www.sudzibas.lv Sieviešu Patversme Nav apkure un siltā ūdens

Sieviešu Patversme - Nav apkure un siltā ūdens

Labdien mīļā tautas bals rakstu jums lai vismaz jūs varētu patversmes iemītniecēm mazlīt palīdzēt tikt pie siltuma pati tur nedzīvoju, bet man tur atrodas draugi. Vai tiešām cilvēkiem kuri ir nonākuši uz ielas negribas mazliet siltumu. Es jums ļoti uzticos un ceru kad ilgi nebūs jāgaida, jo istbā patiešām ir ļoti aukstiun mitri. Paldies.

U

Komentāri (13)

E es-se 13.11.2010

Nekas patīkams tas nav, bet tā es arī nesapratu, ko Jūs gribat no šī portāla? Te esošie siltumu nepieslēgs.

R rekā 13.11.2010

Un kas par to siltumu maksās?

K Kristina 13.11.2010

Man ir krāsns apkure un maza meitiņa. Tiko palika 3 gadiņi. Manā dzīvoklī pašlaik ir 15 grādi, ziemā 8... Kurinu katru dienu, pērku skaidu briketes. Aukstajos mēnešos sanāk 100 lati par apkuri mēnesī plus elktrība (no rīta ieslēdzu sildītāju, jo nevaru maziņo sagērbt tādā aukstumā). Bērns šitādā aukstumā dzīvo no dzimšanas, un kas man palīdzēs??????????????? °
Esmu vientuļā māmiņa. Palīdzība no valsts - nodrošinātie alimenti 30 Ls.Man pašai nav iespējas pat nomazgāties! Bērnu mazgāju, sildot ūdeni n uz gāzes plīts.
NESŪDZOS! Vienkārši uzkrita uz nerviem šī te sūdzība!

Z z 13.11.2010

Gribu pazeloties!
Manas radinieces viram vecaaki dzivo PERSONIGA DZIVOKLII, PAR KURU VISS IR SAMAKSAATS.
PAT KREDITU NAV!

NEKADU PARADU VINIEM NAV!
Pat dzivoklis ir 100%ipasuma, bez apgrutinajumiem.
Jau samaksaja Valstij nodokli par nek ipasumu!

Lieta tada, ka apsaimniekotajiem daudzi esot paradaa par pagajuso sezonu!
Tapec APKURI NEPIESLEEDZ!
JASALST NOST !

Dome pateica, ka valdiba viniem nelava/ ari interneta portali to pasu raksta un zinas to pasu saka TV./ maksat svesu privatfirmu paradus no valsts naudas.

Tapec vini nevar lidzeet.
TV ari nepalidzeeja!
Ko lai iesaak?

Vel viena nelaime- maniem partneriem ir ofiss un telpas.
Puse telpu pagalma un ekaa ir TUKSAS. Firmas aizgajusas, vel citi izlikti araa. Vairaki dzivokli palika tuksi.

Nelaime- maksajumi par setnieku/ alga plus nodokli valstij/ palika, ari par vairakiem izdevumiem.
PALIDZIET- agrak 35 jurid un fiz personas maksaja apsaimniekotajam to summu.
Tagad palikusi mazak cilveku, firmai jamaksa 3 reizes lielaki rekini delj setnieka algas utml!
Maksataju mazak, izdevumi tie pasi.
Labi, ka vel nepielika par atkritumu izvesanu utml!

REDZIET, CIK JAUKI!!!

K ku-kū 13.11.2010

Domāju, ka patversmē nemaz nav tik slikti - tik tiešām, salīdzinot ar Kristīnes variantu, kur pašai par visu ir jāmaksā. Patversmē ir gan pieejams siltais ūdens, kaut gan ne vienmēr klienti vēlas to izmantot, bez tam ir gan vakariņas un brokastis par brīvu - bieži vien nabaga pensionāriem nav pat tādas. Nu jā vienīgais mīnuss - nevar ierasties reibumā un ienest līdz sev pudeli. Domāju - patiesais sūdzības iemesls.

L LOSEIKRISTINEI 14.11.2010

Pa muti tadam Kristinem.Ko dzemde bernu ja nav normalu sadzives apstaklu?Veci gribeji ar bernu noturet, un kad tomer aimuka tagad kauc ka kuce alimentus lauka.DOMAT VAJAG PIRMS DZEMDE. Man bija ar dzivoklis ar maklas apkuri...un 100 ls. menesi nu gan par apkuri nebija jamaksa...un vienmer*( 2 x diena kurinot, citreiz celos 4 no rita lai silti citiem pamosties0 maja bija karsti.Tas ka nemaki dzivot ir tava problema.Ja esi tada miljonare ka AR MALKAS APKURI MEMNESI TEV 100 LS.AIZIET, NU KADAI DURAI TAD JABUT...IZIRE TO DZIVOKLI KADIEM LABIEM IRNIEKIEM...UN 100+50 LS-IRES NAUDA P[AR TAVU DZIVOKLI...PIETIKS LAI PATI AR BERNU VARETU DZIVOT 1 ISTABAS DZIVOKLI AR VANNU...

K KRISTINEI 14.11.2010

KA NAV KAUNA MELOT...MAOLKAS APKURE UN TU TERE 100 LS.MENESI UN VEL SALSTI...TU DOMA TE LOHI VISI?Rekinat neprot un nefiga nezin?

K Kristina 22.11.2010

Man ir stūra dzīvoklis. Kaimiņiir tikai no vienas sienas puses. Apakšā arka. Pērku skaidu briketes, jo šķūņu mums nav. Man ir 2 krāsnis. Viena apkurina lielo istabu, otra virtuvi un maizņu istabiņu. Viens maziņais brikešu maisiņš maksā aptuveni 1 Ls. Ziemā man aiziet uz abām krāsnīm 3 maisiņi. Manu ūķi izīrēt par tādu naudu nav iespējams. Bērns man ir viens un katrai sievietei ir tiesības uz bērnu. Veci noturēt negribēju, viņš diemžēl aizrāvās ar spēļu automātiem. Un sarunājam, ka tu atbrauc un sadod man pa muti, tu, kuram pat bail uzrakstīt savu vārdu! Un vispār, ja man tik labi dzīvojas, mainamies ar dzīvokļiem!!! Es labprāt!

K Kristina 22.11.2010

Un vispār! Ieslēdziet smadzenes! Kāpēc man būtu jums jāmelo? Es no jums naudu neprasu. Es vienkārši izklāstīju savu situāciju, jo nesaprotu, kāpēc man ir par visu dārgi jāmaksā, bet cietumniekiem un dzērājiem viss tiek tāpat, bez naudas?

T tānutasir 22.11.2010

Kristīnīt, nešūmējies. Kam nav bijuši tādi apstākļi, tas nekad nesapratīs. Gudrīšiem zobotājiem- Ja pērk briketes pa vienam maisam, tiešām viens izmaksā pāri latam un aukstākajos ziemas mēnešos 2 krāsnīm varētu būt ap ls100. Par bērniem runājot, varu aplikt arī rupjš- turiet mutes ciet! Galu galā Kristīne Jūsu palīdzību neprasīja.

A Atklāti 20.09.2011

Ināra Muižniece,

man ļoti patika šī frāze:

...bet man tur atrodas draugi...:))))))))tad jau laikam pati esi bomzene, ja tev tur draugi, domā ko raksti draudzene sabiedrības padibenēm atradusies:))))))

M Maris 20.09.2011

Atklati - Tev ir tik zems prata limenis, ka pat nesaproti elementaras lietas, kur nu vel lai Tu varetu saprast citu cilveku nelaimes ...

L Laura 20.09.2011

Kristine!Piedod ludzu bet pie visa tu pati vainiga...Ko tu gaidi ka mes saksim tevi zelot, visiem tagat gruti...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes