www.sudzibas.lv Vivus nekārtības datu bāzē

SIA VIVUS - nekārtības datu bāzē

Esiet uzmanīgi aizņemoties tur naudu.Ja izdomāsiet atmaksāt ātrāk vai pagarināt, karāsieties viņu sistēmā kā parādnieks un saņemsiet draudu vēstules sms un e-pasta veidā.Tā ir, ka palaiž biznesu ar nenoregulētu sistēmu.Nu baigi nepatīkami!!! Lai kādam ieteiktu šo bodīti, jābūt plnīgi ku-kū.
īstenībā man viņu žēl...Pats sākums -un tāda blamāža:-D

V

Komentāri (5)

L lienīte 17.11.2009

Tas pats ir SMS Kredit.lv...pilnīgakais bardaks datu bāzē !!!
pieņemiet darbā normālos programmētājus, un beidziet čakarēt smadzenes godīgiem cilvēkiem !!!

S Smuta 07.01.2010

Īstenībā varu pačukstēt, ka VIVUS un SMScredit ir viens un tas pats kantoris :)
Apskatieties LURSOFTā, kas ir īpašnieki :)
Gan jau ka programmētāji vieni un tie paši

D Dainis 08.06.2010

SIA VIVUS.lv ir būtiski pārkāpis Konfidencialitāti, jo izpaudis datus pirms līguma slēgšanas. Datu apstrāde un citas darbības, tajā skaitā informācijas izpaušana Trešajām personām, saskaņā ar līgumu drīkst apstrādāt tikai pēc līguma noslēgšanas. Manā gadījumā līgums nav noslēgts, bet informācija jau iet tālāk!
pieprasu no viņiem slēgt kontu, bet man atbild, ka konts neaktīvs un ka mani dati glabāsies viņu datu bāzē, kamēr nepieteikšu aizņēmumu!!! Sanāk, ja aizņēmumu netaisos vispār nekad no viņiem ņemt, mani dati vienalga glabāsies viņu datu bāzē!!! Vēl aizvien neesmu saņēmis atbildi par konta slēgšanu!
Tas taču ir kliedzošs likuma pārkāpums!

R runcis 01.12.2010

MAn ir kredits tajā iestade. Vivus.lv nav nekada banka, lai tur atvertu kontu.Esmu dross par to, ka dati netiek izpausti nekadam tresajam personam. Mulki ir tie, kas uztic savus datus kkadam atru aizdevumu solosam nepazistamam personam, atrastam ss u. tml. datubazes.

P Pavasaris007 16.05.2012

Nesen ieberzos ar SMS Kredit, bet nu jau kādu laiku lietoju ATRAIS.lv un vairs nesūdzos - vienkārši, ātri un ērti. Iesaku.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes