Sidc Group Sia - krāpšana

Vairāl kā 1,5 gadu garumā sola iekārtot darbā, bet katru reizi, kad interesējos telefoniski, saka ko citu, bieži nonākot ar sevi pretrunā. Tagadējie darbinieki nav lietas kursā par iepriekšējo, aizgāju darbinieku darbu. Ir izieta angļu valodas pārbaude ar konkrēto kruīza firmu, iegūts ļoti augsts novērtējums (tests notika ne LR, šajā valstī bija ieradušies konkrētās kruīza firmas pārstāvji). Ir t.s. atrautā peļņa, kad , lai izietu interviju, tiek ņemts atvaļinājums un šķērsotas vairāku valstu robežas.Jau nerunājot par morālo kaitējumu, jo, ievērojot labticības principu, šī firma traucē plānot darbu un karjeru.

T

Komentāri (2)

T turciaja 28.04.2015

Interesanti, ka SIDC GROUP tik ņem un ņem uz t.s. kursiem - visus, kuri tik gatavi maksāt naudu.Tālāk viņu interese nesniedzās.Nauda nokāsta un viss. Paskatieties viņu mājas lapā - milzīgs daudzums vakances it kā, tajā pašā laikā uz šīm vakancēm stāv rindā jau gadu un vairāk tie, kas pieteikušies jau sen (izgājuši "kursus", uz kuriem braukuši no visām Latvijas malām)un tā arī darbu nav dabūjuši. Un kā gan lai dabūtu, ja potenciālie gribētāji ir tūkstošiem... Bet tas netraucē lētticīgiem ļaudīm tik maksāt šiem. Lūk, cik ērti " sakārtots bizness" . Kā vēl atbildīgās iestādes par šo firmeli nav ieinteresējušās?! nav jābūt juristam, lai saprastu, ka sen ož pēc tiesu darbiem.

A Arrow 21.03.2016

Sveiki. Arī es, pati tiku darbā uz kruīzu kuģiem caur SIDC kompāniju. Negribas piekrist visam, ko par to raksta. No savas pieredzes varu teikt, ka arī manā grupā mēs sākām vesels bars, bet pabeidzām tiki daļa, jo jau klursu laikā (kā jebkurā citā apmācības procesā) cilvēli atkrīt, jo nevēlas pielikt pūles un sagatavoties. Tā jau nav kompānijas vaina, ka cilvēki samaksā naudu, bet grib, lai visu pasniedz uz "paplātes", bez jebkādas piepūles. Kursos sniedz pamatinformāciju par darba apstākļiem un, ja tev ir jautājumi - vienmēr tika atbildēts. Gribas vien piebilst, ka daudz kas ir atkarīgs no paša cilvēka. Ja vienmēr meklē negatīvo - to arī atradīsi. Jā, nenoliegšu, ka bija jāiegulda paliela naudas summa, bet, sakrājot čekus un nonākot uz kuģa, 70% vai pat visu dabūju atpakaļ no kompānijas jau pirmajā darba nedēļā. Konsultācījā SIDC par to tika stāstīts - visus čekus sakrājiet.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes