www.sudzibas.lv Veselība Pluss Sia Šaubīgs darba dēvējs

Veselība Pluss Sia - Šaubīgs darba dēvējs

Šo farmaceitisko uzņēmumu (aptiekas) nevar nosaukt par nopietnu - neorganizēts darbs, nesakārtota grāmatvedība, neorganizētas darba vietas, drausmīgie darba apstākļi, liela noslodze (ar darbiem pienācīgi nokrauj, ka nespēj visu paveikt darba laikā, cik cītīgi lai strādātu (pašiem jānodrošina gan saimniecības preču iegāde un piegāde, gan viss parējais, bet veltītais laiks ir pavelti- neapmaksā virstundas), nenodrošina atpūtu maiņas laikā, paveiktais darbs vispār netiek novērtēts. Un tāda attieksme ir gan pret farmaceitiem, gan pret palīgiem. Nevienam neisaku pieteikties darbam šājā uzņēmumā.SIA Veselība Pluss (Avicenna Aptieka, Ģintermuižas aptieka, Aptieka Ritms un SIA Intermedfarm aptieka Rātes).

G

Komentāri (1)

S schiseido 31.03.2015

Pilniigi piekriitu!
Šitaa kantroii ir viens bardaks. Diemzeel arii man naacies iziet so celu.

I ko gribeeju piebilst, - taads pats ir otraa vinu kantorii - sia Jelgavfarm. Atlaiz darbinieku, vina vietaa nenem citu, bet visus darbus uzliek atlikusiem, pat nepiemaksaajot par to. Tavas virsstundas tiek uzskatitas par kaut ko pats par sevi saprotamu.nevienam nekas neruup, nekaada darba organizaacija, . Attieksme pret darbieniekiem ir vienkaarsi briesmiiga.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes