www.sudzibas.lv Sia "Skai Baltija" Sliktāka darba vieta tikai murgā

Sia "Skai Baltija" - Sliktāka darba vieta tikai murgā

Sveiki! Cienītie darba meklētāji, lai arī cik grūi būtu atrast normālu darbu nekad, dzirdiet, nekad nebāziet galvu taj cilpā!!! Sliktākas darba vietas par SIA "SKAI BALTIJA" SKY KRASTA56 neatradīsiet. Varētu sacensties vienīgi ar maxima vai iki. Bet runa iet konkrēti par Krasta ielas veikalu! Izspiedīs kā citronu, augstprātīga attieksme ikdienā īpaši no Lilitas puses. Visi tur ir "tādas karjeras" uztaisījušī un par tādiem snobiem kļuvuši. Ka ti beigās neapdiršās kā Agita un citi.

Komentāri (23)

L LLLL 05.01.2011

Pilnīgi piekrītu.

L LLLL 05.01.2011

Jaizravee tas nezales Lilita un Diana krasta iela un Inese Bikernieku ielaa un butu ok.

L LLLL 06.01.2011

Gnatj v sheju nado D.Vasiljevu!!!

L LLLL 10.01.2011

Čūsku midzenis ir tā bode. Administrācija laikam tur nekad nebūs normāla

L LLLL 10.01.2011

Tā ir atsevišķa banānu republika, nevienā Skai vecākie pārdevēji neatļaujas staigāt bez formas, nestrādāt savās nodaļās utt. Citos SKy vecākie pārdevēji strādā zālē un tikai papildus tam veic visus papīru darbus. A šeit laikam tas nav obligāti. Darbiniekiem jāvēršas rakstiski uz biroju, lai izvērtē visu to marazmu. Īpaši Lailas, Ludmilas paveiktos (nepaveiktos) darbus. Lai beidz pārdevējus tramdīt brīvdienās, bet sāk strādāt "izcilām" prāta spējām apveltītās vecākās pārdevējas un vecākā kasiere Diāna.

L LLLL 10.01.2011

Jaaisuta sie visi komentari uz ofisu

L LLLL 10.01.2011

Drīz izskatās izkārtni varēs mainīt un "SELVER"...

R Robčiks 31.01.2011

Nu Ulmaņa "vadītāja" Skaidrīte, arī nav ar mīkstu pirkstu taisīta...

L liga 31.01.2011

Opāa... Zināmas tās dāma.. Kādreiz tur strādāju... Vēl pirms tam bija tāda anzzela-uzvārdu neatceros, bet bija tāds diezgan sarezģīts... Ārprāc tā nu gan bija mātīte... Viņa bija dārzeņu dalllas vadītāja... Un mani no turienes atlaida-īstenībā jau es ar samidu no turienes aizgāju, jo manā vietā vajadzēja pieņemt tās anzzelas māsīcu, kuari bija teju palikussi 18! Tur vispār bija tād pūznis... Drausmas... Apsargi arī bija ar seksuālām novirzēm.. Prātā palicis tād rizzs apsargs... Patika viņam grābstīties... Tas bija tūllīt patiekšu...9 gadus atpakall... Bet laiakm jau nekas nau mainījies! Fui!

L LLLL 01.02.2011

Vajag caur copy paste aizsūtīt šos komentarus. Jo krasta ielā noteikti jāliek pie darba ieva, ludmila un "selvera" emigrante laila! Un arī dianai beidzot jāatņem tas "ziepju" gabals!

L LLLL 02.02.2011

Cienītie tas neko nedos jo Dianas V. Ludmilas K. Lailas N. īstā vieta ir "Maximā" un ja viņu vadītāja būtu Ilze tad viņas tiešām tur varētu kalnus gāzt. Bet Skai noteikti nav viņu īstā vieta. Jau krasta veikalu pamazām pārvērš "Maximā" vai "Selverā" Vienvārdsakot zemākās šķiras veikalā. Vēl tikai likt darbiniekiem grīdas mazgāt kamēr freilenes dampē pa humpalām un būs īsta paradīze...

L LLLL 02.02.2011

Es tiešām nesaprotu kā tādi cilvēki kā Diana, Ludmila, Laila, Ilze un Ieva nesaprot, ka viņas nav savā vietā!!! Un kamēr viņās neatradīs savu vietu labi nebūs nevienam.

L LLLL 03.02.2011

Varētu likumā ieviest tādu sodu- 2gadi nosacīti Skai krasta ielā. Kamēr tur strādā Diana, Ilze, Ieva, Ludmila, Laila es domāju sāktos masveida pakāršanās, lai izbēgtu no soda izciešanas...

L LLLL 07.02.2011

Ja jums skiet ka krasta ir traki pastradajiet bikerniekos un sapratisiet ko nozime katorga

K kk 14.02.2011

Da na Bikernieku Zopa .

K kk 14.02.2011

Čūsku midzenis ir tā bode. Administrācija laikam tur nekad nebūs norm

K kk 15.02.2011

vadiba Bikerniekos ari pilniga dirsa, no turienas visi normalie cilveki aiziet .un ta b.n vienmer nav apmierinata .

A Agy 27.04.2011

Kādreiz arī es strādāju SKY. Piekrītu KIKAI, ka LILITA būtu jāizravē.Viņa taču nav gluži normāla. Izgāž savas dusmas par visiem, it kā kāds būtu vainīgs, ka Viņa savu personīgo dzīvi sakārtot nevar. Nezinu, vai L.D. pašlaik strādā, bet, ja strādā-JŪTU VISIEM LĪDZI!!!

B bigija 27.04.2011

Ja, un vēl bija viena ragana -Ilze B.
Shausmas, ko radīt, lai tik vina būtu apmierināta!

E e 27.04.2011

daži domā ka sky ir šķiras veikals... :) Sviests! Manā izpratnē Maximas analogs tikai dārgāks!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes