www.sudzibas.lv SonRe nav kvalitātes

SonRe - nav kvalitātes

Nav iebildumu pret uzņēmumu kopumā, - tīri jauka iestāde un attieksme arī laipna, bet dr. Jūlija Simsone, kura starp citu arī ir laipna :) tā kārtīgi patērēja manu laiku nekvalitatīvi labojot zobu. Lai iegūtu estētiski pievilcīgu skatu vienam no priekšējiem zobiem esmu bijusi pie viņas jau 3x (2 no tām korekcija), bet rezultāts joprojām nav apmierinošs. Daktere to noveļ uz zobu specifiku, bet tā kā zobi ir laboti jau iepriekš, varu apliecināt, ka citi dakteri ar šo "specifiku" ir tikuši galā veiksmīgi. Esmu nolēmusi apmeklēt citu ārstu, visdrīzāk arī citā iestādē.

A

Komentāri (2)

A aigarslv 15.05.2014

Ārstēju zobus pie Jūlijas, cita zobārsta šajā iestādē nemaz nav, jo Anita Pauzere ir zobu higiēniste. Ļoti jauka atmosfēra, gaumīgi kabineti un tiešām profesionālas ārstes. Iespējams, ka kādam tiešām, viņas palīdzēt nevar. Man šī situācija ir pazīstama - saistībā ar citām klīnikām.

Īsumā - vienā no Rīgas "top" klīnikām man pateica, ka zobs ir sadrupis un jārauj ārā, neko nevarot darīt. Par laimi neticēju šitam brīnumam un aizgāju uz Bikur Holim pie Soldatenkovas - saglāba zobu un jau 15 gadus ar viņu viss ir kārtībā ;) Pārgāju uz Sonre, jo tā ir daudz tuvāk manai darbavietai.

Atgriežoties pie Sonre - visas četras meitenes ir SUPER :)

A aigarslv 22.05.2015

Pēdējā laikā kvalitāte pasliktinājusies - dakterei ir jānorāda, kur ir zobā caurums, jo pati viņa to nepamana.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes