www.sudzibas.lv Socialas Aprupes Centrs Mežciems Arsta nolaidiba/Nolaidiba pret gulosiem cilvekiem

Socialas Aprupes Centrs Mežciems - Arsta nolaidiba/Nolaidiba pret gulosiem cilvekiem

Mana vecmamma tika ievietota pansionata mezciems decembri 2014 gada, tagad gulj gailezera reanimacija, jo nepartraukti, kad pie vinas braucam redzejam, ka paliek aizvien sliktak, no sakuma palika uz gultas un pec tam vair ari nerunaja, tas viss bija 3 menesu laika, nepartraukti gajam pie daktera un teicam, ka vinai ir slikti vajag kaut ko darit, daktera atbilde, labi es uziesu, bet ko jus gribat tas tacu ir vecums 95 gadi. Sakas vecmammai izgulejumi, mamma aizgaja pie medmasas pateica, pec tam pusstundu vajadzeja atvainoties darbiniecem par to ka bijam lugusi aizlimet izgulejumus. Aiz dusmam vinas pargerbjot manu vecmammu ta metaja pa gultu, ka vina pilnigi saka raudat. Tagad sanak ta, ja cilvekam ir 95 gadi vinam ir jamirst? Kas par arstu, kas par kopejam, maitas, redzeja, ka paliek slikti un neviens pat savu pakalju nevareja piecelt un izsaukt atro palidzibu. Kad atbrauco tani vakara 9. 04. 15 vienigais ko ome vareja pateik, ka vinai ir slikt, aizsreju pakalj masinai, atnaca, saka merit spiedienu, nobijas izsauca atros, jo spiediena nebija vispar. Kad atbrauca atrie visu ko vini pateica labi, ka jus atbracat pie savas vecmammas. Pirms tam pansionata tika nemtas asinis kur bija kritiski nieru raditaji un pat ar to bija par maz, lai cilveku ieliktu slimnica, dakters teica, no ko jus gribat ir jasaprot, ka tas ir vecums. Un tagad mana vecmamma atrodas gailezera, kur mirst, jo ir asins saindesans un arsti saka, ka nekas savadak nebus. Vienkarsa arsta un apkalpojosa personala nolaidiba pansionata mezciems. Tada attieksme ir demensijas nodalja pret guljosiem cilveciniem. Dazhi darbinieki pat atlaujas atrasties darba reibuma stavokli.

H

Komentāri (5)

U uzhas0 14.04.2015

kropli. vairaak nekas.

A Armands123 20.04.2015

Un kāda attieksme Jums ir pret savu vecmammu? Viņa jūs ir auklējusi, audzinājusi, bet Jūs viņu kā mēbeli izmetat laukā no mājām.
Galu galā, viņa tur nav vienīgā, citi dzīvo gadu gadiem bez jebkādām lielajām problēmām.
Kauna jums nav tā muldēt!

S [email protected] 20.04.2015

Šī persona kas raksta par savu vecomāti diez cik adekvāti to nav darījusi. Pēc šāda raksta vispareizāk būtu viņu iesūdzēt tiesā, par nepatiesu faktu publicēšanu, kur ir Jūsu fakti, ka mētā pa gultu, kur ir oficiāls slēdziens, kas pierādītu kad darbinieki atrodas darbā alkohola reibumā? Bet Jūsu rupjie apvainojumi ir tiesas darbu cienīgi, arī ātrās palīdzības brigādes teikto var viegli pārbaudīt.
Ja jau Jūs esat tik mīloša mazmeita, tad vajadzētu saprast ka šis ir sociālās aprūpes centrs, nevis ārstniecības iestāde, un kārtīga ģimene savus tuviniekus aprūpē paši.

M maribella 20.04.2015

У наших дальних родственников в этом пансионате в отделении для деменционных уже 8 лет живет бабушка, перенесшая инсульт после смерти своей дочери. Бабушка одинокая, единственный внук живет в Испании, но при первой же возможности регулярно приезжает бабушку навестить. Кстати, бабушка лежачая уже много лет, тем не менее в этом пансионате ей обеспечивают достойный уход!
Ситуации бывают разные, бывают случаи, когда тяжело больным старикам дома сложно обеспечить профессиональный уход, но этот уход в данном пансионате старики получают! Лично видела! Лично навещала эту бабушку!

H ham 07.05.2015

[slēpt]@inbox.lv, varetu domat, ka Jus butu si pansionata darbiniece!Nekad un nevienu es nekad nepatiesi neesmu aizskarusi, ir daktera sledziens no Gailezera par pacientes veselibas stavokli, kura tika vina nogadata slimnica, .Ir situacijas, ka nav iespejams vecam cilvekam dot tadu aprupi majas, ka it ka tiek nodrosinata pansionata, tapec ari griezamies pec palidzibas, bet rezultats ir Lacupes kapos.Taka pirms ver savu lielo muti ir jazin visi fakti.Varbut ari tur kadu labi kopj, bet tas neatiecas uz mums.Un darbiniekam, kuru es redzeju reibuma stavokli jau bija pirms tam izteikts rajiens, man to personigi teica pansionata vadiba.Un seit es nerakstiju, lai kadu nomelnotu, bet dalos ar cilvekiem par rugto pieredzi.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes