SIA ULLE AKMENS APSTRĀDE - Neizmaksā algu.

Ticat vai nē, bet še ku, re ku Radinieku kantoris, kur alga tiek maksāta aploksnēs un gadās, ka neizmaksā pat to! Ar muti Braucošs Raivis Kurpnieks personā!Darba laikā tiek lietots alkohols, un netiek ievēroti veselībai droši apstākļi, kā arī drošības notiekumi!Firmā izmantotie izejmateriāli ir brāķis, par kuru klients pārmaksā!

A

Komentāri (3)

BondsBonds 17.09.2014

Ko ļaujies? Neticu, ka tev tāda situācija, ka pēdējie apstākļi spiež, Latvijā 99.9 procentiem nevienam tāda nav. Laikus būtu domājis par to, ka nodokļi ir jāmaksā, šādas situācijas iespējamība būtu daudz, daudz zemāka.

A Agris56 17.09.2014

Neļaujos!Gribi Tici gribi Netici!:)))Latvijā ir daudz procenti tādi.Ražošanas procesos!

A Agris56 18.09.2014

P.S.Es nezinu kurā pasaulē jūs dzīvojat ar tiem 99.9%.Nebūsim naivi!Bet šeit reālajā situācijā lai pelnītu konkrēta persona Raivis Kurpnieks un segtu zaudējumus.Ir kādam jānovelk.Šajā gadījumā tā ir alga un nodokļi kas netiek samaksāti!Un nauda tiek iebāzta kabatā!Tā lūk.

Varbūt Jūs varētu ietekt kur Strādāt?!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes