SMARTFONS - Garantija

Sveiki, gribu izteik viedokli par 1A internet veikalu. Nopirku tur telefonu kurs pec 7 men sabruka .Atnesu pec garantijas (2gadi) man telefonu pienema un pateica - apmeram remonta laiks 2 nedok parakstiju garantijas ligumu kur rakstits remonts laiks lidz 30 darba dienam.es paliku bez telefona pagaja 2 ned . saku intereseties par aparatu man pateica ka vel nav salabotspagaja vel nedela zvanu saku ka man gruti bez telefona jo remonts baigi kavejas.- sieviete pateica lai es te daudz neuztaju tapec ka es esmu parakstiju papiru par 30 darba dienam.pateica lai neuztraucos ka saja nedela viss bus izdarits un salabots.es jutu ka telefona aparats jau sen ir gatavs bet vini ka speciali tur pie sevim vinju lai atdot varetu pedejadiena kura noradita liguma. Tas bija ljoti pretigi - es samaksaju par tehniku kura salauzusies jau pec 7 men un vel men gaidu kad to salabos.Es vairs NEKAD NEPIRKSU NO 1A INTERNETVEIKALA PRECES. Un kad jums teika bus garantija un citt nemiet veraka labos jusu tehniku tuvu maksimalaja velakaja laika kura noradita liguma.

E

Komentāri (1)

A Anyanka 04.08.2015

Muļķības :) Nedomāju, ka kādam tur interneta veikalā interesēja paturēt tavu telefonu ilgāk nekā tas ir nepieciešams - situācijas ar remontu mēdz būt dažādas - detaļas neatbrauc laikā utt... Bet nu katram veikalam ir svarīgas atsauksmes un laba reputācija - neviens speciāli klientu nekaitinās - kam tas ir vajadzīgs ?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes