SIA "Romfords SB" - Krāpnieks

Īpašnieks Aigars Siliņš nekaunīgi izmanto un apkrāpj savus darbiniekus, sola nez kādus zelta kalnus, bet patiesībā nopelnīto naudiņu neizmaksā, tā vietā pat vilto parakstus. Tā vietā lai samaksātu, viņš aicina turpināt strādāt un kopīgi pelnīt naudiņu, bet patiesībā parāds tikai aug augumā... Neikrītat...

U

Komentāri (15)

A AigarsSiliņš 14.05.2009

Esmu atlaidis darbinieku par sliktu darbu un'uzņēmuma mantas piesavināšanos, kā arī gatavoju tiesvedību šai sakarā!
Anonīmu mēģinājumu spļaut žulti uzskatu par gļēvu .
Ja kāds apgalvo, ka viltoju parakstus, labprāt uzzinātu šī cilvēka vārdu, lai risinātu šo jautājumu tiesiskā ceļā!

U Uldis 11.06.2009

Mīļais cilvēk, Tu vēl neko neesi atlaidis :D Es pats aizgāju ;) Kur tu redzi te anonimitāti?? Publicēja: Uldis 01-05-2009 Tu savā uzņēmumā esi tik daudzus apdirsis un apčakarējis, ka būtu jau nu labāk pakaunējies. ja jau tik godīgs un atsinīgs esi, tad kāpēc Tev katru nedēļu ir jāiet uz tiesām un jātaisnojas, kāpēc neesi cilvēkiem izmaksāis to ko solīji?? Pediņš un vecs pauts tu esi!!! Esi apdirsis ne tikai savu ģimeni, māti un brāli, arī savus darbiniekus un biznesa partnerus! Tāpēc, es aicinu neiesaistīties vienienam ar nelieti Siliņu un viņa Romfordu ne Siguldā ne Valmierā!

R ruks 11.06.2009

Ai neglīti, neglīti Aigariņ un tagad visi sadodamies rokās nostājamies aplī un uz priekšu, labā kāja, kreisā kāja (savādāk nevar)
Ir tādi keksi, pliku vārnu no koka norunās.
Esmu runājis...

O oligarks 09.07.2009

solija samaksat un vel uzrakstija paradzimi un nemaksa .;sen to pimpi vajadzeja lincu tiesa notiesat pakart aiz pautiem pie koka

D Didzis 25.09.2009

šī firma jau ir maksātnespējas procesā. Bet nelaime kā vienmēr sākas ar firmas vadību. Konkrēti - Aigars Siliņš ir atbildīgs par to, ko ir solījis maksāt saviem darbiniekiem, bet nav samaksājis. Lieta tāda, ka maksājumi, kas no ārzemju pasūtītājiem jāsaņem, tiek maksāta nevis uz firmas kontiem, bet gan daļa nonāk paša Aigara privātajā kontā. Un tā nu tā naudiņa tu paliek un pazūd. Bet Aigariņ ... īlenu maisā nenoslēpsi. Es zinu, kad un no kurienes tev nāca šie privātie maksājumi. Un nu būs slikti. Ar viltus līgumiem nepiesegsies vairs.
Gaidi tiesas procesus un kaltē sausiņus! ;)

I ImantsZariņš 25.09.2009

Neklusejat tie kam Siliņš nesamaksaja vai kā savadāk izņirgājies.Savādāk viņš ispruks kā vienmēr sveikā!

A AijaBerze 27.09.2009

Ļoti nekrietns cilvēks A.Siliņš līdz šai dienai nav samaksājis algu(6 meneši)par sargāšanu, nelietis.Viņš nezin kā dzivot badā un klausīties solijumus.

I ImantsZariņš 07.10.2009

Kurš sūkātājs(a) runā manā vārdā?

A AigarsSiliņš 01.10.2010

Didzim:Nekaadi firmas maksaajumi nenaak uz maniem privaatajiem kontiem!Lai notureetu uznjeemumu pie dziiviibas esmu izteereejis personiigaa overdrafta krediitu par gandriiz 100 000 eiro!Sjobriid sjis paraads karaajas uz manis.Un tas viss lai jums suudabraaljiem sagaadaatu algas situaacijaa kad precju sanjeemeeji mums palika paraadaa milzu summas!TAA IR KLAJA MANA MULKJIIBA UN JUUSU NEPETEICIIBA, KAD ES VEEL CIINIIJOS PAR UZNJEEMUMA SAGLABAASJANU UN CEREEJU UZ JUUSU ATBALSTU, bet juus katrs vilkaat uz savu pusi!
Ja jau esmu apzadzis un apkraapis, kaadeelj man nav naudas?
Ja jau buutu izkraapis, -bankas juristi mani jau fiksi buutu zem mantas konfiskaacijas palikusji!
Atvainojiet man ir bijusi gan inventarizaacija, gan personiigais audits, gan policija!Taada ir proceduura ja uznjeemumam ir maksaatnespeeja!
NEVIENAM NO JUMS NAV BIJIS TIK GRUUTI KAA MAN!
Krīzē ir jāzaudē visiem, tāds ir likums!Jūs zaudējāt algu, es zaudēju visu un vēl parādā esmu!
Bet pēec visiem darba gadiem kur Juus sanjēmāt algu, lielu algu, kur es pats spiedu maksāt visus nodokljus, brīdii kad man iestājās grūtības, lielais vairums no jums vienkārsji mani nodevāt, tā ka morāli atbildīgs par algām nejūtos!
Par apsardzes 6 mēnešu neizmaksātām algām!Tur nebija nekādas apsardzes, bet pa naktīm dzēra un tat kad aizdegās kokmateriāli, tad neviens to pat neredzēja!Mana vaina, ka neatlaidu agrāk bet Ints pierunāja saglabāt.
'jā pēdējā 2009 gadā es solīju daudz lai uzturētu gan sevī gan cilvēkos ticību!Tacju ja viens posms visā darba ķēdē izkrīt, tad pārējie zaudē!Es ar pretīgumu atceros to laiku kad skrēju ka ugunsdzēsējs no vienas problēmas pie otras, bet pārējie tik staigāja nokārtu degunu un darbi nevirzījaas!Lielākā dalja necīnījās, bet gaudās:alga, krīze, kredīts, līzings, utt.Kamēr es centos palīdzēt citiem tikmēr pazaudēju savu biznesu!
Par dzīvošanu badā, -zinu gan!Bet zadzis neesmu!
No uznjēmuma 2009 gadā izzagts no darbinieku puses-2000ls apmērā panelju cehs(instrumenti), apzināti sabojāti telferi, nozagti materiāli!
No guļbaļķu ceha -500 ls apmērā(frēzes, mitrummērītājs, kokmateriāki),
Mehāniķjis-imstrumentu komplekts, riepas.
Galdniecība-visgodīgākie darbinieki, pazuda tikai viena rokas urbjmašīna!
Montāžas brigādes-8 komplekti ar rokas instrumentiem, katrs 1500 latu vērtībā, trīis salauztas mašīnas, kas pamestas Francijā(protams tā ir mana "problēma")Nerunājot par salauztajiem un nomestajiem instrumentiem!
Projektēšana-visgodīgākie darbinieki, kuriem es paliku parādā, bet jāatzīst ka man ir njēmusji naudu nost klienti, par projektēsjanas brākjiem, bet es savukārt neesmu no algām neko mīnusojis!Jo uzskatīju ka varu piesegt sjos darbiniekus, jo vinji patiesi bija centīgi!Tomēr spēcinji bija pa vājiem!, Metālapstrāde-pats vainīgs, uzticējos sjiem cilvēkiem un izrādās uznjēmuma kontekstā vinji man radīja zaudējumus jo vadības izmaksas nebija iekljautas rentabijitātes aprēkjinā(tiku maldināts)!
No Romfords Sb ir izvests(ja kādu uztrauc iekārtun iespējama izzagsjana, viss kas piederēja citiem uznjēmumiem:Romfords, Katrīnkoks, bankai, utt)VISS SASKANJĀ AR SAISTĪBĀM UN LĪGUMIEM, saskanjots ar administratoru un bankas pārstāvjiem!Ja vēl neskaidrības, nenodarboties ar žults un lamu izšķiešanu, bet paši uz sevi paskatieties spogulī, -ko jūs darījāt lai uzņēmums izdzīvotu-strādājāt, centāties, vienojāties, palīdzējāt, vai šantažējāt, streikojāt, draudējāt, dzērāt, vaidējāt un izplatījāt sūdus!
Ne jau es pēkšņi mainījos 2009 gadā, kad bija labie gadi, vairums bija apmierināti(slaisti nekad tādi nav)!
Tā ka es daudz esmu no jums mācījies!

Ar cienju Aigars Siliņš

A AigarsSiliņš 01.10.2010

Uldim:
Un ko tad tu tagad 2010g, gandrīz visu gadu iesaistījies ar mani?

Aigars Siliņš

A AigarsSiliņš 01.10.2010

Gribu izteikt sjeit pateicību tiem maniem bijusjajiem darbiniekiem, kuri bija ar mani līzd beigām vai bija godīgi!Ar nozjēlu nebija manos spēkos visu vinjiem izmaksāt, bet atradīšu veidu, kaut likums man to neliek, kā atdarīit!
Simona Pankiva,
Dace Melle,
Einārs Dulbergs ar saviem vīriem!
Vladimirs Tahtahunovs,
Jānis Lubāns,
Indars Rākuls,
Jesēnija Adamoviča,

PALDIES JUMS

Pārējiem neko negribu teikt!
Un ir vēl saraksts ar Ipašiem labvēļiem, kas gribēja iedzīvoties uz nelaimes...!

R RaimondsCaune 25.10.2010

... jebkura pieredze ir skola..no taas ir jaamaacaas...tikai nevajadzeeja piekraapt arii partnerus un piegaadaataajus... iipashi ja dziivo tik mazaa valstii...

Raimonds Caune

L L 29.10.2010

Varu pateikt, ka mūsu norunu Aigars izpildīja godam.Varu pateikt paldies un paldies vēl par to, ka laicīgi tiku projām.Paspēju ielēkt vilcienā un klājas labi.Lai Aigaram veicas un vēlreiz paldies.Gan jau vēl būs arī labāki laiki.

M Madra 23.03.2011

Siliņa vadītajā uzņēmumā nekādu naudu nenopelnīsiet, pat par pedejo vietu to nevar nosaukt. Aizsūta brigādi komandējumā uz ārvalstīm, sola zvērot ka tas esot īsts zelta objekts. Rezultātā pat negrib pirkt biļetes lai mēs tiktu mājās vispār un ja par naudām jāsaka, tad atmeta dažus latus apmēram minimālās algas apmērā, pamatojot ar to ka itkā esot pazudis kautkas no inventāra. Bija viņam arī tāds padotais rokas puisis vārdā Raimonds, nu arī par viņu neko labu nevaru teikt. Piemeram, ierodamies objektā un vinš pats neko nezin kas un kā jadara- zvana uz Latviju. Ja jau vēl tā zvanīšana būtu par viņa naudu. Aizbildinājās ka telefons izladējies, zonas nav utt. staigāja diedelēdams telefonu un mums uzstadīdams rēķinu un solija ka tas tikšot apmaksāts. No visa tā kantora nekas vairāk nenāk kā tukši solījumi.

A Ainaars 05.10.2011

pats tur biju un redzeeju ka Aigars bija izcils vadiitaajs un tiesjaam centaas deelj uznjeemuma, bet izaugsme bija par strauju un nevareeja savaakt labu kolektiivu!Savaacaas lielaakoties visaads sbrods, jo liigumi bija jaapilda un saaka sjantazjeet!Atceros kaa vinjs paardziivoja un centaas un paareejie tikai skatiijaas.
Zinu ka vinja likums bija-ja UZNJEEMUMAM BUUS LABI ARII JUMS BUUS LABI, bet daudzi nobijusjies no kriizes uzmeta Aigaru! Zjeel tos kas ieprieks rakstija!Arii Cauni Raimondu atceros, kaa vinsj dzeerumaa gribeeja izrikteet savas rebes Romforda teritorijaa!Taa ka biedri nevajag, Aigara probleema bija, ka vinsj ar jums aukleejaas, bet laikus izmest vajadzeeja.Starp citu, uznjeemumaa straadaaja 130 darbinieku, bet te redzu tikai nepilnus desmit komentaarus.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes