www.sudzibas.lv SMS Credit par kompāniju

SMS Credit - par kompāniju

Šī kompānija pēdējā laikā vispār uz e-pastā uzdotajiem jautājumiem vairs neatbild un visu laiku tikai iesaka zvanīt uz viņu maksas tālruni 66010699. Tai pašā laikā SMScredit konsultanti norāda, ka droši varot rakstīt uz [slēpt]@smscredit.lv vai [slēpt]@smscredit.lv, lai gan tur tiek saņemta tāpati atbilde, ka jāzvana uz telefonu 66010699.
Turklāt šai kompānijai ir ļoti dīvaina attiekme pret parādniekiem. Vienam parādniekam piedāvā atmaksāt tikai pamatsummu bez jebkādiem līgumsodiem, citam atkal piedāvā atmaksāt visu parādu ieskaitot līgumsodu pilnā apmērā un vēl draud ar tiesu, vel citā gadījumā tiek piedāvāts samaksāt visu parāda summu uzreiz anulējot daļu līgumsoda.
Atmaksas grafiki arī tiek dīvaini sastādīti, citam piedāvā atmaksas grafiku bez komisijas maksas, citam atkal piedāvā atmaksas grafiku ar ikmēneša komisijas maksu, turklāt katrs norēķinu daļas speciālists vienam un tam pašam klientam sūta pilnīgi atšķirīgus piedāvājumus par parāda nomaksas iespējām. Nebrīnos, ja kādam klientam tie sastādīti divi pilnīgi dažādi atmaksas grafiki par vienu un to pašu parādu.
Šāda haotiska darbība nav novērojama nevienam citam ātro kredītu sniedzējam,

K

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes