SIA Trinity Transport - krāpnieks

Sveicināti,gribu brīdināt un neiesaistīties darba attiecībās ar SIA Trinity Transport,reģ.nr.:40103445680,juridiskā adrese:Aizsila iela 32,Rīga,LV-1006,īpašnieks Roberts Gēmis!
Prasības ko izvirza šis darbonis ir pilnīga pakļaušanās komandām ne loģikai,braukšana pa melno obligāta-tam izsniedzot savu vadītāja karti,minimālā alga uz karti pārējo konvertā bet parasti nesamaksā vispār jo nepārtraukti ar moderno tehnoloģiju palīdzību elpo tev pakausī un vienmēr ar kaut ko nav apmierināts,rupjš-mēdz draudēt bet bez radinieku aizmugures gļēvs,savus varoņdarbus parasti veic tumsas aizsegā tāpēc ja jau ir bijsi saskarsme ar šo tipiņu iesaku bruņoties ar video reģistrātoru vai video novērošanas iekārtām citādi nekas nebūs pierādāms...
Savai darbībai viņš izmanto SIA RICHAUTO kā turētāja,banka kā īpašnieks transportu...
Nemāku teikt kāda līmeņa attiecībās ir Roberts Gēmis ar SIA RICHAUTO īpašnieku Ivaru Ieviņu bet secinājumus izdariet paši..
Silti iesaku būt uzmanīgiem....

T

Komentāri (1)

S svešinieks 29.07.2014

Šobrīd slēpjas zem svešas firmas logo un apmelo cilvēkus, jādomā Adreko firmai būs iebildumi sava logo izmantošainai tādiem mērķim...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes