socijalie - apmelosana

vai ta ir norma ka socijalie darbinieki dara visu ko grib. socijalie darbinieka uzrakstija pa mums sudzibu baren tiesa. uzrakstija galigako murgu ka musu bernam nav bernudarz,gimenes arsts, deklaresanas. aizgajam uz barentiesu ar visiem papiriem ka vinam vis esot te man stasta ka jau zvanijusi gimenes arstam un gimenes arsts teica tikai pozitivas lietas pa deklaresanos un darzinu vini ari visu zin ka vis ir burtiski bernam vis ir kartiba bet tikunta bus tiesa un uz 90procentiem atnems bernu bet nesaprotu kapec tad vini pasaka ka bus jaaiziet pie psihologa 16 aprili bet tiesa bus 21 marta es galigi neko nesapratu aizgajom pie jurista uz baznicas ielu 25 kur solijas palidzet aizgajam uz turieni un tur skaidro ka vis ir normali ka socijalie darbiniekiem ir pinvaras musu gimeni apmelot un ja mes nepildisi ko vini prasa a tas butu pamest dzivokli,izmest dzivnieku, un darit pilniba ko vini pieprasis izklausas pec murga pateiks leciet no tilta tad bus jalec meitene stavokli abortu nevar jau taisit kapec vinai jacies vis sis bernu atnem tad ko darit ar otru? ja socijalie kauko negativu pateiks nevis pieradis a pateiks barentiesas laika tad bernu atnems ko darit vaitad tik tiesam ta var darities kam lukt palidzibu? ( socijalie nekadigi nepalidzeja ne matrejaliski ne kaaa tika sa4ekereja musu dzivi) ja kads grib palidzet kauko ieteikt ludzu zvanat 25353125

Z

Komentāri (16)

S smīkņa 19.03.2014

Skumji, ka tādi cilvēki kā tu, vairojas :( Nav brīnums, ka bērnu grib atņemt.

Z zurkugimis 19.03.2014

latvijas patrijots vai kuce kam nav bernu? savu viedokli iebaz pecpuse. kad nonaksi tada situacija kada ir man es uz tevis smiesos lidz asaram:) (smikna) beidz rakstit ja neesi pilngadiga te ir pieauguso problemas. bet ja esi socijala darbiniece tad ...:)

S smīkņa 19.03.2014

Jā, tu pareizi uzminēji, ka es esmu nepilngadīga sociālā darbiniece-kuce, kura ir Latvijas patriote un kurai nav bērnu. Bet tagad nosprāgsti.

Z zurkugimis 19.03.2014

...veel arii nenormaala..xD

M m00 19.03.2014

ak vai, ak vai. Cerams, ka bērniem nākotnē labi klāsies.
Pat trūkst vārdu ko teikt.. varbūt sāksim ar to, ka pareizi ir "bāriņtiesa", nevis bāreņtiesa..

M m00 19.03.2014

Ņemot vērā atbildes komentāros par morālajiem jautājumiem te laikam nav vērts iespringt..

L Lepnā Lavīze 19.03.2014

Bet varbūt tas dzīvnieks dirš visos stūros un jūs aiz viņa nekopjat, ka liek izmest? Bet dzīvoklis avārijas stāvoklī, kur vispār uzturēties bīstami? Un vispār kāds bija pirmais iemesls, kāpēc uzradās bāriņtiesa?

L Lelle Bez Matiem 19.03.2014

Izklausās ka tev vispirms vajag sameklēt normālu juristu, ar kuru izrunāt neskaidros jautājumus. Citu, nevis to, pie kura gājāt. Ja nav naudas maksas konsultācijai, tad mēģini sameklēt internetā, kur Latvijā pieejamas bezmaksas jurista vai psihologa konsultācijas, gan jau ka ir visādi krīzes centri, kas to piedāvā.

N neKārtībnieks 19.03.2014

Sociālais darbinieks pavisam noteikti nav vainojams ne pie kā. Iesaku paskatīties spogulī un sākt rīkoties, nevis internetā čīkstēt.
Izvērtē vai tas zvērs ir paturēšanas vērts, ņemot vērā apstākļus. Aizved uz patversmi un miers, neraudi par to.
Un sāc pildīt tās sociālo prasības pirms tiesas, tad vismaz tiesā varēsi teikt, ka situācija tiek risināta, un ja bērnu tiešām atņems, tad vienkāršāk un ātrāk būs atgūt.
Krīzes centrs utt. izklausās pēc opcijas, pieņem visa veida palīdzību ko tev dod un iegaumē - sociālais darbinieks ir tavs draugs.

Z zurkugimis 20.03.2014

dzivnieki un dzivoklis ir kopts nesakot jau par bernu.tiem kuri dzivniekus ieniist, dereetu pashiem pie psihologa parbaudiities. un socialais dienests kas apmelo, un tam ir daudzi pieraadiijumi papiiru veidaa, nav nekaads draugs.un barintiesa vispaar tos beernus tirgo, un tam esam bijusi liecinieki.no bezmaksas juristiem nav jeegas un advokaati ir daargs prieks.un krizes centros jums pashiem padziivot pashiem.likumdosanu neesam parkapusi un dzivniekiem ir dokumenti un nodokli.

Z zurkugimis 20.03.2014

un tavs niks moo jau liecina par to ka esi stulba GOVS.

Z zurkugimis 20.03.2014

un mees jau gaajam visur kur tik iespeejams taka spogulii dereetu paskatiities tam soc darbiniekam kas to raksta;D

Likumsargs 20.03.2014

Kas ir "socijalie"?
Lūk ko dara Latvijas izglītības sistēma, kas paņemta no ASV! Pat rakstīt bez kļūdām neprotam, par gramatiku vispār klusēju!
Nav jau brīnums, ka Latvija izmirst!

L Lepnā Lavīze 20.03.2014

Suns, un kaujas suga, vai ne? Neesi lasījis internetā, ar ko bieži beidzas nepieskatīta suņa (arī kopta un labi barota) un maza bērna kopābūšana, par bērniem ar sakostām sejām, norautiem skalpiem utt. Diez vai bāriņtiesa protestētu par mazu mierīgu klēpja sunīti. Un kas tev svarīgāks, tas lops vai paša bērni? Ja paša bērni, tad aizvāc kaut uz patversmi, vai pie radiem uz laukiem. Sociālā darbiniece tiešām neesmu un arī bāriņtiesā nestrādāju, ja interesē.

ilmaars 27.08.2014

Autora vārds izsaka visu - žurku ģīmis :D

P Psihoterapeitss 04.04.2023

Man nav saprotams, kā sociālais darbinieks varēja zināt, ka Jums bērnam kaut kas nav? Un ja viss bija, tad kur problēma? Pierādīt var, ka bija ārsts utt.. Vai tad nē? Iesaku izlasīt vecāku pienākumus un tiesības. Sociālie darbinieki kā var uzrakstīt, ka kkas nav, ja ar papīriem piem. bērns iet pie ārsta, iet uz bērnu dārzu utt..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes