www.sudzibas.lv Smile Taxi Nepatīkams brauciens ar Smail taxi

Smile Taxi - Nepatīkams brauciens ar Smail taxi

Te ir vēstule kuru rakstu Smail Taxi:

Labdien,

Vakar ap pl. 24.00 braucu no Vecrīgas uz Mārupi ar jūsu Taxi, borta nr. 31.
Jūsu taksists nesaprata nevienu vārdu latviešu valodā, un nezināja kā aizbraukt tur kur man vajadzēja. Bija ļoti grūti izskaidrot kā jābrauc jo taksists neko nesaprata latviski.
Visu ceļu taksists runāja par to ka latvieši ir stulba tauta, visu laiku ar nelabiem vārdiem runāja par Latviju un latviešu tautu.
Vai tiešām jūs nevarat pieņemt cilvēkus kuri saprot valsts valodu? Vai vismaz neizpauž savu nacionālo, politisko nostāju.
Es nebraucu ar taksi lai klausītos kā visu ceļu aizvaino mani un manu tautu. Es nevēlos klausīties kā aģitē Krievu valodu un Krieviju.
Mani interesē nokļūt no punkta A līdz punktam B pēc iespējas ātrākā laikā, neklausoties taksista runās par to ka visi kam ir alga 500 ls un vairāk ir zagļi.
Šī ir pēdējā reize kad es izvēlējos jūs takša firmu. Es un mani draugi vairs neizmantosim smail taxi pakalpojumus.

E

Komentāri (3)

N Normāli 01.09.2011

Šie taksometri ir pielāgojušies pakalpojumu prasībām, jo pēdējā laikā krievi lielos apjomos iepērk Rīgā un Jūrmalā īpašumus, līdz ar to dabūjot uzturēšanās atļauju Latvijā, un tāpēc visi krievvalodīgie ir sasēdināti šajos takšos par šoferiem, lai šos jauniebraucējus maksimāli nokāstu.Tu droši vien aesi apstākļu sakritības upuris.

R raivis 02.09.2011

Ja viņš teica, ka latvieši ir stulbeņi, tad vajadzēja viņam pateikt, ja nepatīk te, lai brauc atpakaļ uz krieviju.

B Baņķieris 02.09.2011

Es braucu tikai ar Baltic taxi, un tur visi saprot valsts valodu, kā arī nav mēģinājuši mani apčakarēt.
Starp citu daudzi latvieši taisās balsot par SC. Tikai pēc tam kliegs par šo pašu tēmu, kā topika autors.)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes