www.sudzibas.lv Smile Taxi apkalpošanas līmenis

Smile Taxi - apkalpošanas līmenis

Stāsts tāds - es jau kādu laiku meklēju taksometru firmu, ar kuru braukt mājās, kad tas pa retai reizei nepieciešams. Biju pirms tam braucis jau ar smile taxi, bet, kad kāpu ārā no taksometra, aizmirsu maku. Protams, ka man viņu vairs neredzēt kā savas ausis, jo smile taxi nekādi palīdzēt nevarēja. Bijām vēl, protams, mēģinājuši arī baltic taxi, jo pēc tarifa viņš nemaz nešķita tik dārgs, taču, kad nonācu galapunktā, summa bija visai iespaidīga, tāpēc arī šos pakalpojumus vairs neizmantoju. Jāatzīst gan, ka līmenis bija visai profesionāls. Vēl bija gadījums, kad zvanījām uz alviksu un pasūtījām taksi. Pēc 5 minūtēm mums zvanīja un teica, ka taksis ir ieradies, taču tā nebūt nebija. Gaidījām vēl 5 minūtes, un, kad nedaudz jau apnika, iekāpām citā taksometrā. Operators, protams, zvanīja un prasīja, kur mēs esam. Es tā arī atbildēju, ka viņš nokavēja. Pēc tam, kad man atbildēja ar tekstu ''tad na*ig pasūtat?'', es šo firmu vispār vairs neredzu.
Bet vispār jau - ķeršos klāt pie pēdējās sūdzības. Vakar pasūtīju smile taxi uz norādītu vietu. Atkal tas pats stāsts, operators zvana, ka taksis ir klāt, taču tā nebūt nav, ok, pagaidu piecas minūtes, viņš ierodās, taču aizbrauc man garām un apstājās 100 metrus tālāk. Nu nebija tajā nakts tumsā citu cilvēku, lai kaut ko pārprastu. Kad pieeju klāt, pie stūres kaut kāds, atvainojiet, urla. Mašīna apmīcīta, pats latviski tikai dažus vārdus saprot, brauc arī takā būtu gudrāks par visiem, lien katrā spraudziņā. Gāzes pedālim vidusceļš nav, ir tikai - līdz galam grīdā.
Samaksāju gan es mazu summu, taču, kad man izdeva atlikumu (2,36 Ls), viņš sākumā izdod divus latus, tad pauzīte. Tad izdod vēl 30 santīmus un skatās uz mani. ''Ko? VĒL? 6 santīmus?''
Nesaprotu, kur problēma ir normālu servisu uztaisīt, ka tikai naudu nokāst.
Varbūt kāds var ieteikt kādu firmu ar labu servisu un attieksmi pret klientiem, bet ne pārāk dārgu?

N

Komentāri (3)

Z zagata91 05.09.2012

iesaku zvanit uz numuru 8877, tarifs ja nemaldos 25 vai 35 sant/km. Attieksme vienmer bijusi loti patikama, iesaku!

A AVATAR 12.09.2012

Lēti &labi nemēdz būt.
Par labu apkalpošanu ir attiecīgi jāmaksā,

D dimzens 07.10.2012

Izvelies Taksometru kompāniju ECO TAXI RIGA.
Videi un Cilvēkiem draudzīgi taksometri.
Mēs esam izveidojusi jaunu zemas cenas taksometru firmu un ar godīgu darbu vēlamies pierādīt, ka var paļauties uz mūsu taksistiem.
Mēs redzam, ka ir brīva vieta Taksometra kompānijai, kurai zemas cenas un pozitīva attieksme pret klientiem.
Visi mūsu taksisti runā valsts valodā un labprāt komunicē ar braucējiem viņiem saprotamā valodā, automašīnas ir koptas un tīras.
Zvani un pasūti taksi pa Tel. 27705550. vai pasuti www.gudriem.lv un noskaidro garantēto maksu par braucienu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes