www.sudzibas.lv Sievas Kāpēc viņas tā dara?

Sievas - Kāpēc viņas tā dara?

Ir sestdienas pēcpusdiena. Esam ieradušies uz izklaides pasākumu. Mašīnas tūkstošiem. Lēnā gaitā jau labu laiku braucam pa šauro ceļu, cerot atrast kādu brīvu vietu, kur apstāties. Tāpat mēs ceram, ka varbūt kāds pēkšņi izbrauks un mums pašā deguna priekšā būs brīva vieta savai mašīnai. Es sēžu pie stūres, mana sieviņa blakus. Esmu tiktāl sasprindzis uz brīvas vietas ieraudzīšanu, ka jau sviedri sāk līt no sasprindzinājuma. Mana sieviņa varētu blakus tai brīdī kaut vai ar atsegtām krūtīm murrāt, mani tas ne pa kapeiku neuzrunātu, jo man tajā brīdī nevajag viņu, man vajag brīvu vietu autiņam. Un es zinu, ja tāda būs, tad es būšu gatavs un nenogulēšu.
Te pēkšni parādās brīvs caurums un es jau paspēju nodomāt, cik dzīve ir skaista un vakars arī rādās būs labs un ja sāku gatavoties auto iestūrēšanas manevram, kad arī mana sieviņa ir pamanījusi tukšo viestu starp mašīnām. Tālāk viss norisinās kā šausmu filmā. Viņa pagriežās pret mani un nelabā balsī sāk aurot, sakot, lai es griežu taču to mašīnu šeit iekšā. Un tā ir sievētēm raksturīga reakcija, jo viņas domā, ka mēs jau nu to vietu, kur autiņu nomest paši nesaredzēsim.

V

Komentāri (31)

M moisha 07.08.2009

mēģini pa garantijai nomainīt!

M Māris 07.08.2009

Tev vēl ir nosacīti paveicies, manējā ne tik to vien dara, viņa visu laiku mutiski koriģē manu pārkārtošanos pa joslām. Kad kaut kur stumjos atmuguriski, tad vispār ir vāks - sāk brēkt, ka sabraukšu gājēju, kurš atrodas 20m no mašīnas, turklāt vēl uz ietves. Bet tā dēļ jau es viņu nemīlu mazāk. :)

P pufa 07.08.2009

vai nu sievai jāmaina vīrs, vai vīram - sieva..., ja mazgā savu veļu pa i-netu.

š šeherezade 08.08.2009

Hmmm, ja man būtu tāds vīrelis kā Vilnis, kas pa šādām lapelēm ņemas ar nenozīmīgu sūdzībiņu rakstīšanu, es ar steigu domātu par nomaiņu...nu kā jau te Pufiņš izteicās:))Un ko mums tagad darit----ņemties Tevi žēlot vai uzsākt tēmu ''ak, šīs sievietes'!!!:)))Ceru, ka pasākums bija izdevies!!!Jauku vakaru!!!:))

P pufa 08.08.2009

gribu jaunu LCD TV pirkt, nekādi navaru izšķirties, kuram par labu- LG vai Sony. Uģi, tu tāds tehnisks cilvēks, ko saki?

J Jana 08.08.2009

Šis ir izdomāts stāsts ar notikumiem, kuri katram var gadīties. Un tieši šādās situācijās bieži nācies būt, kad vecenes sāk ārdīties. Mana sieviņa nekad neko tādu...
Šī stāsta morāle bija-veči nesasienaties ar čūskām, esiet modri! Bet šeit aiziet par veļas mazgāšanu un tamlīdzīgi. Šeit viss ir veļas mazgāšana!!! Kucēnu pārdevēja no Bolderājas ir slikta, Emma no skaistumsalona nerunā latviski, Svetka no Maksimas apskaitīja, Inesīte no raņķa dambja pohaina Alfas juvilierveikalā pie letes rosās, Džonija un Lenija nevarēs ierasties nākamajos Ziemassvētkos. Un tās visas sūdzībiņas ir par daiļo dzimumu. Bet kad reiz es, objektīvs puisis būdams, atmaskoju daiļās dāmas arī sadzīvē, nevis darbā, kā pārejie, tā uzreiz slikti un šaušalīgi spriedumi no Pufaikas un Šeherezades Trešās. Bet varbūt tieši no jums es vēlējos kādu jauno cilvēku pasargāt, jo jūs jau tagad sprāgstat pušu un jūs varētu arī uzsprāgt puisim blakus sēžot, kad šamais meklē, kur autiņu iestumt.
Taču es galīgi neesmu sieviešu skeptiķis, es viņas lielu daļu būtu gatavs paņemt klāpī un apmīļot.

K Kleo 09.08.2009

Vilnim ir laba humora izjūta! :)) Forši palasīt, bet ne paklausīties. Īpaši nepatīkama tā regulēšana ir klausītājiem "no malas", ja nu uz svinību vietu dodas vairāki draugi kopā. Sākumā varbūt var sasmaidīties, bet vēlāk apnīk. Ar čūskām gan tam nav sakara, jo tā dara gan sieviņas, gan vīriņi :))

š šeherezade 10.08.2009

Jana, vai Tev ir personības dubultošanās??Un kas īsti tad Tu esi--viņš, viņa vai beigu beigās ono??Raksti kā puisis, bet niks tik sievišķīgs ...:)))))Un es nevēlos, lai Jana ņemtu mani klēpī un mīļotu...pfūūūūūū!!!
Laikam jau Vilnis tā pati Janīte vien būs, tikai pielāgojas situācijai---kad vajag, top par veci un otrādi...Vai arī tur lejā tiek viss nomainīts pēc vajadzības???:D:D:D Var manīt, ka austrumu literatūru nepārzini, tad jau zinātu, ka tādas Šeherezades Trešās nemaz nav, pārgudreli!!!:)))Un pasveicini no manis savu sieviņu, ceru, ka viņa Tev reizēm uzšauj pa pakausi ar pavārnīcu, lai ieregulētu smadzenes atpakaļ vietā!!!

V Vilnis 10.08.2009

Piedošanu, aizmirsu nomainīt vārdu. Vnk te iepriekš Jana pie datora bija. Mums bibliotēkā darbiniekiem tikai viens dators. Jā, jā jā, zem Janas vārda rakstīja Vilnis un Šeherezada uzsprāgst. Baigais pārkāpums, baigais noziegums un ak vai austrumu literatūras eksperte, nu piedod, dziļi tev klanos, bet ne man ar tevi gudrībā un žults daudzumā mēroties. Tajā pēdējā es noteikti zaudētu. Jo tik daudz ļaunuma un skaudības te nav nevienam, tāpēc es arī aicināju večus turēt acis plati un izvairīties no tāda biedēkļa, kā tu.
Džeki, neņemiet Šeherezadi Otro pa pilnu, viņa visus prot tikai caur tēmekli uzlūkot. Kā kaut kas nav šamējai pa prātam, tā tūlīt ar pavārnīcu smadzenes ieregulē. Nabadzīte, nesaprot pati ko dara. Nebrūciet viņai pārāk virsū, esiet iecietīgi!

A Aleksai 10.08.2009

Es domāju, ka sieva bez iemesla neteiktu pirmā, gan jau kādreiz viņai ir bijusi negatīva pieredze, tāpēc īpaši neuztic, paļaujās pati uz savu redzējumu. Un ja Tu garantē, ka pirmais par sievu ieraudzīji tukšo vietu, vai tad nevarēji kaut skaņu izdot: "Ir" ?

š šeherezade 10.08.2009

Hmm, baigi interesanti, kur atrodas tā bibliotēka, kur darbinieki viens pēc otra sēžas pie datora un drukā tekstiņus sūdzībām.lv?Un dikti skumji ir tas, ka Tu Vilni-Jana vai abi kopā, esi no nūgiem, kas vispār jociņus nesaprot...Varbūt mans humors ir mazliet ar melnuma piegaršu, bet katrā ziņā tas nebija domāts ļauni vai skaudīgi, un ko gan man skaust??Brīdini, brīdini večus, lai uzmanās no manis, tikai kur tie veči ir, kas jābrīdina???Bet vispār jautri, kas iesaisties sarunās un oponē, tas man dikti patīk, ja cienīgs pretinieks man pretīm...:))Gaidu atkal kārtējo ziņu!!!Čau!!!:))))

P pufa 10.08.2009

es jau sen zināju, ka bibliotekāri Viļņi agrāk vai vēlāk par šizofrēniķiem kļūst. rakdamies grāmatu burtu vagās, grāmatu tārpi vairs neatšķir realitāti no pasakām. un mēs tos darboņus- bibliotekārus uzturam no savu nodokļu naudas, kamēr šie darba laiku aizpilda sperot pirmos soļus eseju rakstīšanā sūdzību lapā... varbūt cerēja, ka honorāru kāds samaksās, ha! neņem bietē, Šehe! pret slimniekiem jāizturas ar līdzjūtību un pietāti...

š šeherezade 10.08.2009

Zinu tikai to, ka man zināmās bibliotēkās tādi viļņi-miļņi nestrādā, man zināmie bibliotekāri ir jauki un laipni, tātad šizofrēniju šis vilnelis dabūjis kur citur:)))Varbūt pat viņš ir transvestīts un nekādā biblenē nemaz nestrādā, bet laiskojas kādas psihuškas matračos un reizēm izsprūk sanitāriem no nagiem un aizjož i-neta virzienā, lai kaut ko neadekvātu fiksi uzrakstītu...Un pareizi Pufiņ, nav ko ņemt bietē šito šīzīti!!!:D

A albis 10.08.2009

grāmatu tārps ir pajols, сын пота.осколок унитазный.сын моих трусов.kāds te sakars ar kaut kādām sūdzībām.lv, tas ir viņa psihopātisma auglis. jāizveido lapa pašizlādēšanās.lv.

V Vilnis 10.08.2009

Palasiet paši savus komentus. piem. Albja kungs traki taisno mētā, bet cienītais, te nekur noteikumos nav rakstīts, ka sūdzības jāraksta tikai par juridiskām personām. Tā kā domā līdzi tirliņ. Tā pati dāma, kas darba dienās ir juridiska, brīvdienās kļūst fiziska. Saprotams beidzot antiņ??

Otra liela sērija ir mūsu daiļavas(ja daiļavas, ka to lai zin) Fufaika unŠeherezĀda. Brīdi atpakaļ jau likās, ka Š jau lielo niķi nometusi un ņāks draudzēties, bet skatos, ka atkal veco vijoli spēlē. Bet meitenes, jūsos tik daudz ļaunuma, tik daudz naida. Kāpēc. Varbūt dzīvē neko skaistu neesat redzējušas? Varbūt nekad neesat(Es te tā kautrīgi iedomājos) apaļu priekšmetu starp kājām paturējušas un nākamajā dienā pamodušās mīļotā vīrieša apskāvienos. Kas ir ar jums? Varbūt esat neglītas, jo vārdi jums tādi neglīti, varbūt feministes, varbūt dumjas? Atnāciet pie manis uz bibleni un es novērtēšu, cik jūsu stāvoklis ir smags

š šeherezade 11.08.2009

Oi, Vilni, kā es smējos, šito visu lasot, jāsaka gan, ka tomēr humora sajūta Tev piemīt, kaut vienbrīd šaubijos par to...:))))Pasaki, uz kuru bibleni jāiet, es būšu klāt, lai vari ievērtēt un arī es savukārt un kāpēc saki, ka mums vārdi neglīti, vai tad šeherezade nav glīts austrumu vārds no 1000 un 1 nakts pasakām???Ēēēē, mani sāk mākt šaubas, vai tiešām esi bibliotekārs, kaut kā pavisam ne bibliotiski raksti...Vnk man šobrīd ir atvaļinājums un gribas kaut kādas muļķībiņas pagvelzt, bet kā jau teicu---īstenībā neesmu es ne ļauna, nedz arī duma, kur nu vēl feministe!!!Un dzīvē daudz skaistu brīzu un lietu ir redzēts, tā kā nenoniecini nu mūs galīgi, Vilnēn!!!

P pufa 11.08.2009

lasot Viļņa epifānijas, baisi metas ...

V Vilnis 11.08.2009

Olaines biblene. Tik iepriekš vajag pazvanīt. Es strādāju darba dienās 9.00-17.00. Bet uz seksu gan pirmajā reizē vari necerēt! Pufa pat otrajā reizē var necerēt, jo baigi traka vē. Moš meklēšanās šai.
Nu labi var jau piekrist, ka Šeherezada ir skaists vārds no 1001 pasakām. Persiešu, jeb Irakiešu pasakas vispār mums te labi ņem.Nesen atnāca viena kā Kruella DeVill, bet pēc divām nedēļām izlasījusi atnesa atpakaļ smaidīdama un laipnības bārstīdama.Vēl tagad, kad Olaines Maximā pie kases stāvam dažādās rindās,
šī man ar acīm met no otras rindas. Vienreiz atkal nostājās rindā aizmugurē un skatījās tā, ka likās caurumu izrīvēs. Bet es biju krama ciets, jo manā dzīvē eksistē tikai divas sievietes-Šeherezāde un Pufa.
Bet man arī tās persiešu pasakas patīk labāk kā LV, jo tur nav tās vardarbības. Tur vispār nav vardarbības. Tur visi veči tik galanti pret dāmām, tā kā esmu iedvesmojies.
Taču mūsu kopēja draudzene Pufa ir LV pasakas bērnībā lasījusi, kur bāž maisā, apēd, pārvērš par raganu u.t.t.
Pufa, atbrauc pie manis uz bibleni. Grāmatas dodam uz 2. nedēļām. Parunāsim, Šeherezada, saulīte manī humora izjūtu saskatīja, varbūt tev arī patiks. Tā kā gaidu ! Bet uz seksu pirmajās divās reizēs čista es neparakstīšos.

š šeherezade 12.08.2009

Olaines biblene???Tas taču ir mežonīgi tālu no manas mīļās Kurzemes, nez, laikam nekas nesanāks ar randiņu...:((

P pufa 12.08.2009

tā vien izskatās, ka vilnis ir mīkstais, tā kā, šehe, domāju, ka labi vien ir, ka tā olaines biblene tālu no tevis... iedvesmojas no pasakām, ha, laikam gaida, ka šo aplidos, kamēr būs gatavs sexam pēc n-tajiem randiņiem.Mosties, Vilni! ir 21. gadsimts! no manis olaine tālu nav, bet pie tāda braukt, vē...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes