www.sudzibas.lv VLZK SIA Nekompetenti instruktori

VLZK SIA - Nekompetenti instruktori

Autoskola atrodas Salaspilī. Autoskolā ir tikai 2 instruktori, kuri ļoti slikti māca braukt. Instruktori aprunā tevi, smejas par citu kļūdām aiz muguras citu kursantu klātbūtnē, nosaucot cilvēku vārdus. Jurijs briesmīgi bļauj, neviena meitene nespēj izturēt neraudādama. Aizejot uz eksāmenu, apmācāmais nespēj nokārtot eksāmenu un, kad nomaina instruktoru, izrādās, ka ļoti daudz kas nav iemācīts - cilvēks ir slikti sagatavots, daudz ko nezina, dara nepareizi utt. Viņi arī nemāca, ka veicot pagriezienus, ir jāskatās spoguļos, nepievērš uzmanību tam,kā strādā ar bremzēm, sajūgu un, kad pārsēdies uz citu mašīnu, konstatē, ka nemāki braukt, jo esi nepareizi iemācīta braukt, precīzāk, viņi nav labojuši tavas kļūdas, jo neuzskatīja to par vajadzīgu. Neiesaku nevienam. Saku to no savas un savu kursantu piredzes, kā arī no tagadējiem kursantiem ir sliktas atsauksmes. Vēl liekas interesanti, ka līgumā neparādās un viņi paši neatklāj savus uzvārdus...Laikam, lai nevarētu par viņiem sūdzēties CSDD. Aleksandrs smēķē mašīnas salonā, koķetē ar meitenēm, apvārdo. Jurijs beidz ātrāk braukšanas vismaz par 10 minūtēm un pa vidu vēl, braukšanas laikā, l aizbrauc uzpildīties, nomazgā mašīnu, ieiet tualetē, padzer kafiju. Regulāri ņem līdzi savu sievu (dzīvesbiedreni), bučojās mašīnā, runā, koķetē un nepievērš Tev uzmanību, bet ja pieļauj kļūdu, uzreiz bļauj. Kā vēlāk izrādījās, Jurijam ir problēmas ar alkoholu, laikam tāpēc ir tik nervozs. Jurijs nerunā latvski, māk tikai pateikt "labdien, pa labi, pa kriesi".

Komentāri (8)

O Orhideja8522 10.04.2015

Aizmirsu piebilst, ka daudzi apmācāmie "pa kluso" mācās braukt paralēli vēl pie cita instruktora (to saka gan apmācāmie, kad citi instruktori), citādi Salaspils instruktori, ja to uzzina, pieprasa samaksu (kompensāciju) par katru reizi, kuru brauc pie sveša instruktora, kā arī viņi briesmīgi dusmojas par to.
Nav arī iespējas par viņiem apskatīties instrutoru sekmības statistiku, ja nezini viņu uzvārdus, jo līgumā viņi uzrāda tikai savus vārdus. Uzvārdus nesaka. Perosnas kodi un autoskolas reģistrāc. nr vai apmācību reģstrācijas kodi arī nav uzrādīti...

K keimi87 04.05.2015

Lasu un smejos. Kā var tādu murgu rakstīt, priekš kam apmelot skolu. Uzvārdi līgumā ir, ir tikai jāatver acis un jāpalasa ;-) Pati tagad mācos pie viņiem, Aleksandrs ļoti labi pasniedz teoriju, neko lieku nemāca kā citās autoskolās (ir ar ko salīdzināt, jo atkārtoti pēc ilga pārtraukuma kārtoju tiesības).
Par to Jurija meiteni vispār ņirga nāk :-D Dīvaini, bet ne no viena neko tādu nedzirdēju. Laikam apvainojusies latvieti raksta visas šīs blēņas, jo instruktori ar visiem runā krieviski. Ja gribi mācīties latviešu valodā un neko nejēdzi no krievu valodas, tad priekš kam iet mācīties uz šo autoskolu, ja pirms tam tika pateikts, ja grupā ir visi krieviski runājoši, tad instruktoram vienkārši nav jēgas runāt latviski dēļ viena cilvēka, kas tur nav skaidrs.
Jurijs ir labs instruktors un vispār nekad nebļauj un māca visu kā vajag. Laikam meitene trāpījusies ar "īstām" smadzenēm :-D

O Orhideja8522 07.05.2015

Varbūt jaunajā līgumā uzvārdi ir, bet iepriekšējo gadu līgumos to nav...Jurijs vispār tur pat nefigurē...Paskaties arī iepriekšējo gadu statistiku (sekmības procentu). Google.lv var atrast informāciju sākot no 2011.gada... Ne velti iepriekšējos gados sekmības procents Aleksandram regulāri bija bija 22 -33%. Šobrīd tas atkal ir knapi 26%...Gibi teikt, ka visus šos gadus viņam trāpās tikai stulbi apmācāmie?
NO 01.11.2014 LĪDZ 30.04.2015:
http://www.csdd.lv/lat/noderiga_informacija/statistika/autovaditaju_apmaciba/

O Orhideja8522 07.05.2015

Par Juriju nevaru pateikt sekmības procentu, jo nezinu uzvārdu...Papēti...
Veiksmi eksāmenā! :)

K keimi87 19.06.2015

Kādā sakarā Jurijam ir jāfigurē autoskolas līgumā!!!? Līgumā ir jābūt tikai, piem., autoskolas direktora (valdes locekļa v. un uzv.), bet Jurijs ir tikai instruktors. Jūs gribat teikt, ka citās autoskolās, kurās ir padsmit instruktori, raksta visu uzvārdus hahahaha. speciāli nākošnedēļ pajautāšu Jurijam uzvārdu.
Teoriju nokārtoju ar pirmo reizi BEZ KĻŪDĀM gan pie Aleksadra, gan CSDD. Tāpat arī vairāki mūsu grupas apmācāmie. Bet, protams bija arī pāris cilvēki, kuriem vienkārši nav dots nokārtot tiesības :-D

O Orhideja8522 08.07.2015

Man tiesības ir, bet zinu kādiem instruktoriem ir jābūt un šeit neiet runa par teoriju, bet gan par braukšanas apmācību, jo tā pieklibo abiem instruktoriem...Un to nesaku tikai es, tās ir arī citu instruktoru un apmācāmo atsauksmes utt.
Jebkurā citā autoskolā ir pieejami instruktoru vārdi un uzvārdi...Tikai nez kāpēc šajā nav Jurija uzvārda...Parasti apmācāmie izvēlas instruktoru pēc atsauksmēm vai pēc sekmības procenta, bet te pat nebija iespējams apskatīties sekmības procentu un ir saprotams, kāpēc...
Godīgi sakot, mani neinteresē Jūsu domas, Kemi87. Šis ieraksts tapa tikai un vienīgi, lai palīdzētu citiem apmācāmajiem pieņemt savu lēmumu. Protams, nav patīkami dzirdēt negatīvas atsauksmes no bijušajiem apmācāmajiem, bet aprakstītās lietas ir tās, par kurām būtu vērts padomāt arī abiem instruktoriem. Savā jomā ir jābūt vēlmei būt labākajam un dalīties ar pieredzi, zināšanām un labi sagatavot apmācāmo, nevis vienkārši meklēt iespēju kā vairāk nopelnīt. Ja man nebūtu iespēja iepazīt un salīdzināt instruktorus un nebūtu dzirdējusi tik daudz negatīvas atsauksmes, šis ieraksts nebūtu tapis.

A Aleksandr Alex 01.10.2015

esmu apmierinats ar so autoskolu

S Sveta1980 24.01.2019

Iesaku, ļoti labs un kompetents instruktors - https://burnickis.lv/instruktori/

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes