www.sudzibas.lv Sia Wolmaria Krāpniecīga rīcība

Sia Wolmaria - Krāpniecīga rīcība

Vēlējos iegādāties māju, sazvanīju pēc sludinājuma zip.lv Indru Meļķi no Wolmaria, kura jau sākotnēji bija ļoti neatsaucīga, bet māja man patika tāpēc piecietu. Viss risinājās 2011.gada marta sākumā, 21.martā caur manis pilnvaroto cilvēku tika sazvanīta Meļķi un teikts, ka vēlos iegādāties iepriekš apskatīto īpašumu un palūgti dokumenti par NI, lai varētu iesniegt bankā kredīta noformēšanai, Meļķe bija laipna un jau tajā pašā dienā atsūtīja visu nepieciešamo. Viss gāja ļoti raiti, informējām Meļķi, ka gatavosim vērtējumu, lai pārliecinātos par NI vērtību utt., tika sarunāta tikšanās ar patieso NI īpašnieku, noprecizētas nianses, un tad tikai sākās...tika runātas, ka pēc pāris dienām būs gatavs līgums...bet tas viss ievilkās uz 2 nedēļām un visu laiku tikai tukši solījumi, tad īpašnieks slims, tad prom, tad neatbild uz tel.zvaniem utt. Sāka pārņemt satraukums, jo vērtējums sagatavots, banka kredītu dod. Palūdzu manai pilnvarotai personai, lai pasteidzina pārdevējus, jo kopš dokumentu atsūtīšanas bija pagājis jau vairāk kā mēnesis. Tad mani sazvanīja Indra Meļķe, kas tirgoja NI un sāka mani personīgi apvainot, ko es no sevis iedomājoties, ka steidzinu viņus ar līgumu sagatavošanu un ja man ir pretenzijas gaidīt, tad vispār NI man nepārdošot, kas mani ļoti izbrīnīja, jo biju neizpratnē par šādu lietas virzību. Palūdzu, lai īpašnieks ar mani sazinās, lai mēs paši varam vienoties, ja Meļķe to nevēlas darīt, tad pār mani sāka birt draudu zvani un sms. Tās pašas dienas vakarā manai pārstāvei tika pazvanīts un pateikts, ka māju nepārdos, jo tā ir pārdota šodien. Tādu nekompetenci un agresijas izpausmi nebiju iepriekš sastapusi. Meļķei tika palūgts, lai atgriež naudu vismaz par vērtējumu uz ko viņa atbildēja, ka neko neatdos un ka nākam reiz man esot jābūt gudrākai-jāslēdz līgums un tad tikai jāsāk kārtot citas formalitātes.
Ar to jau viss nebeidzās 2011.gada maijā man uz darba epastu atnāca emails no I.Meļķes, kura lūdza, lai norādu kontu uz kuru tiks atskaitīta nauda par vērtējumu, bet ar to arī viss beidzās, nauda netika atgriezta un Meļķe pazuda ar galiem.
Pēc šī nepatīkamā starpgadījuma, man bija tāda iespēja paskatīties zemesgrāmatā un izrādījās, ka 2011.gada 21.maijā manis noskatītais NI tika apgrūtināts ar hipotēku, līdz ar to es tiku maldināta jau no pirmās dienas.
Kā mūsdienās, kad NI pircēji ir tik nu cik viņi ir var strādāt tik nekompetents cilvēks, kas sagrauj jebkādu ticību mākleriem?
Mana kļūda, ka nebija rokas naudas līguma, vai pirmpirkuma līguma, bet šoreiz paļāvos uz Meļķes atsaucību, ka NI būšot man.

U

Komentāri (3)

A apkrāptais 26.09.2011

Man tāds pats principā stāts, no viņiem nopirkt ir kaukā inreal, sarunāju māju, viss kārtibā pārdod, teicu, ka rīt pērku un maksāju visu summu uzreiz, vot tad tikai sākās, pēkšni vadība aizbraukusi, tad sazvanit nevar, vēl kautkādas atrunas, finālā kad konkrēti pajautāju māju atteica man, paskaidrojot ka tiktiko pādota :) tāds muļķu kantoris, es saku: kā pārdota, ka gaidu jau 2 nedēļas ar naudu, atkal kauktkādas atrunas un pats smieklīgākais, ka valmiera ir maza un mani draugi arī gribēja pirkt, tiem vispār atbildēja ka dotais īpašums jau sen pārdots, rodas jautājums, kādēļ mani vajadzēja vazāt aiz deguna 2 nedēļas.
Tā lūk strāda SIA WOLMARIA ar nekustamiem īpašumiem Valmierā, kauns Indrai un Gintai.

G gintaginta 30.10.2012

Komentārs no SIA WOLMARIA.
Ja kāds vēlas iegādāties īpašumu un saka, ka to pirks pēc 2 nedēļām, tad ir vajadzīga iemaksāt rezervācijas nauda. Citādi izveidojas situācija, ka potenciālais pircējs sola, ka pirks, bet kad pienāk norunātā diena, pazūd un nav pat sazvanāms. Nav brīnums, ka pēc 2 nedēļam ir jau cits pircējs pa to laiku pieteicies un konkrētais īpašums nav vairs pieejams.
Šis vispār ir dīvains portāls, katrs var ielikt kādu sūdzību/komentāru vien grib, sūdzība pārbaudīta netiek, otras iesaistītās puses komentārs uzklausīts netiek. Tā jau es varu uzrakstīt par jebkuru firmu ko sliktu.

J Jolis 1 01.09.2015

Portālam nav ne vainas, ja cilvēki godīgi dara savu darbu, tad viss ir kārtībā, bet ja izmanto neglītus paņēmienus, tad es uzskatu, ka mans pienākums ir brīdināt arī citus, lai neuzķerās...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes