Rīgas namu pārvaldnieks - Apzog iedzivotajus

Informeju visus dzivoklu ipasniekus,ka SIA RIGAS namu parvaldnieks regulari apzog savus klientus,piestadot rekinus par nesanemtiem pakalpojumiem.Esiet loti uzmanigi,vienmer parbaudiet si namu parvaldnieka rekinu pareizibu.Seviski uzmanigiem jabut vientulajiem vecajiem laudim un invalidiem.Sai iestadei nau nekadu morali etisko principu.

A

Komentāri (5)

Latviešu tautas 14.02.2015

Kas konkreti?

A Aigars1974 16.02.2015

No si apsaimniekotaja var gaidit jebko!Sakot ar nepamatotiem nepatereta udens itka pateriniem, majas remonta uzkrajumu izsaimniekosanam utt.Ar so kompaniju jau nodarbojas, beidzot!Apzog iedzivotajus!

A Aigars1974 16.02.2015

Un tadu attieksmi ka saja kompanija, neesmu redzejis nekur kops padomju laikiem.Augstaka mera rupjiba, un necienas izradisana pret klientiem.

L Lissij 07.10.2015

Šo vestuli esmu rakstijis RNP

"Добрый день, Вопрос об оплате вывоза мусора. С 1 января 2015. года у вас новый порядок, раньше было за квартиру теперь за количество человек прописаных в квартире. С момента покупки квартиры (18.03.2014.) до сих пор прописан 1 (один) человек (проверял в начале года и пару дней назад через latvija.lv "Manā īpašumā deklarētās personas"), но в счете за январь указано 2 человека, в счете за апрель 2.548 человека, в счете за май и до сентября 3 человека, к концу года у меня будет футбольная команда? Просьба, расмотреть, пересчитать и дать ответ почему увеличивается количество жильцов в вашем счете?"

Atbilde no RNP

"Labdien!
Pamatojoties uz Jūsu sniegto informāciju, SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (turpmāk - RNP) veica datu pārbaudi saistībā ar dzīvokļa īpašumu Dravnieku ielā dz. nr. Rīgā, konstatējot, ka šobrīd dzīvoklī deklarēta viena persona. Līdz ar to turpmāk atkritumu izvešanas maksas aprēķins dzīvokļa īpašniekam tiks veikts par vienu deklarēto personu. Norādām, ka RNP kompetencē nav personu dzīvesvietas deklarācijas reģistrēšana Iedzīvotāju reģistrā vai to izmaiņu koordinēšana. Pārrēķins par iepriekšējo periodu netiks veikts.
Vēršam uzmanību, ka RNP pārvaldīšanā nodotu dzīvojamo māju dzīvokļu īpašniekiem sagatavotajos 2014.gada novembra un decembra pārvaldīšanas rēķinos tika iekļauta informācija par grozījumiem normatīvajos aktos saistībā ar sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksas aprēķināšanas kārtību. Savukārt 2015.gada februāra rēķinā bija iekļauts atkārtots paziņojums un aicinājums pārliecināties par dzīvoklī deklarēto personu skaita atbilstību un viena mēneša laikā informēt, ja deklarēto personu skaits ir mainījies, kā arī informācija, ka maksājumu pārrēķini par iepriekšējiem periodiem netiks veikti.
Aicinām turpmāk savlaicīgi informēt RNP par jebkurām izmaiņām, tostarp deklarēto personu skaita izmaiņām, kas ietekmē dzīvokļa īpašniekam veikto aprēķinu."

Atbildes kāpēc vienu menesī bija deklarēti 2.5 cilveki? Un pēc tam 3 cilvēki.
RNP - KRĀPNIEKI

A Aigarins 09.06.2016

Krapnieki ari esat..Apzagat cilveku uz 300 euro...sliktu karmu panemat,loti sliktu..Visiem kas taja bija iesaistiti,naks simtkart..ar uzviju..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes