SIA Saldumu tirdznieciba - Vadība

Nekada gadijuma nenaciet stradat pie viniem. Neko nemaksa. Bet vadiba ir neizglitota, neprot runat ar cilvekiem, visu laiku tikai izdoma stulbus rikojumus un piespiez rakstit paskaidorjumus par katru nepardoto konfekti. Par direktora uzvedību tur jau bija rakstīts.

K

Komentāri (7)

U Uģis riktigais 07.08.2009

Tad jau Tu neprotu strādāt-kar katru pārdoto konfekti naudu jaliek makā, nevis kasē:P

P pufa 07.08.2009

varbūt vajag ierosināt vadītājiem prasīt paskaidrojumus no klientiem, kāpēc nepērk viņu konkas. ;D))

P pufa 07.08.2009

no raxtītā var saprats, ka vadītāja liek paŗdevējai raxtīt paskaidrojumu, kāpēc nav pārdotas konkas, tāpēc arī saku, lai ierosina vadītājai- prasīt no klientiem tos paskaidrojumus. es par tās vadītājas naudu- gatava kaut pusveikalu izpirkt viņas konkas. esmu kāra uz saldumiem, īpaši- austrumu. ņam, ņam...

U Uģis riktigais 08.08.2009

Veikalā jāievieto tāds dūšīgs apsargs, kas nelaiž nevienu ārā, kamēr nav kaut ko nopircis :))

K kristine 19.09.2009

zinu ka tas ir jo pati stradaju tur un esmu laimiga ka aizgaju

š šeherezade 19.09.2009

Hmm, kur tieši bija rakstits par direktora uzvedību, gribētu izlasīt...vai kas pikants???:)))))Paskaidrojums par katru nepārdoto konfekti???Izklausās varen jautrs iestādijums tas SIA...:D;D:D

M MMV 11.04.2010

Piekritu stasta autoram. Vadiba tiesam neprot uzvesties un runat ar cilekiem! Visu laiku ievies kadas stulbas idejas par pardosanu bet tu pec tam paskaidro cilvekiem ka saja stulbuma nav tavas vainas! Firmas direktors visu laiku pacel balsi ka uz pardevejam ta ari uz vaditajam! Nekada kauna vai etikas. Ka no cuku kuts iznacis! Loti priecajos ka vairs tur nestradaju!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes