www.sudzibas.lv Silverscreen kinoteātris Filmas premjeru tā arī nesagaidījām

Silverscreen.lv - Filmas premjeru tā arī nesagaidījām

Vakar 12.12.2014. vēlējos noskatīties filmas "Hobits:piecu armiju kauja" premjeru, bet diemžēl sagaidīju tikai lielu vilšanos. Filmai bija jāsākas 18.15, biļetes tika iegādātas pāris dienas iepriekš. Atnākot uz kinoteātri uzzinājam, ka filma sāksies nevis 18.15, bet 19.15. par ko uzzinājām tikai no puikas, kas pārbauda biļetes, paziņojums esot bijis tikai pie kasēm maziem burtiņiem, bet ja mums biļete nopirkta iepriekš mēs tur negājam un tādu kā mēs bija daudz. Labi stundu pagaidīt vēl var. 19.00 tiekam zālē, kas ir pilna, jo tomēr filmas premjera. Nogaidījām gandrīz līdz 20.00 filma tā arī nesākās, kad mūsu pacietībai piegāja gals aizgājām pieprasīt naudu atpakaļ, ko arī saņēmām, bet uz jautājumiem vai vispār filmu šovakar rādīs, kur ir vadība, kurš te ir atbildīgais, kāpēc neviens darbinieks neaiziet zālē un nepasaka, ka filmas nebūs, vai tā sāksies vēlāk...... vismaz kaut ko..... atbildes netika sniegtas. Atvainošanos arī nesagaidījām. Solīja, ka aizies paziņot, ka filmas nebūs, jo zālē palika vēl 99 % skatītāju, kas pacietīgi gaidīja, šaubos vai tas tika izdarīts. Domāju, tas tika darīts speciāli, lai nebūtu drūzmēšanas pie kasēm. Visvairāk žēl bērnu, kuru bija diezgan daudz arī cilvēkus, kam maz brīva laika, kas brauca lielu attālumu piem., no laukiem.

Komentāri (3)

Likumsargs 14.12.2014

Es arī neatvainotos cilvēkam, kurš nezin, ka latviešu valodā ir vārds "PIRMIZRĀDE", nevis "premjera".

L Lea2018 22.12.2014

Kāda starpība kā saka - premjera vai pirmizrāde? Tas nenozīmē ka nevajag atvainoties! Latvija vispār palikusi par tādu vienaldzības bedri!! Visiem vienalga, neviens neatvainojas. Pie mums (un paldies Dieviņam, neesmu Latvijā!) jau sen par šādu rīcību būtu attiecīgas konskvences (nez, vai arī šim vārdam nepiesiesies). Bija ne tikai jātmaksā nauda, bet jātvainojas un jāizsniedz bērniem kāds dzērien sun šokolādīte par to, ka tik ilgi gaidīja!

I IilzeI 03.07.2015

šodien arī saskāros ar problēmu, biļetes pirktas iepriekš, braukts liels ceļa gabals - a filmas nebūs. Par biļetēm naudu atgriezīs, bet par ceļu vai morālu kompensāciju bērniem, kuri bija savākti un atvesti uz kino, neviens nemaksās. Nekādu paskaidrojumu, kontakti mājaslapā nav norādīti, lai uzzinātu info un saņemtu atpakaļ naudu, vajadzēja meklēt kinoteātra vadību caur pašu Dittonnamu. Strupa attieksme, pateica, ka es esmu vainīga, jo viņi prims vienas dienas izlikuši Twiterī paziņojumu, Es pat twiterī reģistrējusies neesmu! Tā kā biļetes pirku caur viņu mājaslapu, tad tajā ir pieejami mani kontakti. Tāda sajūta, ja nebūtu viņus rokā dabūjusi, nauda būtu kaķim zem astes. Attieksme drausmīga! Ar silverscreen kinoteātri Rēzeknē arī visādi zili brīnumi darās.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes