AtrisinātaWood Expo - Krāpnieki

Uzņēmums sia wood expo, ieriķu darbnīca, faktiskā adrese ieriķi, drabešu pagastā, amatas novadā, reklamējas pieņemt oša zāģbaļķus. Naudu nemaksā vairāk kā mēnesi, kaut reklamējas 2-3 dienu laikā. Zvanot un jautājot par apmaksu Diānai, klaji ņirgājas telefona sarunā, ar tekstu, ka zinot par parādu. Nekaunīga un melīga krāpniece! Jo tu vairāk ved materiālu, jo stipri zemāk tiek novērtēti materiāli, kaut vesti no vienas krautuves! Uzmanieties! Krāpjas kā var!

Sūdzība veiksmīgi atrisināta Sudzibas.lv Admin 15.09.2017

Uzņēmuma Wood Expo pārstāvji vairākas reizes mēģināja sazināties ar sūdzības autoru, lai atrisināt augstāk minēto situāciju. Visi mēģinājumi tika ignorēti, līdz ar to, sūdzība tiek atzīta par atrisinātu.

J

Komentāri (3)

I Ilze1973 29.06.2015

Uzmeteji pa viu Latviju. Neuzticeties nevienam.

P piromanija 29.06.2015

tak visi kraapjas tad ko tagad vispaar nedziivot ?

C core 04.04.2016

Kur nu mēnesi nemaksā.... Nemaksā jau PUSGADU. Parāds nav tik liels, lai maksātnespēju ierosinātu, šie to zin un atklāti ņirdz - " ... varbūt samaksāsim, ja būs nauda".

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes