inbox.lv

H haiHAi 10.06.2016

Piekrītu, ka kluba treneri, it sevišķi gribētos atzīmēt Inesi un Sarmīti ir profesionāles,vienmēr atsaucīgas un pozitīvi noskaņotas!!!:))Ar tādiem cilvēkiem prieks komunicēt un protams vingrot!!! TAČU kluba īpašnieks, kas arī visu laiku atrodas tur pat pie apkalpojošā personāla, ir ļooti agresīvs, bez cieņas un izpratnes pret klientiem. Ja Jums ir nepieciešamība izlādēt negatīvās emocijas, tad laipni lūgti uz šo klubu pa taisno pie kluba īpašnieka, kas nekautrējas atklāti pateikt klientam, ja kaut kas nepatīk, tad uz šejieni varat nenākt...... Pēc tāda novēlējuma gribās arī viņam novēlēt daudz pastāvīgu klientu:))

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes