www.sudzibas.lv RIMI Karbonāde

Rimi - Karbonāde

Sagribējās ēst, aizgāju uz Rimi pitstopu T/C Mols. Nopirku vistas karbonādi, kad sagriezu viņu pamanīju ka viņa ir jēla. Iekšā pilnīgi rozā. Atnācu atpakaļ, mierīgi paprasīju samainīt pret normālu. Mani paprasīja pagaidīt pavāru, kurš to gatavoja. Uzreiz kad viņš atnāca, sāka man bļaut virsū ka gaļa ir tāda. Es atkārtoju ka vienkārši gribu samainīt pret normālu. Pavārs man piedāvāja nopirkt vēl vienu komplektu pēc ka nesagaidot manu atbildi vienkārši izmeta visu kastīti ar rīsiem mērci un to karbonādi, par kuru es samaksāju vairāk par 3 eiro. Sanāk es nopirku par 3 € neko un dāvanā man uzbļāva virsu Rimi pavārs.

Komentāri (3)

J jaunnais 23.03.2015

vajadzēja saukt šefpavāru

J jola 23.03.2015

sausmas. nu jaa, kur tu izskraidisi pie veikala vadibas, rakstot oficialas sudzibas, rakstot cilveku pateretaju tiesibam, to visu parbaudot 3 eiro delj, bet dazreiz darbinieku attieksme ir pretiga. Tadiem tik lapas bezdarbniekos jakasa, tur nau problemu.

A Azik99 27.03.2015

Pa purnu! :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes