Sia Wolmaria - Paráds

Nesaprotu, cik ilgi ir jágaida paráds! Sazinájos ar Gintu Andersoni no Sia Wolmaria, Valmierá un norunájám netiesáties, un atgriezt parádu, ko kompánija palika parádá. Bet tas viss ir ieildzis jau astotajá ménesí. Sia Wolmaria darbíbas princips- nekustámie ípasumi (www.wolmaria.lv izíré, párdod). Kompánija piedávája savus pakalpojumus arí tiem kas atrodas árzemés, vini atrod írniekus un pieskata, lai írnieki veic regulárus maksájumus(maksas pakalpojums -pirmá iemaksa tiek ieskaitíta kompánijai. Tas viss, protams ir atrunáts un parakstíts lígums. Ires naudu írnieki párskaita kompánijai un tad kompánija párskaita uz júsu kontu, bet galu galá, par Júsu komunálajiem pakalpojumiem neviens vairs neuznemás atbildíbu. Tas ir jámaksá pasam Izírétájam un pluss soda procenti par daziem ménesiem. Irniekam un kompánijai nekádas atbildíbas.
Vai kádam ir táda pieredze? Ká man tagad ríkoties tálák, es ar savu gaidísanu varétu gaidít un gaidít.

Ligumu parakstíju ar kompániju, nevis ar írnieci. Paráds un soda procenti parádíjás péc írnieces iziesanas un kompánija Sia Wolmaria neko nezinája. Sazvanít írnieci vai kompániju nebija iespéjams. Varbút vinas bija radinieces?

p.s bet izbijusí írniece ir cieníjama grámatvede Valmierá, várdá Larisa Karnicka.

I

Komentāri (1)

J Jolis 1 01.09.2015

Izstāstīšu savu pieredzi ar šo firmu. Man zvanīja SIA WOLMARIA aģente, bet stādijās gan priekšā kā privātpersona un piedāvāja vai es nevēlētos pārdod savu ipašuma daļu. Kad pajautāju, no kurienes tāda informācija, tad sekoja atbilde, ka no paziņām. Dzīvoklis esot vajadzīgs viņas vecajai mammītei, kura vēloties pārcelties no laukiem u tt.
Tā ka man piedāvātā cena likās aizdomīgi zema pārbaudīju telefona nr. caur google un cik liels bija mans pārsteigums, ka parādījās SIA Wolmaria aģente.
Otrā dienā zvans atkal, bet šoreiz jau dzīvoklis vajadzīgs jau viņas draudzenes mammītei, pa nakti jau var piemirsies ja tik daudz vecas mammītes. Tad man apnika teātris un es jautāju tieši, jūs esat māklere, tad bija mirkli klusums un nopūta, ka tagad jau visus google atrast. Kā izrādās šis stāsts par vecu mammīti jau viņas repertuārā tiek izmantots gadiem, lai iežēlinātu potenciālos pārdevējus..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes