Socilas aprupes centrs ""Baldone"" - Sociala aprupe

Biju parsteigta par tik sliktu attieksmi pret vaciem cilvekiem, zinu un saprotu, ka darbs tada veida iestades ir smags, tomert kautko tadu negaidiju. Tik rupju un nepieklajigu personalu nebiju redzejusi nekur.Apciemoju musu omiti vairakas reizes, labi tas ka nevajadzeja vinu tur turet ilgi. Ludzot apmainit gultas velu un nomainit pamperu sanemu tikai kliedzienus, ka nav laika un visiem jau nevar klat izstavet.Par medicinisko aprupi vispar nav ko runat, zales deva un parsiesanas veica tikai divas no esosajam masinam.Loti izbrinija ka tada vieta strada tikai gados vecas sievietes, tad jau nav brinums, ka nespej tikt gala ar darbu, vieglak ir uzkliegt.Acimredzot iestades vadibai ir pilnigi vienalga, kas tur notiek.Man gribetos ieteikt neievietot savus vargos vecisus tadaa iestadee.

L

Komentāri (3)

. ....kl 01.06.2009

A ko TU savu omīti tur ievietoji?
Ja jau tur ir tik slikti, tad vari pa brīvdienām piestrādāt... labdarībai :D:D:D:D:D

M markuss 01.06.2009

Liene, tik tiešām laba ideja ir 22222, ej tik un piestrādā pa brīvdienām, tad manīsim, ko Tu teiksi!!!Un kāpēc savu omīti turi tik šausmīgā vietā???

D Dana 02.08.2009

ziniet... šobrīd valstī pī... ir visās jomās.. jūs domājiet, ka skolā ir labāk ka slimnīcā sir labāk?? Kā manksā - tā strā'daa... un cieš jau klienti...
runā, ka skolotāji ir slikti.. nē, . viņi vienkārši parāda sava darba noveŗtējumu!! un nav ko brīnītie, s ka slimnīcās klāt nenāk un neizrāda nekādu līdzjūtību prte slimniekiem, jo enk=maksā/... sūdzēties vajag vallstī, nevis pansionātā.. kaut es droš vien, ja tas skartu manu ģimenes locekli, , , vienkārši pa zobiem, un pašu ar pilnu pamperu iesēdinātu tai gultā... un ieslēgtu, lai pasmok sasmakušā, piekakātā istabā ;).. personāls... he.. sociālā atbildībā? Kas tas tāds??? Padomjulaika tantiņaam jau nav izpratne par līdzjūtību.. kā strādāja krievu laikos - tā pat arī tagad - tikai vēl bezatbildīgāk!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes