Komentāri (6)

I Ivetiņa 22.02.2013

Arī man ar SIA "Senlejas" bija līdzīga pieredze. Kad zvanīju, solīja par aitām maksāt Ls 0.90-1.00+PVN, kad atbrauca un iekrāva aitas mašīnā, tad dokumentos cena bija ierakstīta 0.70+PVN. Palūdzu izkraut aitas, jo šādos gadījumos dzīvniekus nevajag nodot.

M MadaraA 20.05.2015

Diezgan lieli šmaukļi, jā... domā, ka laukos dzīvo naivi cilvēki!

A antonija56 27.05.2015

Pilnīgi piekrītu iepriekšējiem komentētājiem. Manā gadījumā lopiņi palikuši svarā vieglāki.Lidz šim nodevu visu laiku tikai viņiem un biju apmierināts.Tagad vairs nedošu.

A Alka 06.01.2016

Tikko svaiga pieredze. SIA "Senlejas" telefoniski tiešām sola vienu cenu, bet ĪSTENĪBĀ maksā pilnīgi citu iepirkuma cenu. Tas, ka lopu pieņēmēja saka, ka lops ir vidēja nobarojuma, nebūt nenozīmē, ka tas tā ir! Jo, viņiem zem šī apzīmējuma var palīst dažādas cenas, t.sk. apzīmējums zem vidējā! Tad kāpēc cenu solītāji un galu galā lopu pieņēmēji nesaka lopu turētājam skaidrā latviešu valodā..."nu Jūsu lops neiznes vidējo nobarojumu"...tad vismaz parastam lauku cilvēkam tas būtu saprotams! Bet saprotu, ka tai kantorī sēž cilvēki, kas no lopiem sajēdz visai maz, bet no naudas pelnīšanas--oho ho ho - daudz!!! Un kaut ko noskaidrot tai kantorī nemaz nav iespējams, jo pēc 15 minūšu sarunas, viņi prasa, lai izdaru to un to, lai gan es visu sarunas laiku viņai esmu to vairākkārtīgi izstāstījusi. Tas nozīmē- vai nu viņa nemaz neklausās, ko tu viņai stāsti, vai viņai no tā visa ir maz sajēgas. Ir tiešām daudz godīgu lopu savācēju, tikai ne šis- SIA "SENLEJAS". Esmu ārkārtīgi vīlusies, jo viņi pat nemāk komunicēt ar cilvēkiem, kur nu vēl viņiem prasīt, lai spēj novērtēt lopus!!!

M melomed 04.07.2016

dienu pirms senlejas ierašanās,sasvēru savus nododamos jērus,dienas laikā 80% bija ,,novājējuši,,pa 3kg dzīvsvarā,citam 1,5,sekojiet līdz svaram,kad nododat

A Alina Zavodilova 27.04.2018

SIA Senlejas arī ļoti pavirsi izturās pret kientiem! Es pasūtiju no šīs firmas gaļas produktus! Tik tiešām nemāk komunicēt ar cilvēkiem, viņu pārdšanas spcialiste, ir nekompetenta un pretkliientiem izturās ar necieņu! Beigu beigās, vēl NEATVEDA MANU PASŪTĪTO PRECI!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes