www.sudzibas.lv Joker Brutāls apsargs Egons

Spēļu zāle Jokers Cēsīs Pļavas 5 - Brutāls apsargs Egons

Kad dežūrē apsargs Egons (noskūtu galvu, pāri 40.g. augums 182-188sm,pirms tam strādājis Fēniksā pie Cēsu atoostas arī apsargs) nemēģiniet aizrādīt bārmenei savas tiesības, jo tad jūs rupji tiksiet izraidīti no zāles piem.gnīda,bļad.Šim vīram darbošanās laiks ar nekorektām izrīcābām ir līdz pl. 24.00 vēlāk viņš ielien stūrī un guļ.
Es Jānis 56 g nelaimīgā kārtā tiku nelaikā.Aizrādot ka 2 mamzeles skaļi uzvedas šis apsargs mani rupji izgrūda pa durvīm.
Vai es ieši uz Joker Cēsīs Pļavas ielā 5, kad ieraudzīšū apsargu vārdā Egons noteikti NĒ.Jo nevēlos sabojāt sev garastāvokli un silti iesaku citiem neatkarīgi cik viņiem gadu un naudas.

Komentāri (3)

J Jānis no Cēsīm 02.01.2012

Pēc 2 dienām biju aizgājis atkal uz Joker Cēsīs, ejot prom vēlējos padzert kafiju, laipni bārmenei to palūdzot, te uzradās tas pats apsargs Egons un atkal izstūma mani no spēļu zāles ar vārdiem, tu man draudēsi?.Iepriekšējā reizē viņam pateicu, pēc tik brutālas rīcības pret klientu vari palikt bez darba.Ne tagad ne arī iepriekšejā reizē nebiju ne dzēris alhokoliskos dzērienus, ne arī skaļī uzvedies.

Psihs 02.01.2012

Nu ko Tu, Jāni, lien tajā sūda spēļu zālē?Padzer kafiju mājās, vai normālā kafejnīcā un lai tas Egons vientuļš dročī savā zaudētavā.

R ramata8882 15.04.2018
slikts serviss

Spelu zale Jokers Valmiera Cesu iela 14.04.2018.ap 23.00 darbinieces neatdeva visu laimeto naudu klientam. Tas notika mana acu prieksa.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes