www.sudzibas.lv sia Vaido atalgojums par padarīto

sia Vaido - atalgojums par padarīto

Nekādā gadījumā neielaisties ar šo firmu darba attiecībās. Atieksme kā pret lopiem, celtnieki jau no janvāra gaida algu.
Pat veči kas vienkārši ved būvmateriālus, ironizē, par nepārtraukto kadru maiņu objektā pie Griziņkalna.

K

Komentāri (5)

Inženieris 29.04.2014

Pilns ss.lv vakances ar viņu sludinājumiem. Viela pārdomam...

4 4321 04.05.2014

Visupirm!!! Kas normāli strādā, kas neskatās ka par viņu cits darbu padarīs tas saņem atalgojumu, bet ir tādas brigades kā no ventspils AIvars, kurš neskatās kā viņa brigades strādā, a mēneša beigās piestadin rēkinus par stundu atalgojumu(par to laiku viņš pats mācīja savus tā saucot reģipšniekus likt metāla konstrukcijas 3 cilvēki lika vienu stabu 3 dienas par to Aivars piestadināja rēkinu par 3 cilvēkiem stundas likme))))))))))))))) TĀ KĀ DARBĀ VAJAG STRĀDĀT A NE SKATĪTIES UZ CITU! a SIA VAIDO maksā par reāli padarīto darbu un jā ir kadreiz ieturēšana bet ne SIA VAIDO vaiņas deļ, es strādāju jau ilgu laiku šajā firmā un esu ļoti apmierinātspar atalgojumu un attieksme priekš sevim un savam brigade!!!

D dievs 13.07.2014

krapnieki!

N neratnais 16.07.2014

par so firmu viss ir tiraka patiesiba naudu nemaksa, kkadus mazus avansinus pamet un viss.
Attieksme to4na ka pret lopiem, vnm kko sola bet nekad neka nau, un bez tam na4alniks ir policija meklesana neticiet paskatieties pasi.

www.google.com/m?q=saulius+kaminas&client=ms-opera-mini&channel=new

atveriet pirmo linku un priecajaties.

E Egle654 28.10.2019

Saulius Kaminas,1975, is a thief and a scammer. He should be in jail. Police will catch him, it'a a matter of time.He used to steal cars in Litva, now he calls himself a businessman, in 2019 went to Russia to run a construction business (ООО "MIK") didn't pay salary to his employess and ran away to Litva for doing crimial things.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes