www.sudzibas.lv SIA"Jaunais Averss" Беспредел в школьной столовой

SIA"Jaunais Averss" - Беспредел в школьной столовой

Хочу поделиться впечатлениями о моей работе в школьной столовой в фирме Sia ”Jaunais Averss”(президент Ērika Kvile).Я отработала три месяца(пом.повара),после чего я уволилась,работать в таком гнилом коллективе и вместе с ВОРАМИ и не ВОЗМОЖНО!!!Весь коллектив,кроме поваров запуган Эрикой Квиле,зарплата 50% выдается в конвертах по пятницам каждую неделю, после 16.00.Школьные обеды, желают лучшего-суп-просто одна вода,мясо не докладывают,дети не едять,все выливают в канализацию,второе-так с горем пополам,мясо по минимуму.Повар Инесса ворует продукты внаглую,а Эрика видит и молчит.Повар Инесса всех работников гнобит и унижает,поэтому новые работники не задерживаются а старые ее боятся,потому что сейчас с поиском работы в Баложи сложно!!!Мне очень жаль детей, которые обедают в этой столовой.Я не понимаю,куда смотрит директор Баложской средней школы Вита Брока на такой беспредел,на ЧТО ТРАТЯТЬСЯ ДЕНЬГИ ШКОЛЫ!!!!

Komentāri (1)

M M&M 31.01.2015

Pilnīgas muļķības!!! Izklausās pēc histērijas, no cilvēka, kurš ir nostrādājis tikai 3 mēnešus.Kolektīvs ir stabils daudzus gadus, un rakstītājam droši vien ir dusmas, ka neprata sastrādāties. Ēriku Kvili pazīstu un ļoti daudzus gadus un zinu viņas smago darbu.Kā cilvēks, uzņēmējs un darba devējs viņa ir"cepuri nost".Arī es esmu strādājusi šīs skolas ēdnīcā par pavāri, vienmēr bija draudzīgs un saliedēts kolektīvs. Mani bērni mācījās Baložu skolā, tagad mācās arī mazbērni un skolas pasniegto ēdienu slavēja un slavē arī tagad.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes