www.sudzibas.lv Smiltenes Piens Sabojājas ātrāk nekā ir rakstīts uz pudeles

Smiltenes Piens - Sabojājas ātrāk nekā ir rakstīts uz pudeles

"Piena spēks" sabojājas ātrāk nekā ir rakstīts uz pudeles. Piemēram, nopirku Piena Spēku, rakstīts, ka der līdz 29.04.15, bet jau 27.04.15 ir saskābis, visu laiku biju turējis ledusskapī un tā jau nav pirmā reize. Gandrīz katra ceturta pudele ir veca!!!

M

Komentāri (4)

Latviešu tautas 01.05.2015

Galvenais ka LATVIJAS PRODUKTS!

L Liarliar 01.05.2015

Nu sava nozīme ir arī tam, kā prece transportēta un kā uzglabāta veikalā. Nevar vainot tikai ražotāju. Nekad nav gadījies nopirkt ieskābušu burkānu sulu (0.33 l pudele) Stokmanī (vasarā to daru regulāri), bet mazpilsētas RIMI veikalā vairākas reizes sulas pudelīti nācies atdot atpakaļ, kaut gan derīguma termiņš nebūt nebija beidzies. Bet gods kam gods, uzrādot čeku, nauda vienmēr tika atdota.

Latviešu tautas 01.05.2015

Nekad nav gadījies nopirkt ieskābušu burkānu sulu (0.33 l pudele) Stokmanī (vasarā to daru regulāri)
------------------------------------------------------------
konstrvanti

mazpilsētas RIMI veikalā vairākas reizes sulas pudelīti nācies atdot atpakaļ, kaut gan derīguma termiņš nebūt nebija beidzies.
==============================
Drošivien konservantus bija pamaz...

T trakotais 06.05.2015

traki ko lai saka

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes