24k Skaistuma Centrs - Krāpniecība

Ta ir krāpnieciska, ļoti veikli un shematiski izplānota darbība, psiholoģiski ietekmējot klientus procedūras laikā, liekot parakstīties vairākos dokumentos un pierunājot iegādāties procedūru abonamentus par lielām summām. Skaistuma centrs “24k” sadarbojas ar naudas aizdevējiem “Lateko līzīngs”, kuri izsniedz aizdevumu klientam par procedūru veikšanu Skaistuma centrā “24k”.Piezvanot pa telefonu, man tika paziņots, ka mana draudzene man ir uzdāvinājusi procedūru šajā salonā. Aizejot uz salonu, man tika prasīts personu apliecinošs dokuments un noformēta klienta karte. Pret klientu (mani) izturējās ļoti laipni, pārspīlēti draudzīgi un, diagnosticējot manu slikto matu stāvokli, spiežot uz vainas apziņu, ka nekas cits glābt matus no izkrišanas nespēs kā tikai Skaistuma salona “24k” procedūras un līdzekļi, mēģināja pierunāt parakstīt pieteikumu aizdevumam par 2400 eiro, kas tiek veikts sadarbībā ar Lateko līzīngs. Tas esot bijis īpašs piedāvājums tikai tajā dienā tāpēc esot jāizlemj uzreiz salonā. Man, atsakoties, meistare sāka vēl vairāk man pārmest nerūpēšanos par manu skaistumu, pierunājot mani, parakstīt pagaidu pieteikumu klienta statusam, rakstot, ka esmu bezdarbniece (kas es neesmu), kura rezultātā es varot saglabāt savu iespēju vēlāk izmantot šo piedāvājumu. Patiesībā lika parakstīt pieteikumu aizdevumam, kura kopiju man neiedeva. Dokumentā summu 2400 un pakalpojumu paši citā rokrakstā ierakastīja pēc tam. To es piefiksēju, jo nākamaja dienā devos uz salonu, lai atgūtu dokumentu un atsauktu savu vēlmi būt klientam. Klientu tur tik veikli apvārdo, kamēr slapji mati, pierunā parakstīties. es tikai mājās atjēdzos, kas ir noticis un ka esmu vēl iedevusi 15 draudzeņu telefona numurus.Nekad nepiekrītiet iet uz šo salonu saņemt "dāvanu"

Komentāri (4)

M mierigaa 30.07.2015

vinji jau sen ar to nodarbojas, 2 gadus stabili...nu neuzkeraties, miljie cilveki...

donna b 30.07.2015

Nu ja esi tik viegli ietekmejama, sedi majaas un nelien pat araa! Vai pamekle i-netaa atsauksmes par so bezmaksas *medusmaizi*. Man ari zvanija, es pasutiju tris majas talaak un nekadu problemu!

M mierigaa 30.07.2015

Kapec viegli ietekmejama???katrs var uzkerties un tu ari neesi no taa pasargata, varbut citaa joma...labi ka cilveki raksta un sudzas, varbut vienreiz tas murgs beigsies un cilveki lasot bridinas citus...

A anna_greenberg 30.07.2015

Es arī sevi neuzskatīju par tādu, kas var kaut kam tādam uzķerties, taču, kā jau minēju viņiem tās iespaidošanas taktikas ir noslīpētas līdz sīkumiem. sākot ar banālu komplimentu izteikšanu, beidzot ar kopīgu problēmu risinājumu meklēšanu, izliekoties par veselības un skaistuma glābējiem. Protams, muļķīgi, ka nepaskatījos pirms tam atsauksmes internetā. Uzticējos ka tā ir "dāvana" no draudzenes.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes