www.sudzibas.lv Smile PC nekvalitatīvs darbs

Smile PC - nekvalitatīvs darbs

Nenesiet datoru uz šo Smile PC datoru salonu, kas atrodas pretī T/c Dole.
Man nojuka Windows datoram, aiznesu uz turieni, datoru taisīja vienu diennakti, kad saņēmu atpakaļ savu datoru, var teikt tas bija tukšs, jo nu tikai viens folderis saglabāts... Vislielākais šoks bija, kad pārrodoties mājās konstatēju, ka nav antivīruss uzlikts, gāju atpakaļ, ar pretenzijām, atbilde-Bet vai tad jums vajag viņu?!
Kā arī man CD-room bija pazudis vispār... uz ko šie atbildēja, ka tā nav viņu vaina, ka datorā esot vīruss, un tas tapēc tā.
kad pēc šī visa atnācu mājās konstaēju, ka dators riktīgi bremzē... kaut kādi trojani laikam iekšā... nesaprotu, ko viņi ir darījuši ar manu datoru, bet "silti" jums iesaku, nenesiet uz turieni datoru.

I

Komentāri (15)

A Andrejs 18.08.2009

Un ko tad tu gribēji - pie nojukuša Windows lai tev visus failus saglabā. Par CD-ROM nezinu bet tas ka dators bremzē ir vainojams pie tā ka tevi tā kā pēdējo lohu ''razveļi''. Būtu tu gudrāks - paskatiitos ss.lv ja jau pat windows nemāki pārinstalēt. Šķiet ka windows pārintalet tagad pat pirmklasnieks mācētu . . . Vajag būt nedaudz apķērīgākam

E Elza 18.08.2009

es personigi neko nevaru teikt pa Smile PC darbu...man vini pardeva HP Pavilion par sakarigu summu ka ari tad kad bija saplisusi amtrica displejam samainija pret jaunu par 70ls...viss ejosha kartibba..iedeva gan portativajam garantiju uz 2 gadiem gan displejam uz 3 gadiem...es personigi pazistu meistarus un kad bija kadi jautajumi griezos un man vienmer palidzeja...esmu apmierinata

A AndronMc 12.09.2009

Nu bet kapēc jūs ejat uz tādiem sūdeļu kantoriem? Tie kuņasbērni nekad nepratīs kompjus instalēt! Tos dauneļus nevar iemācīt! Esmu tos Rīgas datorspecu brīnumus redzējis - visi dauņi. Ved kompi uz Liepāju instalēt, pie reizes pa lēto piedzersies... :)

V Vasya 27.11.2009

Случайно нашёл эти отзывы - у меня, к сожалению, тоже плохой опыт с Smile PC - делали - не сделали; переделали - не сделали. Рисковать не стоит - судя по тому, что их владелец мне плёл и что оказалось итоге, это - несерёзная фирма. Да, а с front-desk там всё отлично.

T Toshiba 29.10.2010

Man vispār bij, aiznesu savu laptopu pie viņiem lai salabo jo kautkas kārās virsū. Pēc trīs nedēļu čakarēšanās un ka kantoris neko nevar pateikt, kad kas tiks sataisīts, vienkārši tas viss zb un kompi izņēmu laukā. Vienīgo atbildi ko saņēmu no tiem, ka nebij pietiekami laika kompi salabot, tipa klients pats vainīgs, ka savāca. Ja jau nav resursu labot kautko, tad lai vispār neņemās. Ibio [slēpt]@#$.

S Sasha 21.02.2011

Я отдавал туда ноутбук на ремонт дважды. Оба раза сделали в течении 3 дней и дали гарантию на 3 месяца. Сделали всё быстро, качественно и сравнительно недорого.

Единственное, что не понравилось, так это то, что в первый раз они крышку закрывающую жёсткий диск неправильно закрыли ;)

T ToZane 21.02.2011

Tu gadījumā neesi tā pati zane, kura savam 52 gadus vecajam kavalierim mācīja kunilingu taisīt?Ja esi, tad nebrīnos, ja tev tieši šādas problēmas ar datoru.

O Oleg 23.07.2011

ja nashel ih sajt v internete www.smilepc.lv, otdal tuda notik, sdelali vse bistro !
Tak chto Zena ne goni na nih, esli u tebja ruki ne iz togo mesta.

V Vilnis 29.08.2011

Kompis sāka pats no sevis slēgties laukā. Aiznesu uz Smile PC pie Mēbeļu Nama Purvciemā. Solīja 3 dienu laikā diagnostiku, atzvanīja pēc nedēļas, ka pārkarstot, vajagot nomainīt termopastu, iztīrīt, vēl kaut kādus pārklājumus pārbaudīt. Tas prieks izmaksāja 35ls. Normālu čeku pat neizsniedza, tik tādu lapeli kur plika cena uzrakstīta un ka esmu samaksājis. Nebija norādīts, kas ticis darīts, kas to darījis, nekas.

Pēc 3 dienām atsākās vecā vaina. Aiznesu atpakaļ, lai labo. Dāmīte ofisā bija laipna, pretīmnākoša. Diemžēl problēmas sākās pēc tam. Izrādās kompi sūta uz Maskačku labot, uz vietas to nedara. 30 min brauciens uz Maskavas ielu šai firmai aizņēma 10 dienas (pa to laiku jau biju 2x zvanījis vai ir atrasts kas par vainu). Beigās saņēmu atbildi, ka pie vainas esot barošanas bloks. Nomaiņa neesot dārga, 40ls. Tā kā kompis bija vajadzīgs, tad piekritu. Pagāja vēl pusotra nedēļa līdz dabūju savu datoru atpakaļ. Kārtējo reizi izsniegtajā kvītī nebija ne miņas no kāda teksta, ka iegādājos bar. bloku un maksāju par ielikšanu. Tikai plika summa.

Pagāja apmēram nedēļa un atsākās vecie joki. Nospļāvos un sadzinu rokā caur paziņām čali, kas brīvajā laikā ar kompju labošanu ņemas. Viņš man tai pašā dienā pateica ka barošanas bloks izskatās ka nemaz nav ticis nomainīts (vai arī ielikts tik pat slikts, jo tas, kas bija tajā brīdī manā kompī esot gandrīz 10 gadus vecs modelis, kuru sen neražojot jo esot ļoti nestabils), tikai nauda paņemta. Nākamajā dienā viņš pats atbrauca ar jaunu barošanas bloku, pats uz vietas ielika. Man tas izmaksāja 25ls un dabūju vēl bar. bloka kasti, čekus, garantiju. Kompis jau krietnu laiku strādā lieliski.

V Vitalij 20.10.2011

Otlichnij serviss, lichno mne sdelali za 2 dnja notebook + kupil batarejku novuju.
Esli nichego v kompah ne ponimaete, nechego ih pokupatj, a potom sidetj na etom sajti i pisatj gluposti.

Don McKay 25.03.2012

Точная фраза охарактеризует данное заведение из всем знакомого фильма: "Мы Гусские - не обманываем дГуг дГуга!".

H hellbound 17.08.2014

Привез в эту мастерскую внешний жесткий диск. С просьбой починить или восстановить файлы с него. (наступил случайно на него ногой). Мастер сказал что восстановить стоит от 140 евро, а починить не возможно. Но оставил его посмотреть себе. Может чудо какое то произойдет. В итоге лишний раз мастер убедился, что восстановлению не подлежит.(так еще за осмотр 5 евро взял) Соответственно платить 140 евро не хочется. Забрав жесткий диск домой, решил подсоединить его к компьютеру, лишний раз убедиться в не исправности. В итоге жесткий диск дал знаки жизни, в следствии чего мне удалось восстановить от туда файлы и в итоге сделать его рабочим. Мораль такова: Больше не понесу в эту контору что либо чинить, и никому не посоветую.Так как относятся там халатно к работе.

zirgs_kamene 26.01.2015

turpinajums par smilepc
http://www.sudzibas.lv/smile-pc-c35793.html

C celotaj 30.01.2015

шарашкина контора, тоже недовольна обслуживанием, второй раз не пойду. А после прочтения коментов самого мастера - в ужасе! РАДА ЧТО УШЛА ПО ДОБРУ ПО ЗДОРОВУ
ХОРОШО ЧТО НЕ СТАЛА ВЫЯСНЯТЬ С НИМИ ПРАВА КЛИЕНТА - ПРОСТО УШЛА

Latviešu tautas 01.02.2015

А жалобщикам советую проблему решить очень просто: у Службы госдоходов (СГД, VID) есть бесплатный телефон доверия 80009070. Если есть доказательства что фирма не выдаёт чеки или выдаёт её суррогат, звоните!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes