Sia"Saldus maiznieka" - Necilveciba.

Šausmīgs uzņēmums, strādniekus izmanto kā savas spėļmantiņas. Solītā minimālā alga netiek maksāta, darba devėjs Blūmberga kungs atļauvjās kritizēt darbiniekus, kaut pats izturas pret tiem kā pret kājslauķiem. Visi strādnieki darbojas uz pilnu atdevi, bet nesaņem gandrīz neko, tikai parmetumus, necilvēcigu izturēšanos un sabojātu vesalību. Nevienam nenovēlu nonākt šijā mēslu bedrē strādāt, algu neredzēsiet kā savas ausis un iedzīvosieties tikai parādos, veselības problēmā, beigtos nervos un velti izšķietā laikā.

S

Komentāri (3)

Latviešu tautas 16.01.2015

Piekritu. Tikai "Blūmbergs" janomain uz "Sandis Goldmanus", bet Sia"Saldus maiznieka" uz Sia"Skorpions apsardze" vai "Berkuts"!

S saulite2 19.01.2015

Kāda tur normala strādāšana ja darbu vadītājs, atbildīgais par cehu ir celtnieks ar nekādu pieredzi ražošanas vadīšanā. Pats šis cilvslēks pirms tam strādāja realizācija par saiņotāju, nezinu vai kāds iedevis viņam ziepes vai ticis tā pat cauri...

L Leilana 11.08.2015

Nopirku biezpiena plātsmaizi-ārprats! Tā tak ir mannā putras plātsmaize ar nenormālu daudzumu ķīmijas!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes