SIA Uziji - Krāpšana

UZMANIETIES no SIA Uziji, projekta vadītāja RENĀRA SUNEPES, viņš ir krāpnieks, uzvar par dempinga cenām būvniecības konkursos, 'par ko viņam nav nekāda saprašana, nelegāli nodarbina strādniekus, un algu nemaksā, vēl arī izvairās un neatbild uz telefona zvaniem, tā viņam ir darba sisitēma ar kuru viņš pelna iztiku. Piebilde, mājas lapā neparādās būvniecība, bet kažokzvēru audzēšana un ceļu būve.

D

Komentāri (4)

M maris 13.10.2009

Arii mums ir aizdomas par krapniecibu. Vajadzetu tiem, kas uzskata sevi par apkraptiem sazinaties un uzrakstit iesnigumu attiecigaam instanceem.

Z zane 13.02.2010

Ne tikai šis tipiņš, bet viņam ir līdzgaitniece Dace Uzija, kas ir uzmetusies "par baigo zinātāju" šinšillu audzēšanā tur, kur viņi iet pāri -zāle neaug-vienas intrigas, krāpšanas, cilvēku asaras-neticiet safabricētiem šinšillu ciltsrakstiem-absolūti nederīgi dzīvnieki, kas nenes pēcnācējus, neadekvāti augstas cenas vaislas dzīvniekiem .turklāt Daces melīgumam un ambīcijām nav robežu...

Arī Rūjienā (jo īpaši Rūjienā) un citur LV ir tieši tādi paši krāpnieki attiecībā uz šinšilu audzēšanu. Vismaz mums ar Uzijiem bija ļoti laba sadarbība, salīdzīnot ar Rūjienu, kur septiņas ādas vilka nost par elementārām kapeiku lietām, prasot milzu naudu un vnk "iesmēējot" pilnīgi slimus un vecus dzīvniekus. Kā arī visādas citādas krāpšanās un negodīgas rīcības. Bet protams tas lai paliek uz katra paša sirdsapziņas.

G gundega 11.03.2011

Tikai nevajag skaust un melot, nekad un nevienam nav pārdoti ne veci ne slimi dzIvnieki, ja nevarat ražot bez intrigām, tad vajag ar godu zaudēt...esam 8 gados redzējuši pietiekami daudz šādu cilvēku, kurus esmu apmācījusi un pēc tam kož rokā...bet nesalīdzināmi vairāk ir godprātīgo veiksmīgi ražojošo...un ja nevar acīs pateikt, tad jāpiesmērē internets... :) Ar pilnu atbildību Rūjienas Šinšillas īpašniece: Gundega Tomsone.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes