www.sudzibas.lv Smile Taxi Operatori-neprofesionāli rupekļi

Smile Taxi - Operatori-neprofesionāli rupekļi

Neprofesionālās OPERATORU darbības dēļ Smile taxi= kavēts laiks, papildus izdevumi, beigti nervi. Pirmkārt, neko nedzird. Reizes 3 teicu, ka vajag 2 mašīnas. Patiešām atbrauca 2, taču otru mašinu bija pasūtījuši kaimiņi. Kad tas noskaidrojās, daļu mūsu kolektīva IZMETA UZ TILTA ziemā, vēlu vakarā, aukstumā. Zvanot operatoram, neko citu kā rupjības nesaņēmām. Kad prasīju vārdu, uzvārdu - operators nometa klausuli... Nekad, NEKAD to vairs neizmantošu un nevienam citam neiesaku.

P

Komentāri (9)

M Monta 21.02.2009

Cik reizes Jums tā ir gadījies? Iespējams, ne visi operatori ir neprofesionāli rupekļi. Es, protams, neaizstāvu, taču, ja tā ir gadījies tikai vienu reizi, tad...

M Montai 22.02.2009

... tad palasiet citus komentārus... vismaz. Ja tā vienreiz gadījies, tad neviens nav atcēlis atvainošanos. Šajā gadījumā tika izvēlēts cits ceļš - bezkaunīgs un zemisks. Serviss Smile ir ar mīnus zīmi.

N nopietns 22.02.2009

Katram ir savi untumini.man ne reiz nav gadijies problemas ar smile taxi

O ouqwdoyhqwu 06.04.2009

Ezdil vso ustraevaet

M Māris 15.05.2009

Jā, vispār kronis visam.15.maija vakarā zvanu un pasūtu TAXI SMILE uz lidostu.Operātore, ka tajā vakarā strādāja, ap21:50.pat nepajautāja cikos man ir vajadzīgs taksis.Es teicu, ka man vajag uzlidostu no rīta.Prasu cik maksā.Viņa saka 7 Ls.Es saku intenetā jūsu cens ir Agenskalns_Lidosta 4Ls.Šī saka, ka nu tad piecītis.Nu attieksme bedova.
Secinājums!!!

O olga 20.03.2010

Tur strada vecaaka dispecere valentina sinica, vinja ir patiesham stulba aita

B BM 20.03.2010

Nepatīk - nebrauc, Rīga pilna ar takšiem.

L [email protected] 02.10.2014

PIDARASI ZAGĻI ADMINISTRATORES DAUNES!!!1
500 NOZAGT EASY!!!1

uzrakstiju par tiem slikti, tad pardomaju - lai jau SMAIDA

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes