Vivus.lv - Draudi

Labdien! Neiesaku ķerties pie smscredit un vivus.lv jo kad cilvēkam pienāk grūti brīži ar finansēm, viņi pat neklausās, tikai saka, jā mēs jūs saprotam utt, bet dara tik tālāk. Vai tu pats ņēmi vai kāds lika aizņemties un pēc tam piemāna ar atdošanu, tas viņus neinteresē, gatavi apgriezt cilvēka dzīvi otrādi, un nez kāpēc iemaksas jeb drošības naudu salīdzina ar grafika maksājumu.
Iemaksa un grafika maksājums ir divas dažādas lietas. Un no baltā bruņinieka firmas kas ir juristu firma, ziņas ir tādas ka šo abu uzņēmumu radītājs ir bijušais reketieris.
Ļoti ceru ka nevienam no viņiem nekas dzīvē nenotiks un nebūs šādi jācieš. Jo tieši daudzi cilvēki ir aizbraukuši dēļ viņiem.
Pirms aizņemieties, painteresējieties baltajā bruņiniekā.
Labprāt izdarītu tā, ka lai tādas kā šīs firmas kas aizdod kredītus mūsu valstī nebūtu, kuras ir gatavas pārgriezt gluži vai rīkli pušu. Viņi itkā strādā pēc Latvijas likumiem, bet tas tā nav, vienkārši ir zolīdi uztaisīts.
Un bigbank arī pieprasa lai iemaksā nez kādas summas lai pēc tam itkā izveidotu atmaksas grafiku.
Iemaksa un grafika maksājums nav viens un tas pats.

P

Komentāri (4)

Mangust25 16.02.2015

Labprāt izdarītu tā, ka lai tādas kā šīs firmas kas aizdod kredītus mūsu valstī nebūtu!- 150% taisnība!-

K Kristine Buiķe 26.10.2016

Sveicināti apbēdinātie un paša vainas apkrāptie kredītņēmēji! Pirms aizņemamies kaut vai 10 eur-lūgums būtu padomāt,vai tas bija vajadzīgs un tik ļoti nepieciešams? Summa jau šķiet neliela,kuru var atdot arī 5-cās minūtēs,bet mēdz gadīties,ka tā var aizmirsties,jo dzīvē ir daudz nopietnāku notikumu...Tādēļ es Jums silti iesaku nevis kā kredītiestāde,bet kā vienkārša,atbildīga kredītņēmēja-aizņemieties tik tiešām atbildīgi,padomājot arī par to,ka dzīvē viss kaut kas var atgadīties-Varam saslimt-nopietni,varam palikt bez pajumtes virs galvas(iespējams ugunsgrēks...)utt.utt.Bet es Jums-tas neattiecās uz visiem,bet uz pusi no gribētājiem vai lielāko daļu,kas grib un vēl plāno aizņemties kādu daļu no ieplānotās kredīta summas,lūdzu pārdomājiet VĒLREIZ 10 SOļUS UZ PRIEKŠU.Neķeram karstu nepadomājot par sekām... Kredīts - tas ir sauciens PALĪGĀ-neparedzētiem nopietniem dzīves pavēŗsieniem un izdevumiem un nevis izklaidēm,par kurām nevaram ne atbildēt,ne samaksāt,tikai spējam vainot kredītiestādi kura ir aizdevusi kredītu uz nereāliem procentiem(pašam līgumu izlasot un iepazīties ar likumiem- kredīpiedzinēju klātbūtnē)

N Nikns Lietotājs 04.09.2020

Redziet, katrs apkrāptais vienmēr ir pats vainīgs. Tāpat kā piekautais pats vainīgs, ka neprot bloķēt sitienus un sist pretī, sadurtais pats vainīgs, ka nenēsā zem parastajām drēbēm kaut ko nepārduramu, bet sieviete pati vainīga, ka labi izskatās un pārvietojas bez konvoja. Un vispār, kāpēc neizformēt policiju, tiesas un nepaļauties uz mistera Kolta iespēju izlīdzinātāju, kā to darīja amerikāņi mežonīgajos rietumos?

Runājot konkrēti par vivus - TURIETIES TĀLĀK NO ŠĪS BANDĪTU FIRMELES! Nē, man nav neizpildāmu saistību, bet ir daži novērojumi par šīs tiesai nododamo krāpnieku bandas praksi. Minimālu aizdevumu, kuru var atdot jebkurš (piemēram, 50 eiro uz 3 mēnešiem), melīgā reklāma sola dažās minūtēs, bet reāli aizdevums tiek vilcināts nedēļu (un neesmu pārliecināts, ka arī pēc nedēļas ienāks) vai arī tiek piedāvāts aizņemties uzreiz, bet tūkstošus, kuru neesi prasjis, acīmredzami nevarēsi atdot un kuru piedāvājums pat nav iespējams, ņemot vērā anketu, kuru tu, cilvēk, tikko aizpildiji. Protams, nepaņēmu. Ar pāris simtiem es varbūt vēl riskētu, bet ar nelūgtiem tūkstošiem, par kuriem neviena banka pat nesāktu ar mani runāt, pat ja es pats prasītu? Nu ko, tiesai nododamie bandīti no vivus, vai jūsu īstā vieta nav guļus uz grīdas ar policijas automāta stobru mugurā?

Runājot par līgumiem un visu pārējo - vienkāršs cilvēks nav un nevar būt profesionāls izlūkdienesta analītikis,kam tik vien dzīvē problēmu kā plānot visu 100 gājienus uz priekšu ar plāniem A, B, C, D, E un F. Pie tam izlūks par šo smadzeņošanu saņem algu, tas viņam ir pamatdarbs. Bet jums, cilvēk, ir 5 minūtes lēmumam, kurš deg. Nepieņemt nevarat, Pieņemsiet - pats būsiet vainīgs un pēc tam tie atbildīgie jūs vēl pamācīs. Nekā personiska, vienkārši novērojumi par dzīvi.

м МолодойПапа 25.06.2016

@

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes