Remeks Serviss - Neizmaksā algu

2015. Gadā sāku strādāt remeks serviss.Pirms darba uzsākšanas vienojos par darba algas lielumu. Man teica, ka remeks serviss darba līgumā nenorāda īsto darba algas lielumu, taču godīgi samaksā visu par ko ir vienojušies- tā ir viņu politika un citi varianti nepastāv.Nostrādājot 1. Mēnesi, tiešām man samaksāja visu summu, par kuru bijām vienojušies.Nākamajā mēnesī man samaksāja daudz mazāku summu. Kad cēlu iebildumus, man teica, lai paskatos darba līgumā- viss esot pareizi. Pieprasīju pildīt solīto.Man nesamaksāja. Palasīju info sociālajos tīklos- nav dūmu bez uguns- pārliecinājos, ka tiešām cilvēki tiek apkrāpti. Muļķi mācās no savas pieredzes, gudrie- no citu!!!!Aizgāju projām no šī uzņēmuma- nevelkot garumā un neuzkrājot parāda summu- tik un tā nesamaksās!Man tā arī nav samaksājuši solīto!Es uzskatu, ka par negodīgiem darba devējiem visiem ir jāzina! Tāpēc aicinu neklusēt un informēt arī citus cilvēkus par savu pieredzi, lai velti netērē savu laiku un ar savu darbu neatbalsta negodīgas personas!

Komentāri (1)

R ri4y 30.07.2015

Vai tad likumus nezinat? Varētu man līguma paraugu atsūtīt? Likumā skaidri ir noteikts ka algas summai ir jābūt aprunātai līgumā, pretēji līgums skaitās fiktīvs. Gribētu redzēt līgumu, kur nav norādīta summa.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes