www.sudzibas.lv Skaistuma Ēra Neprofesionāla apkalpošana

Skaistuma ēra Biķernieku ielā - Neprofesionāla apkalpošana

Negatīvā pieredze ar šo salonu ir sakrājusies līdz kritiskajam līmenim;
1) Pierakstījos pa telefonu pie friziera, atnāku uz salonu, pie letes stāv 3 darbinieces, visas blisina acis, manu pierakstu atrast nevar, vispār, ne tajā, ne citā dienā, laikā vai pie citas meistares. Vai man būtu iepriekš jāiet slēgt līgumu, lai būtu pārliecināta par pieraksta esamību?
2) Kosmetoloģe Ita jeb tā, kas sevi par tādu dēvē, un kas strādā šajā salonā ir augstākā mērā neprofesionāla.Vakara make-up uzlikšana varētu ilgt 2h, ja vien man tam būtu tik daudz laika, un tas tiek darīts bezjēdzīgi muļļājosties ar acu ēnām, korektors sejas defektu noslēpšanai nav šīs personas arsenālā. Par skaistām uzacīm viņa atzīst 1 cm biezas koši melņas strīpas. Kronis visam, kad ar pelēkām acu ēnām man tonēja vaigus.
3) Noprotams, ka matu krāsas nav kvalitatīvas šajā salonā, ātri nomazgājas.
Salona mērķauditorija man nav skaidra, bet pēc apkalpošanas kvalitātes- visdrīzāk apkaimes babushkas. Sevi cienošas sievietes uz šo salonu aicinu neiet!

K

Komentāri (9)

I Ilze P 15.02.2014

Cien. Katingo!

Esmu šim salonam kliente jau 7 gadus! Izmantoju friziera, kosmetoloģes Itas un manikīristes pakalpojumus.
Ar friziera darbu ļoti apmierināta! Vienmēr jauka attieksme un beigās labs griezums+krāsojums+matu sakārtojums. Tā kā mati man ir īsi friziera pakalpojumus izmantoju katru mēnesi.
Kas attiecas uz kosmetoloģi Itu varu tikai teikt to labāko. Vienmēr mīļa un gādīga attieksme procedūras laikā, kas liek vienmēr justies lutinātai un apčubinātai. Sejas procedūras ir kvalitatīvas un ar tūlītēju rezultātu. Vaksāciju veic ļoti rūpīgi, kad nepaliek neviens lieks matiņš un galvenais ātri. Arī grimu esmu likusi vairākas reizes un vienmēr esmu bijusi apmierināta. Diemžēl, bet Katingo neatšķir krāsa, jo Ita sejas konturēšanai neizmanto pelēkas ēnas, bet gan balto un brūno pūdera veida sejas konturētāju. Tā kā esmu likusi bieži grimu, tad zinu, kad sejas konturēšanai var izmantot diva veida konturētājus no kuriem vienu izmanto Ita. Šajā salonā arī manikīrīte strādā ātri un kvalitatīvi.
Sevi uzskatu par cienīgu sievieti, kura apmeklē šo salonu! Un varu teikt tikai to labāko!

B Beta11 19.02.2014

Man ir pieredze ar vaksāciju. Briesmīgi! Žvīk-žvāk un ceļaties augšā. Nopriecājos, ka tik ātri strādā. Prieki bija īsi :( Mājās paskatījos spogulī, nu šausmīgi daudz vēl bija palikuši nenovaksētu matiņu. Tā ka izskatās Ilze P pārstāv šo salonu un cenšas atmazgāt savus nesmukumus! Nav vērts! Sliktā slava tāpat izplatīsies ātri.

E eva1974 19.03.2014

Par neprofesionalu apkalposanu piekritu. Biju aizgajusi uz salonu un kamer gaidiju solariju visas frizieres skala balsi aprunaja citu meistari ka ari klientus. Negribu pat domat par to ka iespejams ari citi klienti tiek aprunati. Tika stastits par to ko mana uztvere meistaram butu japatur pie sevis. Sausmiga attieksme. Biju patstaviga kliente bet pec si gadijuma uz so iestadi vairs doties nevelos. un neiesaku to darit ari citiemja nevelaties tikt aprunatas un iznirgatas.

A anonīmi 11.07.2014

Man arī šodien pieredze Skaistuma ēra biķernieku iela. Ieeju salona saku pierakstījos uz 12.00 uz manikīru sanāk viņa stāv aiz letes vispār nebija mani pierakstījusi, bet gan cita aiz manis pierakstīta.Un vēl manikīra meistare, kas mani apkalpoja tikai sava krievu mēle runāja, un nevienu vārdu nemācēja pateikt latviski, bet vienīgi mācēja pateikt LŪDZU.Un arī slikti uzlika nagu laku uz maniem nadziņiem, un slikti apvīlēti mani nadziņi.Samaksāju par to 12 EURO.

A artos 13.07.2014

Mēdzu tur šad tad ieskriet matus nogriezt, visā visumā ir o.k Principā nogriež adekvāti 10EUR. Parunāt gan patīk tām topošajām tirgus tantēm, īpaši tai kas stāv aiz letes.

L liene.silava 13.07.2014

Arī man ir līdzīga pieredze no manikīristes puses, tikai samaksāju es vairāk un šoks par nagu apkopi bija liels. Manikīriste, tumšiem matiem, smalciņa, draudzīga. Viss itkā iesākās labi, bet tālāk sekoja viens no briesmīgākajiem servisiem manā mūžā un gribu atgādināt ka manikīru un gelishu es lieku teju katru nedēļu dizainu maiņas dēļ.
Tatad tā, pirmkārt jau manikīrs kuru man veica bija veikts ļoti lielā steigā un nosaukts par Eiropas manikīru, patiesībā pavirša nagu apstrāde pirms gelisha likšanas. Izvēle krāsu nebija, biju vēlējusies likt "nude" tonīti un vēl pie reizes paskaidrot kāpēc tieši tādu un ne savādāku. Galu galā rezultāts : viena caurspīdīgā kārta gelisha lakai, otra (teica ka gelsih, bet kā vēlāk izrādījās aizejot labot rezultātu pie citas manikīres) parastā nagu laka, uzklāta 2 kārtās.
Nenoslēdzot visu "gelisha" manikīru ar pēdējo kārtu caurspīdīgo (gribu atgādināt ka lieku gelishu ļoti daudz un zinu pamatlietas kurām ir jābūt, uzsmērēja krēmu un teica, ka tagad nmagi ir nesprodi, bet mazgājot rokas nomazgāsies krēms un tad būs labi. Kopā par to visu man aprēķināja 17eiro!
Es biju šokēta, bet traci taisīt negribēju, ne dienā kad mani gaidīja drauga mamma unb pats draugs, lai kopā pavakariņotu. Tā lūk izgāja man pie cilvēka kas sauc sevi par meistaru un salonu kas uzskata sevi par salonu.
Dzīvoju pāri ielai, bet uz šo salonu vairs nekad.

S Sandra Stelpe 14.04.2016

Sveiki!Tur salona strādā jauna meistarīte (praktikante Zane),esmu pie viņas bijusi uz vaksāciju,manikīru,pedikīru,arī uz masāžu.Meitene strādā ļoti akurāti,apzinīgi.Samaksa uz pusi mazāka neka pie profesonāļiem,Paldies šai jaukajai meitenei.Diemžēl vadība neļauj viņai adekvāti strādāt,ir dienas,ka cilvēki stāv rindā,bet viņai klientus nedod,jo salonam nav izdevīgi.
Ja vēlaties pārliecināties,ka cilvēks ir sava aroda meistars zvaniet uz salonu un sakiet,ka gribat pierakstīties pie ZANES,nenožēlosiet.

D Dana.. 07.04.2017

Cenas vispār trakas! Turklāt izdomā uz vietas,nevis pēc standarta tabulas. Man vajadzēja tikai apgriezt galus taisni,bet viņa uztaisīja pakāpenisko un paņēma 18 Eur,kaut arī mati tika nogriezti pavisam drusciņ. Atnāku uz mājām,visi saka,ka vispār nekas nav mainījies..man jau bija pakāpeniskais pirms tam,tāpēc gribēju šoreiz taisno griezumu,bet tā nogrieza tāpat tikai nedaudz īsāk,kā rezultātā nekas nav pamanāms.
Vairs tur nekad,ja jau nedzird,ko prasa.

P PLV 05.10.2017

Kā sieviete varu pateikt tikai to, ka tikai 2 frizierus Latvijā atzīstu (pie kuriem arī eju) un tas noteikti nav šis salons, jo man mati ir ļooooti svarīgi, taču vīram un bērnam Biķernieku iela salonā griež ļoti OK.
Par manikīru spriest nevaru, taču apmeklēju solāriju- arī ļoti OK par saprātīgām audām.
Cik cilvēku, tik viedokļu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes