www.sudzibas.lv SMS Credit Maksājuma grafika izveidošana

SMS Credit - Maksājuma grafika izveidošana

Es lūdzu izveidot man maksājuma grafiku uz ko tika sanemta noraidoša atbilde, aizbildinoties ar to, ka neesot iespejams izveidot grafiku, jo to var piedavat tikai tiem, kas ir pagarinajusi vairak ka gadu savu kreditu. Nav runa par to, ka viņiem nav iespējams izveidot grafiku, bet viņi to nevēlas, jo piezvanija viens no maniem draugiem, kurš ludza ari, lai viņam izveido maksājuma grafiku, tad atskaneja ari noraidoša atbilde. Viņš SMScredit operatorei pazinoja, ka atkapjas no ligumsaistibu izpildes un paldies par laipnibu un nometa klausuli. Pec aptuveni 15 min atzvanija no ta kantora un viss neiespējamais pēkšņi kļuva iespējams- maksajuma grafiks veiksmīgi tika izveidots! Vai šīs kantoris tiešām strādā pēc noteikumiem? Es teiktu NE!!!!

G

Komentāri (3)

J JSK 12.04.2013

Pašlaik man ir radušās finansiālas problēmas un nav iespējams apmaksāt aizdevuma summu. Zinot par iespēju sastādīt maksājuma grafiku vispirms griezos pie konsultanta caur SMSCredit mājaslapā pieejamo čatu, kur man deva ne pārāk izsmeļošu atbildi, kā rezultātā es nolēmu aizrakstīt e-pastu uz [slēpt]@smscredit.lv.

E-pastā sniedzu informāciju par to, ka ir problēmas ar atmaksu, un ka vēlētos uzzināt vairāk par maksājuma grafika sastādīšanu, atsaucoties un citējot līguma 7.12 punktu.

Jau aptuveni pēc 15 minūtēm man piezvanīja konsultante un piedāvāja maksājuma grafika iespējas un mēs vienojāmies par datumu, kurā tiks veikti maksājumi un to summu (tiem kam interesē - maksimālais maksājumu grafika garums ir 12 mēneši).

Lai gan nezinu vai man vienkārši paveicās, vai kā, bet kopumā esmu apmierināts ar risinājumu un apkalpošanu. Ar pieklājīgu un pietiekami izsmeļošu lietišķu e-pastu var panākt daudz ko, acīmredzot.

Jāpiebilst gan, ka kādu laiku biju maksājis pagarinājuma maksas un man ir bijuši vairāki kredīti, kas atmaksāti bez problēmām.

H heheej 27.04.2013

Jau vienu reizi, kad jautāju smscredit vai ir iespējams sastādīt maksājuma grafiku, viņi atbildēja noraidoši, tas bija pagājušo gad un es jautāju mājaslapa čatā, protams muļķīte līgumā nepaskatījos un tā arī maksāju pagarināšanu, kamēr sanāca nomaksāt kredītu.
šogad man jauns aizņēmums smscredit un rakstu viņiem uz e-pastu ka man ir problēmas ar atmaksāšanu un kā es varu vienoties par atmaksas grafika sastādīšanu, uz ko viņi man atbildēja, ka atmaksas grafiku nav iespējams sastādīt, tikai var veikt pagarināšanas maksu :) protams, tagad vairs tāda muļķe nebiju un es viņiem aizsūtiju visu līgumā noteito punktu 7.12 par atmaksas grafika sastādīšanu. :) Pēkšņi man atnāk e-pasts, ka es varu zvanīt konsultantiem pa tālruni un varu mēgināt vienoties ar viņiem par atmaksu.
Mhmm.. tad tomēr var ja? :) Viņi vienkārši vārās uz tādiem, kas kārtīgi neizlasa līgumu un tic visam, ko viņiem saka :)

A Augonis 26.05.2013

Es varu teikt tikai labu par šo kantori. :)
Biju aizņēmies 450Ls un nevarēju visu summu uzreiz atdot, tāpēc ļoti ilgu laiku pagarināju kredītu par 45Ls mēnesī.
Protams, stulbi visu laiku tādu naudu mest zemē un aizņēmumu sen jau esmu atmaksājis pa pagarināšanas maksājumiem, bet es jau pats pie tā esmu vainīgs. Neviens man nelika aizņemties un zināju uz ko parakstos.
Tā visu laiku maksāju tos 45Ls mēnesī līdz pats SMSCredit man uzrakstīja, ka ir iespējams izveidot aizdevuma atmaksas grafiku. Piedāvāja mēnesī maksāt tos pašus 45Ls vienīgi tagad 40Ls tiek novirzīti aizdevuma atmaksai, bet 5Ls procentu maksājums. Vienojāmies, ka maksāšu mēnesī 100Ls + 5Ls procentos. Tūlīt kredīts būs dzēsts un tas ir tikai pateicoties SMSCredit pretimnākšanai.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes